Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o makine 2400 watt yani iyi kızartır, dediğim gibi son kademede bile kızartamıyorsa termostat veya rezistans sorunu olabilir, hiç yetkili servise götürüp durumu anlattınız mı ?.. arçelik servis hizmeti konusunda iyidir, gerekirse müşteri hizmetlerine e-mail yazın size dönüş yaparlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

o makine 2400 watt yani iyi kızartır, dediğim gibi son kademede bile kızartamıyorsa termostat veya rezistans sorunu olabilir, hiç yetkili servise götürüp durumu anlattınız mı ?.. arçelik servis hizmeti konusunda iyidir, gerekirse müşteri hizmetlerine e-mail yazın size dönüş yaparlar ...
    O halde bir mail atayım hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye doğrultusunda dökümix aldım. Isınması çok kuvvetli beşte kullanmak yeterli geliyor. Tost makinası ısınınca kapatıyorum ve kendi ısısı ile çıtır çıtır tost yapıyor. Biz ailece çok sevdik. Temizleme biraz zor ama vaktimiz yoksa fırın kağıdı ile kullanıyoruz. Acelemiz yoksa pişirip sıcakken ıslak bir bez ile siliyorum. Tavsiye için teşekkür ediyorum.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Konu sahibine selam olsun. 500 TL ye kadar limitim var , hatta zorlarsam 600 TL. Tost yapma amacım var. Izgara için kullanılmayacak. Plakaları mümkün oldukça en iyi kalitede olmalı , plakası sökülmeli ve malzeme açısından dayanıklı olsun. Ne önerirsiniz ? Bütçeden ziyade alabileceğim en iyi makine hangisi olur ? Pahalı olanlar genellikle Izgara amacı çok daha öne çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • egecano kullanıcısına yanıt
    selam,

size önerebileceğim modeller;
    + arzum ar-2023
    + homend 1314
    daha ucuz seçenek olarak;
    + arnica tostit maxi

çıkarılabilir plakaların ömrü demir-dökümlerden kısadır, teflon plaka kaplaması zamanla özelliğini yitirdiğinde sağlık açısından sakıncalı duruma düşeceğinden birkaç yıl sonra yedeklerini almanız gerekecektir, dolayısıyla ekstra masrafa gireceksiniz ...
    son zamanlarda bildik markalı ürünlerde fiyatlar aşırı yükseldi, fiyatlar enflasyonla açıklanamayacak derecede abartıldı ...
    fiyat dengesini en iyi koruyan model fayrinoks dökümix ama onu da çoğu tüketici sabit plakalı olmasından dolayı tercih etmiyor, bence 200 civarı fiyatıyla en tercih edilesi makine odur, tek sorunu temizliğinin biraz zahmetli olması ...

hocam ar2023 de otomatik kapanma veya zamana ayrı tarzı şeyler var mı ?
  • extinct kullanıcısına yanıt
    arzum'da yok, homend 1314'te var ...
  • quote:

arzum'da yok, homend 1314'te var ...
    bu gece n11 den alacağım inaşllah ta kararsız kaldım otomatik kapanma güzel bir özellik ikisini kıyaskaya bilir misin ?
  • extinct kullanıcısına yanıt
    1314 in fiyatı çok yüksek n11 de :( 799 tl
    Breville BGR200EX hep aklımda kalmıştır, ızgara amacı olmadığından daha iyi bir makine diye düşünüyorum plakaları diğer markalardan daha iyidir diye düşünüyorum lakin Türkiye fiyatları uçmuştur. Kuponla uyguna almaya çalışacağım.
  • Selamlar...5 dakika evvel rengini begenseydim fakir valery alacaktim...sorunlu oldugunu az once okudum...ayarli yuksekligi kilidi hoştu oysa ki...dökum olsun,kilitli mekanizma olsun saglam olsun...kriterlerim bunlar...yardimci olursaniz sevinirim...

breville fiyatları 2-3 katına çıktı, zamanında 500'e 800gr alabilecekken vazgeçmiştim şimdi 2000 lira eklemişler üstüne ... gerçi diğerleri de yükseldi ama bence tost makinesine o kadar para verilmez ... breville ve delonghi markalarını listeden çıkarasım var ...
    Bugün Tefal Toast Expert Pudra rengini sipariş verdik. Sadece tost olacağı için dikkatli kullanırız diye düşündüm. 284 liraya mal oldu en uygun şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cancanax C kullanıcısına yanıt
    selam,
    fakir valery benim bu konuyu başlattığım yıllarda en şık bulduğum favori modelimdi ... hatta ilk makinem de fakirdi ancak bir sorun tesbit ettikten sonra herkesi uyarmaya başladım çünkü bu kronik virüs sadece benim aldığım modelde yok tüm fakirlere bulaşmış durumda ...
    son yıllarda fiyatları anormal derecede düştü, halbuki ilk yıllarda piyasanın en üst modellerindendi ...
    azalan seçenekler arasından size önerebileceklerim;
    + arzum ar-2023
    + homend 1314
    + arnica tostit maxi (ucuz)
    Üstat 300 civarı bi makina almak istiyorum. Arzum deluxe serisi var kantin serisi var (bununla ilgili yorumda plakaları paslandı filan diye yorum var.) 2023 biraz pahalı, Tefal Family var.(Arnica nın tipi biraz hoşuma gitmedi.)

Ne dersin 2 çocuklu bir aile için ne yapayım biraz daha bütçeyi kasıp 500 lere çıkıp arzum 2023, homend 1314 Tefal GC470 Grill Gourmet mi alsam.
    Fiyatlar şuan uygun olur sanıyodum ama yüksek gibi geldi bana.

Yardımcı olursan sevinirim.
    hayırlı olsun ...
    ilk başlarda farkedilmez ancak ileride üst kapak bağlantısı sorun çıkarmaya başlayabilir, bu tip makinelerin kronik sorunlarındandır, ekmeği fazla bastırınca üst kapağın arka kısmı yerinden çıkıp havaya kalkmaya başlar, bunun dışında fiyatına göre iyi sayılır ...
    İnşallah çıkmaz diye düşünüyorum. Bu yeni renklilerde bu sorunu aşabileceğinim. Dediğiniz makinelerde ızgara özelliği çıkıyordu bu yüzden daha pahalı ve çok yer kaplardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BoCexxx kullanıcısına yanıt
    aslında arnica tostit maxi ideal hatta bence Tefal Grill Gourmet'den farkı yok ...
    arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028 / 2038 deluxe serisi de fena sayılmaz, bahsettiğiniz pas şikayetleri plaka mı yoksa gövde ile mi ilgiliydi ?..
    eğer sabit plaka size ters değilse kesinlikle favorim fayrinoks dökümix, tost için 1 numara ...
  • Evde kullanmak için ızgara favorilerinizi yazarsanız fikir vermiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcagdas -- 11 Kasım 2019; 17:15:18 >
  • quote:

aslında arnica tostit maxi ideal hatta bence Tefal Grill Gourmet'den farkı yok ...
    arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028 / 2038 deluxe serisi de fena sayılmaz, bahsettiğiniz pas şikayetleri plaka mı yoksa gövde ile mi ilgiliydi ?..
    eğer sabit plaka size ters değilse kesinlikle favorim fayrinoks dökümix, tost için 1 numara ...
    Hocam Arzum Kantin 2025 modeliyle ilgili plaka da sıkıntı yazmışlar yoksa şuan Trend de uygun fiyatı baya.
    Örnek Yorum: (ürünün ısıtması gerçekten çok iyi 5 kademeli olan panel hemen hemen istenilen tüm kıvama getiriyor ekmeği lakin plakalar çok kötü bi ay oldu alalı artık takmıyorum deforme oldu paslandı)
    2. Örnek Yorum: Ürün ebatlarını biraz daha büyük bekliyordum ancak yinede iyi alt ve üst ısıtma plakaları döküm plaka olarak yazıyordu ben demir döküm plaka sandım ancak alüminyum döküm plaka imiş ayrıca alt ısıtma plakanın kenar kısmında dökülme vardı arzum müşteri hizmetlerini aradım henüz aramadılar her şeye rağmen ürün iyi
    3. Örnek Yorum: Isıtması pişirmesi fena değil ama yanindaki gri metal kolun birleştiği siyah platform kırıldı. önce zor kapanmaya basladi durup dururken. icinde bisey de yoktu bagli oldugu yerden kirildi. Arzumdan kolum vidayla baglandigi yer bos platformmus bildiginiz pamuk ipligine bağlı.

Dökümix hanım istemez temizliğiyle ilgili.

Deluxe serisinde plakalar nasıl sizce?

Birde 2023 ve Homend 1314 çok mu iyi üstad :) Gözü karartalım mı

• 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.