Şimdi Ara

Toyota corolla motoru kaç bin km gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1992 model ae92 kasa bir toyota buldum km si 400.000 de 1.3 xl motor merak ettiğim bu motor kaç bin km ye kadar gider ?

Bu kare şeklinde olan modeli hiç bilmediğim araba.

• onatba O kullanıcısına yanıt

Araştırdım motor başarılı ama burası Türkiye en ucuz yağ, bakım ihmali ve hor kullanımla hangi motor olursa olsun dayanmaz  

Kronik sorunu yok arabanın ilginç fakat piyasası çok ağır. Bir tane 93 renault 9 spring ona bakacağım. Bizim millet arabadan anlamıyor çünkü tofaş,broadway deyince hemen alayım kulaktan dolma bir millet. Hondalar, toyotalar 90 modellerine baktım aylarca ilanda duranlar var.

• 1000000

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabayi saticaz Vavacars 120 bin ustu diye almiyor. Arac 140 binde. Bakimlar yetkili serviste ve eksiksiz. Ulkede bir kilometre takintisi var. Herkes max 50-60 bin pesinde. Iyi bakimli araclar cok uzun Km yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Broadway toros vb yerli üretim arabaların parçası ucuz ve bol. O sebeple tercih ediliyor. En kötü sanayide 3-5 masraf yapıp binilebilincek ayara geliyor, parçaların çoğu da yerli üretim. Toyota parçası japoncularda vardır ancak parçalar ithal ise kur sebebiyle sürekli tetikte olursunuz. Bu tarz arabalar için iyi bir usta ve parçacı gerek.

Yurt dışında yeni araba eski arabaya masraf yapmaktan daha ucuza geldiği için bu tip araçlar mezara gidiyor, bizde vergilerden ve ithalatta kurdan sebep eski de olsa sanayide tamir ettirilip biniliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt

Aracın nasıl kullanıldığı ve bakımı da önemli çünkü. Toyota arabayı 100 bine gelmeden bozabilen de var. Millet de riske girmemek için düşük km araç arıyor.

• O yaşta aracın km gostergesine bakılmaz zaten, kondisyonu önemlidir. Aracı ustasına götürürsünüz, motorun durumu hakkında bilgi verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakımlı olduktan sonra 3-4 milyon km gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.