|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar Tucson fiyatı ile skypack fiyatının aynı olduğu senaryo için konuşuyorum fiyat farki var mıdır aldığınız teklif nedir prime için bilmiyorum Tucsondaki 1.6 motor güzel olsa dct çift kavrama şanzımanı var. Dikkatli kullanmak gerek yoksa çeşitli masraflara yol açabilir. Nissanin 1.3tce motoru 2024 sonrasi revize edildi termostat arızası nerdeyse giderildi düzenli bakımları yapıldıkça ve bu parça değiştirildikce bir sorun olmaz. Nissanda cvt şanzıman var çok daha sorunsuz olduğu kesin ama performansı çok iyi değildir ama derdiniz performans değildir bence. Sorumsuzluk olarak cvt şanzıman daha önde Donanım kısmına gelirsek de skypack primedan daha dolu bir araç Açıkçası ben nissani seçerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktmhmt -- 5 Aralık 2025; 8:56:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Kafam karıştı hocam. Üstteki arkadaşım Qashqai dedi siz Tucson 😂 Açıkçası bende hala karar veremedim işte. Birbirlerine göre avantajları var. Hangisini alırsak alalım memnun eder gibi ama sanki. Tamamen zevkler ve öncelikler durumu gibi bu 2 model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam karışır kafa tabi kolay değil bu kdr para veriyor insan tabii ki en iyisini almak ister Ben prime paketteki koltukları hiç ama hiç beğenmiyorum çok kalitesiz duruyor Soru eğer ki ikisinin en üst donanımları olsaydı tucsona kayardim heralde cidden elite plus hali çok farklı aracın İkisi de kesinlikle üzmez. Daha çok uzun yol yapan biri iseniz tucson tercih edin çünkü motor hacmi daha fazla uzun yol için bu önemli benim için Ama sıkışık trafikte yoğun kullaniminiz varsa dct çift kavrama şanzıman başınızi ağırtır. Bu iki donanım paketi arasinda da qq güzel şeyler sunuyor yani tucsonda adaptif cc yok bence bir araba alacaksam ilk bakacağım özelliktir bu acc bir kere kullanınca hep arıyor insan Qq daki deri kumaş karışımı koltuklar çok daha güzel Tucson daha rafine bir araç olabilir ama bu donanım paketi ile tercih etmeyi düşünmem maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla zor seçenek ya prime pakete ikna olamıyorum maalesef,:) Austral baktınız mı hiç bence techno austral de ciddi bir rakip. Donanımları güzel yakışıklı bir araç sürüş dinamikleri de güzel. İyice suyu bulandirmak oldu bu da :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
tucson daha SUV hissi var. daha geniş. birçok yönden daha iyi bir araba. |
|
|
|
|
2395 prime plus için iyiymiş. Bizim baktığımız kadarıyla prime olanlara 2385 falan deniyor. Birde madem almışsınız size şeyi sorayım. Arka havalandırma var mı bunlarda? Tabloda hepsinde standart gözüküyor ama sarı sitede 2025 prime olanlara falan bakıyorum ama arka havalandırma yok hiç birinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bütün bayilerden teklif alın. Uyguna bulursunuz. Arka havalandırma kanalı var, orta konsoldaki arka araç havalandırma ızgarası 3. bölge klima ile geliyor. elite ve elite plus ile beraber geliyor. |
|
![]() Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi Alayına İsyan Diyenlerin Sesi Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi |
|
Sadece elite ve elite plusta var böyle saçmalık olmaz 2300luk arabada arka havalandırma yok :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|