Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55985599560056015602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Linklerini verdiğiniz ürünlerden hangisini aldınız hocam 1.si mi 2.si mi? Meraktan bu arada sadece :) ben de alacağım da.İkisi aşırı benzer ama biri 65 biri 50 dolar

1. dostum, en iyisi o bence.

Ah be Anker bu geceyi süsletmedin, gönderimi açsa yıkılır burası.

Anker 20000mAh Portable Charger PowerCore 20100 - Ultra High Capacity Power Bank with 4.8A Output, PowerIQ Technology
    27$
    https://www.amazon.com/Anker-20000mAh-Portable-Charger-PowerCore/dp/B00X5RV14Y

TR'de bu özelliklere sahip olmayan 20K mah'lar 135 lira.

Prime istiyor..
    Yine ilk sayfadaki yöntemle mi alicaz bu ürünleri .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• VincentCorleone kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki attıklarım çok daha iyi bunlardan + Amazon tarafından satılan numara çok az çoğu farklı satıcı ve gelmiyor.
  • Prime + gönderim yok ki TR'ye.
  • Gene ocagimiza incir agaci diktin mmurat. Aldim ilk bastaki skeceri 200tlye geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Gene ocagimiza incir agaci diktin mmurat. Aldim ilk bastaki skeceri 200tlye geldi

Böyle demeyin kendimi kötü hissediyorum.

%50'nin üzerinde kâr ile alıyorsun güzel bir modeli daha ne olsun, + parayla o inciri alıp ye o da benden sana hediye.
  • quote:

Yukarıdaki attıklarım çok daha iyi bunlardan + Amazon tarafından satılan numara çok az çoğu farklı satıcı ve gelmiyor.

Evet fiyatlar efsane yalniz ben işte veya disarda giymek icin bakiyorum bu l.angeles modeli cok abest kacar mi kararsizim

• Whitfield kullanıcısına yanıt
    Amazon kendisi stok oldukca bu fiyattan satti gecenlerde de bu fiyattaydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Gene ocagimiza incir agaci diktin mmurat. Aldim ilk bastaki skeceri 200tlye geldi

Böyle demeyin kendimi kötü hissediyorum.

%50'nin üzerinde kâr ile alıyorsun güzel bir modeli daha ne olsun, + parayla o inciri alıp ye o da benden sana hediye.

Neguzel uyuyacaktim bagimlilik yuzunden baktim su sayfaya bide ne goreyim skecer indirimi evde 3 tane oldu skecer bi 2 sene spor ayakkabi almam artik 😀

• Fiyatı artmış amazonun tekrar satmasını beklemek lazım. İlk niyetim 240lık radyatör idi. Kasadan dolayı 120 veya 140 lığa döndüm. Haftaya almaya karar verdim. Prime gelsin bakalım. Belki kasa da değiştiririm. Kasa denk gelirse siteye koyarsınız dimi :) @MühendisMurat

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Amazondan kasa olmaz kardeşim.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Birinci linkteki ayakkabının üst tarafı komple delikli/havalandırmalı yapıda mı? Yoksa günlük spor ayakkabı olarak da kullanılır mı?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum dostum bak işte.
  • Bu aldığınız ayakkabılar nasıl ayağınıza oluyor yav? Ben de geçen sefer aldım küçük geldi kardeşim giyiyor. Her modelin kalıbı da farklı yani ilginç.

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    173.87 $ iade edileceğini söyledi

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Güzelmiş, güle güle kullanın.

Yine sitede dandik gözüken bir model galiba. Yoksa 48 dolara görsem alırdım, büyük ihtimalle baktım beğenmedim.

Ayakkabi zaten Turkiyede 370 lira civari butun boynerlerde var.Bilindik bir ayakkabi.

Rahat olmazml mi boynerde deneyip aldim zaten :)

@samsunum55

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten anlamak güç. Vergi kesilebileceğini bilerek satın alıyorsun, depozito olarak vergiyi de ödüyorsun. Sonra kesilmesi gereken vergi kesiliyor (varsayım) ama vergiyi geri almaya çalışıyorsun. I-parcel de (senin seçtiğin yavaş kargo da) aynı şekilde yetki belgesi istiyor, x firması da. Yetki belgesi istenmesinde bir gariplik olmadığı gibi bu siparişten vergi alınmasında da bir gariplik yok. Ayrıca i-parcel olunca kimse vergi alınmayacağının garantisini vermiyor. Senden UPS ile geldiği için ekstra 173 dolar daha vergi talep etmiyorlar ki. Etseler o zaman anlarım.
  • Beyler Söyle günlük şık ve spor bi o kadar da rahat bi skecbers önerir misiniz

• Jbl flip2 ya da flip3 almayi dusunen var mi? Az once jbl flip2 bir saticida 45 dolardi suan 60 olmus.

Firsat kollayan var mi

• Orhun kullanıcısına yanıt
    I-Parcel bu üründe %90 iade etti gümrük vergisini zaten şansa kalmış bir durum o riske girip sipariş veriyorsun en başında. 173 dolar az Bi para değil %90 olan şans 0a indiği an bana haber verilmeden değiştirilen kargo firması yüzünden belge hazırlamak durumunda kalıyorum ve yine neredeyse aynı vakitte gelip vergi iadesi alamayacağım halde. Ayrıca I-Parcel ile geldiğinde belge hazırlamak durumunda değilim. Ve dipnot Amazon sisteminde temsilci halen bana I-Parcel takip numarasını veriyor kontrol için oysa ürün çoktan İstanbul'a geldi ve UPS'e verildiğinden haberleri yok. Anlamakta güçlük çekilecek bir durum yok yani

• 
Sayfa: önceki 55985599560056015602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.