Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.131
Cevap
333
Favori
2.383.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Giriş
  • 1.4 dizel hibrit gelecek.Bunun üzerinde çalışılıyor.1.5 benzinli hibrit 2016 da Türkiyede olabilir çünkü ÇİN e giriş yaptı.Türkiye genelde ÇİN i takip ediyor.

Dizel hibrit zamanında peugeot 3008 de denendi pahalı geldi.Corolla 1.4 dizel hibrit üzerinde çalışılıyor.Şanzuman geliştiriliyor.Bu haber atmasyon değil.Toyota daha önce de söyşedim hibritten yürüyecek.

Ama her ne olursa olsun son zam saçma ve ayrıca avensiS BİLDİĞİN BAŞTAN SAVMA.Bu markaya kaybettireck orası kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2009 Ford focus 1.6 Ti-Vct Tit-x
  • Arkadaşlar bu ürünü aldım araba için ama montaj konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ürünün on tarafındaki çıkıntılı yerden yapistirdigim zaman iki kapı arasında bir avuç sığacak kadar boşluk kalıyor bu boşluk normal mi? On ve arka ruzgarliklar arasında bu adar boşluk kalıyor mu normalde de?

Arkadaşlar linki koyamadim ztech krom şeritli ruzgarlik aldım kliksadan 2013 sonrası için olandan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgarallenpoe -- 4 Temmuz 2015; 0:45:19 >

Orijinalden alıntı: karadurak

arkadaşlar sizce hangisi daha öncelikli ve önemli cam ve kaput koruma filmi mi yoksa boya koruma uygulaması mı?

Kaput koruma uzun vadede iyi sonuçlar vermiyor diye çok söylendi. Söküldüğünde kötü oluyormuş. Bu konuyu araştırın derim. Cam filmi ise boya koruma ile alakasız olduğu için, gerekli olup olmaması size kalmış. Boya koruma protect ise verimli bir uygulamadır. Tavsiye ederim. Ancak sıfır alırken indirim alma şansını değerlendirerek almak lazım. Aksi halde pahaliya gelebilir

Orijinalden alıntı: edgarallenpoe

Arkadaşlar bu ürünü aldım araba için ama montaj konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ürünün on tarafındaki çıkıntılı yerden yapistirdigim zaman iki kapı arasında bir avuç sığacak kadar boşluk kalıyor bu boşluk normal mi? On ve arka ruzgarliklar arasında bu adar boşluk kalıyor mu normalde de?

Arkadaşlar linki koyamadim ztech krom şeritli ruzgarlik aldım kliksadan 2013 sonrası için olandan.

Hocam verdiğiniz markaya baktım. Ben de aracima bu tarz ruzgarlik aldım hepsiburada dan. Aynı marka mi bilmiyorum ama araca tam uyumlu oldu. Boşluk falan kalmıyor tam ölçülere göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ugrshn

quote:

Arkadaşlar bu ürünü aldım araba için ama montaj konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ürünün on tarafındaki çıkıntılı yerden yapistirdigim zaman iki kapı arasında bir avuç sığacak kadar boşluk kalıyor bu boşluk normal mi? On ve arka ruzgarliklar arasında bu adar boşluk kalıyor mu normalde de?

Hocam verdiğiniz markaya baktım. Ben de aracima bu tarz ruzgarlik aldım hepsiburada dan. Aynı marka mi bilmiyorum ama araca tam uyumlu oldu. Boşluk falan kalmıyor tam ölçülere göre.

Hocam ruzgarliklqrin on ve arka taraflarında hafif cikintilar var o kısımları aracın uygun yerlerine koyduğum da orta kısımda avuç sığacak kadar boşluk kalıyor. Benim bildiğim ise tıpkı sizin dediğiniz gibi olculerin tam oturmasi ve ruzgarliklarin arasında boşluk olmaması. Anlamadım bu nasıl iş

• edgarallenpoe E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz iade imkanı varsa iade edin. Burda sıkıntı şu olabilir 2013 de eski kasa corolla da var. Belki de ona uyumludur. Ben alırken bunun için 2014 ve sonrası diye bakmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam siz iade imkanı varsa iade edin. Burda sıkıntı şu olabilir 2013 de eski kasa corolla da var. Belki de ona uyumludur. Ben alırken bunun için 2014 ve sonrası diye bakmıştım.

Olabilir en iyisi geri gonderiyim. 2014 sonrası diye bakayım varsa.

Orijinalden alıntı: ifcoskun

bende mıçı diyorum onatça müsterisi cok diye biraz ilgisiz gibi geldi mıçı da ilgi cok iyi hatta son servise gittiğimde farları içinde ki buğulanmayı soyledim ikiletmeden değiştiler.

Bende onatçada değişmiştim onlarda hemen değiştiler

Orijinalden alıntı: karadurak

arkadaşlar sizce hangisi daha öncelikli ve önemli cam ve kaput koruma filmi mi yoksa boya koruma uygulaması mı?

Cam ve kaput

madem motordan yürüyoruz hondanın yeni dizel motoru olan 1.6 160 hp, 350 nm tork ve 9 ileri otomatik şanzıman hakkında ne düşünürsünüz bu motor sadece CR-V modelinde kullanılıyor şuan. acaba honda bir delilik yapıp bu motoru civic modeline koyar mı ?

quote:

Olabilir en iyisi geri gonderiyim. 2014 sonrası diye bakayım varsa.

Bende bakiyorum ama sizin aldiginiz gibi banada gelir diye korkuyorum. Bu ruzgarlik isi biraz ince cizgi. Bosluk kalmayip bir butun gibi gorunenler cok guzel hava katiyor araca. Ama size gelen gibi ortasi bosluk olanlardan gordum bir kactane resmen araci berbat etmis. Bende arastiriyorum su an.

Orijinalden alıntı: ecz_mel

2800 9 taksit.

Teşekkür ederim, demek ki 50TL indirim almışsınız.

LPG işini bu yaz halletmeye kesin karar verdim. Aklımda Landirenzo ve BRC vardı. Ancak, Siz ve diğer bazı arkadaşların yorumları üzerine ibre Prins'e döndü. Ancak bu Silverline ve Vsi2 arasındaki 600TL fark kafamı kurcalıyor. Sözünü ettiğiniz Keihin enjektörler bu farka değer mi? Yani, o enjektörler muhakkak kalitelidir hakkını veriyordur. Onun yerine kullandıkları enjektörler Corolla için yetersiz mi kalır? Arıza lambası yakma ve performans kaybı açısından soruyorum. Dayanıklılık süresi aslında pek sorun değil, çünkü o kadar uzun süre araç elimde kalmaz diye düşünüyorum. Kendi sitesinde Vsi 2'yi yüksek hp'li ya da turbolu araçlar için tavsiye etmiş. Ne dersiniz bu durumlara??

• Bombar Dıman kullanıcısına yanıt
    Vsi 2 ecu su yapay zekanın çok basit ama güzel bir örneği.Yazılım çok zorlamada yada çok ciddi ekonomide vvt i a süper adapte oluyor.Adapte oluyor ama yazılımın eli kolu her şeyi enjektör.Keihn lerin açıkıp kapanma hızı çok müsait.Bir de kötü yakıttan etkilenmiyorlar.

Ben en ucuz yakıtı alırım hep hiç problemsiz kullandım corollayı 55 bin km, prius u ise daha yeni taktırdım.Anca 1000 km oldu olacak.

Orijinalden alıntı: radi

Arkadaslar sifir advance otomatik benzinlinin ses yalitimini arttirmak icin neler yaptirabilirim? Yetkili serviste

Yetkili serviste kaput keçesi taktırabilsiniz. Ayrıca, kapı ve bagaj saclarına ısı ve ses yalıtımı yapılabiliyor. Ancak servislerin bunu yapıp yapmadiklarini bilmiyorum. Piyasada bu işi çok güzel yapan yerler var. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız muhakkak uygun bir yer bulursunuz.

vsi2 tercih ettim.dediğiniz gibi vsi2 yüksek beygirli araçlar için tavsiye ediliyor.Sorduğum bayiler silverline ejektörleri 250.000 km giderse keihn enjektörlerin
    600.000 km gideceğini söylediler.Arada büyük fark olduğunu düşünmüyorum.tercih sizin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

hocam focusun yeni motoru 1.5 tdci 120 hp güç ve 300 nm torka sahip powershift şanzıman. ayrıca euro 6 motor. sizin dediğiniz motor 1.6 manuel 115 hp güç ve 270 nm torka sahip.

madem motordan yürüyoruz hondanın yeni dizel motoru olan 1.6 160 hp, 350 nm tork ve 9 ileri otomatik şanzıman hakkında ne düşünürsünüz bu motor sadece CR-V modelinde kullanılıyor şuan. acaba honda bir delilik yapıp bu motoru civic modeline koyar mı ?

Honda dizel otomatik sedan getirecek ama yeni kasada olacak. Ayrıca ozellikle dizel motorların euro6 olması kullanıcı için kötü çevre için iyi bir durum çünkü euro5 ve euro6 motorlar emisyon azaltmak icin dpf bulunduruyor. dpf temizliği ise tüketim olarak geri dönüyor.

2006 Seat toledo 1.6 stylance
    2012 Toyota Auris d4d comfort ekstra
    2016 greyder hovercraft 42 numara 😆

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.