Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56015602560356045605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marxx

Amazon kendisi stok oldukca bu fiyattan satti gecenlerde de bu fiyattaydi.

Aynen e-posta geliyo fiyat $449 diye ama ben bakana kadar stok bitip tekrardan 590'a fırlıyodu

@Arda*
    Türkiye'ye gönderilmiyor sorun orda
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bunun icin forumda bir konu acsan orada tartissak bu cihazi, sorular sorsak sana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Forumda konusu mevcut zaten. Oraya da attım aynı mesajı. Buradan sorabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_111947528/mpage_6/tm.htm
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için çok iyi olmuş fakat ben pts'yi arayınca bana Yurtiçi kargoya verilince arayın binlerce kargo geliyor gelmeden adres düzenlenemez dediler.

Bayram tatilinden dolayı Cuma'ya kadar ulaşamadım zaten Cuma günü Ankara'ya varmıştı paket bende mecbur arkadaşımdan rica ettim bilsem bende mail atardım ama çağrı merkezindeki hanımın işgüzarlığı yüzünden işler karıştı.
  • fameka F kullanıcısına yanıt
    Yok sen gel infused memory foam al veya gogamat tabanlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Hocam normal amazon.com adresi hesabımızla co.uk da da alışveriş oluyor mu?

Evet tabiki.

• tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    Neden UPS'e verildiğini ben sana söyledim zaten. Tecrübesiz bir repe denk gelmişsin o da daha uzamaması için, malum 1 saate yakın bir konuşma geçmiş, istediğini vermiş. Yoksa ortada bir aksaklık vs. yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 9 Temmuz 2016; 13:32:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Hocam sizin için çok iyi olmuş fakat ben pts'yi arayınca bana Yurtiçi kargoya verilince arayın binlerce kargo geliyor gelmeden adres düzenlenemez dediler.

Bayram tatilinden dolayı Cuma'ya kadar ulaşamadım zaten Cuma günü Ankara'ya varmıştı paket bende mecbur arkadaşımdan rica ettim bilsem bende mail atardım ama çağrı merkezindeki hanımın işgüzarlığı yüzünden işler karıştı.

Bakalım gercekten bende ise yaramis mi gorecegiz, gerci amazon da uyari verdi hata var, paket adresinize ulasmayacak, gidecegi yer istanbul olacak, bize ulasin diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 9 Temmuz 2016; 13:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr3

8.5 d (m) us 41 42 arasi oluyor dimi arkadaslar?

9 42
    8.5 41.5

• Beyler prime day ön ürünler listesi bugün yarın piyasaya salınır, denk gelirsek paylaşalım lütfen, hele ne var ne yok az buçuk görelim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara bundan alan arkadaşlar vardı. Ne kadar aldınız memnun musunuz ses kalitesi falan Nasıl? Öneririr misiniz

Bu mesaja eklenen görseller:

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Geçen yıll Skechers 10 D(M) US bot almıştım giydiğim numara 43 olduğu için tam olmuştu. Şuan şu koşu ayakkabısınınhttps://www.amazon.com/Skechers-Performance-Forza-Angeles-Running/dp/B01C7XW86G 10.5 olanı 49$ 10 olanı 59$ sizce büyük beden seçmek sakıncalı olur mu? 43 ayağıma tam oluyor.
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Bende 43 numara ayakkabi giyerim boynerde Synergy Fine Tune Oxford modelini denedigimde 9.5 tam geldi. Acaba botlar icin biraz daha büyük oluyor olabilir mi ?

• beyler bu sketchers ayakkabıları denemeden almaya nasıl cesaret ediyorsunuz

önce bi mağazadan deneyip beğenmek mi lazım ne dersiniz
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    ayakkabıda bence tam numarasını almak daha makul hocam büyüktede ayak içinde gezer hafif çorap giyersin onu çıkartır ayağından sonra ayakkabıdan soğursun
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    ben 44 giyiyordum direk 10,5 alarak başladım daha sonra hanım ve kızada aldım şu an toplam 6 ayakkabı aldım 1 senedir. bir defa al zaten sonra mağazadan almazsın hem fiyat hemde daha güncel model ayakkabı olarak az öncede anasayfada muratın bahsettiği ayakkabıdan geçtim bir sipariş
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    muradım sağolasın los Angeles tan kaptım bir çift
  • Vay arkadaş ya bendeki şansa bak...

3 temmuzda priority shipping aldığım ürün geldi.
    24 haziranda priority shipping aldığım ürün 1 temmuzdan beri gümrükten çıkmayı bekliyor.
    12sinden önce de zor gelir.
    Neden hep lazım olan daha geç gelir ki...

• Skechers Performance Men's Go Run Forza Los Angeles 2016 Running Shoe, Blue, 10 M US
    https://www.amazon.com/gp/product/B01C7XW47Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    Order Summary
    Item(s) Subtotal: $59.99
    Shipping & Handling: $15.07
    Total before tax: $75.06
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Grand Total: $75.06

kargo 15 dolar yansıdı bazen 13-14 usd oluyor ama dayanamadım @MühendisMurat TR'deki fiyat farkını yazınca

• numaralar tr ile aynımıki,nasıl ayarlıyorsunuz numara olaynı?
  • 
Sayfa: önceki 56015602560356045605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.