Bildirim
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Çok sevdimmmm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

_____________________________ -
Ön Civic Arka Elantra olmuş... Piyasada önden gören Civicdiyecek arkadan gören Elantra =))
Ben beğendim yinede güzel birşey olmuşşş
ARKA

ÖN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 6 Şubat 2013; 2:03:01 >_____________________________
-
resimler gerçek ; üretilecek olan yeni nesil Corolla %100 bu, ön farlardaki LED'lerden anlamak güç değil, toyota'nın son trentlerinden
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Önü güzel olmuş. Ama arkası olmamış gibi. İç mekan muhtemelen Auris'le ile aynı olur. _____________________________ -
hoş
_____________________________ Eğitim integrali alır eşşeklik baki kalır
Türk Milleti Zekidir -Gazi Mustafa Kemal -
Eski pörtlek gözlü corollaya göre gayet iyi.Efsane kasadan bu güne hep tipsizlik abidesi oldu corolla ama bu sefer estetik duruyor sanırım... _____________________________ Erbaa'lı -
quote:
Orijinalden alıntı: gently weeps
arka kısım resmen fluence olmuş ortada toyota logosu falan
Logo nerede olacaktı ki?
Egzozun üstünde mi yoksa stop lambasının içinde mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Eski tasarimlarina oranla cag atlamis ama herkesin dedigi gibi on Civic arka da Elantra olmus resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
50 civarı olursa 3-4 sene sonra almayı düşünürüm 2.el çok sağlam olur bunun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1. eskiden sabancının türkiyede üretip sattığı toyotasa lar vardır hatırlarısınız onlar hiç tutulmadı ve diğer toyotalara görede kalite konusunda sorunlar vardı umraıp ispanyada üretilen bir seat bir vw değilken türkiyede üretilen toyotada bir toyota olamam trajedisi yaşamaz.
2. toyotada en çok kızdığım şey neden toyotanın bir sw si yok_____________________________ ALLES WAR DIE SEKTE/ÇARE SANSAR SALVO -
dışı tamamda içi nasıl ??? _____________________________ -
Bende beğendim. _____________________________ FENERBAHÇE -
Bu defa olmuş.
_____________________________ -
Nihayet Corolla birşeye benzemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kel_ferit
2-3 hafta önce bazı arkadaşlar şu çakma PS çalışmasını diyorlardı Yeni Corolla için ve makara geçiyorlardı kendilerince , şimdi neredeler acaba ???

http://cdn3.worldcarfans.co/2013/1/8/large/929149921806820471.jpg
Bu TR'de satışta olan corolla'nın Japonya versiyonu

Ama neden hep ABD versiyonları daha güzel 

_____________________________ ''Hep ileriye giden insan ölüme giden insandır. Zaman zaman arkana dönüp bakmazsan yaşayamazsın.'' -Maksim Gorki
-
-
Ben de beğendim. Ancak içini de merak ediyorum. _____________________________ -
Mevcuta göre çok güzel olmuş bravo. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı