Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56005601560256035604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teodor34

Satıcı Amazon'mu?

1'i dışında evet
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam normal amazon.com adresi hesabımızla co.uk da da alışveriş oluyor mu?
  • General666 kullanıcısına yanıt
    O halde diğer seçili olan 2 ürün muhtemelen 99 doları aşmadığı için vergi çıkmıyor diye düşünüyorum!Yanlış görmediysem toplam 3 ürün için total 116 dolar yazmıştınız diye hatırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Temmuz 2016; 10:39:01 >
  • Günlük ayakkabı tavsiyesi olan :)

Güzel olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O halde diğer seçili olan 2 ürün muhtemelen 99 doları aşmadığı için vergi çıkmıyor diye düşünüyorum!Yanlış görmediysem toplam 3 ürün için total 116 dolar yazmıştınız diye hatırlıyorum..

evet ama amazonda vergi çıkartırken satıcı fark ediyor mu ki ?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Ben de alacaktım ayakkabı ama dediğiniz gibi çok zenci işi yahu. Ben onu burada giyebilir miyim hiç bilmiyorum

En iyisi başka modellere bakmak

Fark ediyor hocam..
  • quote:

Fark ediyor hocam..

Bilmiyordum,teşekkür ederim.
    Peki amazon dışı bir satıcıdan ürün aldım,vergi çıkarmadı amazon diyelim.
    Türkiye'ye geldiğinde vergi isteme şansları var mı?
    Rica ederim..Aslında aradığınız tüm soruların cevabı ilk sayfada mevcut hocam..Amazon harici satıcılarda sıkıntı yaşayanları duydum lakin ben Amazon harici satıcıdan ürün almadığım için bu konuda tecrübeli arkadaşlar yanıt verecektir..
  • quote:

Rica ederim..Aslında aradığınız tüm soruların cevabı ilk sayfada mevcut hocam..Amazon harici satıcılarda sıkıntı yaşayanları duydum lakin ben Amazon harici satıcıdan ürün almadığım için bu konuda tecrübeli arkadaşlar yanıt verecektir..

ilk sayfada amazon dışı satıcılarla ilgili çok bilgi yok maalesef.
    Neyse hiç riske girmeye gerek yok,amazonun ürünlerinden tercih edeceğim.
    Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.
    Amazon harici ürünlerde gönderisi hiç gelmeyen veya gümrükte takılanlar oluyor Amazon'un kendi ürünlerini tercih etmeniz yararlı olacaktır Amazon'dan ilk kez alışveriş yapıyorsanız kısa sürede adapte olursunuz bu konu başlığı sayesinde..
  • 8.5 d (m) us 41 42 arasi oluyor dimi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Meraktan soruyorum, paketim gonderildi, hala amerikada su an, ama ben adresi degistirmek istiyorum bu mumkun mu?

Paketi takip edin PTS'ye gelip yurtiçi kargoya verince PTS'yi arayın adresi değiştirebilirsiniz.

PTS yurtiçi kargoya gerekli bilgiledirmeyi yapar.Kendiniz yurtiçi kargoyu arayıp bu işlemi yapamazsınız PTS ile yapmalısınız.

Bilgilendirme olsun diye soyluyorum, durum dedigin gibi, ama yurtici asamasini beklemeye de gerek yok.

Soyle i parcel ucaga verdigi zaman pts sisteminde gelis bekleniyor dedi, ben de hemen ptsye eposta attim, durumu anlattim, 24 saat gecmeden pts sisteminde adres yeniden duzenlendi girdisi oldu, ve izmir degil de istanbul yazmaya basladi, halbuki kargo dun ucaga verildi.

Bilgilendirme icin tekrar tesekkurler, cok iyi oldu benim acimdan...

• Cr3 kullanıcısına yanıt
    42.5 olması lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr3

8.5 d (m) us 41 42 arasi oluyor dimi arkadaslar?

Evet 41.5 EU

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    cari açığı çoğaltıyorsun hafız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Arkadas daha gecenlerde go run siparis verdim. Daha elime gecmedi kargo dahil 60 dolar ödedim. Nerde kullandim ben bu sanslarimin hepsini anlamiyorum

Ben günlük rahat bir ayakkabı istiyorum go run alsam iyi olur mu y ada skechers hangi model almam gerekiyor
  • fameka F kullanıcısına yanıt
    Go walk 3 yeryüzünde giyebilecegin en rahat ayakkabı

• Evet ilk Amazon siparişim olan Steam Link dün elime ulaştı. Kargo konusunda bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Bayram olmasaydı muhtemelen maksimum 1 haftada teslim edilebilirdi.

Kısaca ürüne değinmek gerekirse;

Artıları

- Paketleme başarılı.
    - İçinden her türlü aksesuarı çıkması büyük bir artı. Ekstra hiç bir masraf etmenize gerek kalmıyor.
    - Kurulumu ve kullanımı basit.
    - 2 boyutlu platform oyunları çok iyi çalışıyor.
    - Oyun haricinde Windows ekranını birebir yansıtması inanılmaz iyi bir olay. Akılsız bir TV'yi bu sayede Akıllı bir hale gelebilirsiniz. Kablosuz bir Klavye ve fare ile TV'den istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz bu sayede. Birebir bilgisayarı kullanmanıza olanak sağlıyor çünkü. Açıkçası bu büyük bir artı bana kalırsa. Çünkü TV'leri akıllı yapan bir çok donanım var USB Stick'ler gibi. Steam Link ise 110 küsur bir fiyata bunu yapıyor ve üstelik oyunlarınızı da oynayabiliyorsunuz.
    - PC'de download yapmanız bir sorun teşkil etmiyor.
    - Gayet şık ve küçük bir tasarımı var. Ağırlığı ise boyutuna göre gerçekten ağır.
    - 3 Adet USB girişi mevcut. Klavye + Fare + Gamepad yetti bitti işte. Bu arada G710+ Klavyenin iki adet USB bağlantısı var. Bunları taktım ve sorunsuz çalıştı. Aydınlatmasını falan besleyebildi klavyenin. Ekstra olarak Klavyenin USB girişine de fareyi bağladım bir sorun yaratmadı.
    - Gamepad olarak F310 sorunsuz çalıştı. Daha üst modellerde sorun olacağını düşünmüyorum o yüzden.
    - Gecikme yok. Yanlız şöyle bir durum var. Benim TV'de Oyun Modu diye bir özellik var. Bu özellik kapalıyken PC'yi direk kablo ile bile bağlasam bir gecikme oluyor. Bu özellik açıkken ise gecikme yok. Belki ms'lik bir gecikme vardır ama hissedilmiyor bile. Fare hareketinden çok net anlaşılıyor.

Eksileri

- Gelişmiş 3 boyutlu oyunlarda bitrate'e bağlı olarak kasma sorunları var. Bilgisayarda oynuyorum oyun akıyor ama TV'den Steam Link ile oynayınca shuttering denilen kasılmalar gözlemledim. Bitrate düşürünce de çamur gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Kablolu bağlamama rağmen 10mbit bitrate sınır olarak kabul ettim. Daha üstü zorluyor. İnternet hızı olarak neyi baz alıyor bir fikrim yok ama bu bitrate de bilgisayarımdan yaklaşık olarak 800-900kb upload yapıldığını görünüyorum. Wi-Fi bağlantım kötü olduğundan hiç onu test etme gereksinimi bile duymadım zaten 10-15 metre kabloların fiyatları çok uygun daha stabil bir bağlantı için alınması gerekiyor bence.
    - Sorunları çok fazla. Steam dışı oyunları tam ekran açamıyor bazen. Windows modda oynamak gerekiyor. Öte yandan Steam açık ve bağlı bile olsa oyunları açacağımız zaman steam kapalı gibi hatalar gördüm zaman zaman. Kapatıp yeniden açmak gerekiyor. Bu arada sistem Fraps ile çakışıyor. Çoğu problemi frapsı kapatarak çözdüm.
    - Kutu tasarımı çok kötü.
    - Açma kapama tuşu olmaması kötü. Cihazı aktifleştirmek için güç kablosunu çıkarıp takıyorum. Belki bir yolu vardır ama bulamadım.

Genel olarak fiyatını da göz önüne alırsak başarılı bir donanım olmuş. Fakat sürücü güncellemeleri ile çözülmesi gereken çok sorunu var. Umarım kısa zamanda çözülür ve daha stabil çalışır.

Resimleri aceleyle çektim biraz kötü çıkmış o yüzden.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yine sitede "bana göre" dandik gözüken bir model. Çingene işi gözüküyor ama kesin yine güzeldir. Dolar işaretli altın kolye takan ve her an basket oynamaya müsait efil efil aşufmanlar giyen zencilerin giydiği tarzda ayakkabı sevmiyorum ben.

Anladım sen ağır abi modunda takılıyorsun bence o kadar da değil normal ve farklı ayakkabı, sıkılmadınız mı hep aynı tip ayakkabıları giymekten sokağa çıkıyorsun çoğunda aynı ayakkabılar, benim Synergy ayakkabı yoktur buralarda diyordum dün forumda bir baktım direkt aynısı.
  • 
Sayfa: önceki 56005601560256035604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.