|
selam ... başka farkları da olabilir ama en büyük fark 9'un plakaları daha büyük ... |
|

|
selam ... başka farkları da olabilir ama en büyük fark 9'un plakaları daha büyük ... |
|
|
Bu pazar evleniyorum, evde herşey tam diyodum bu konuyu görene kadar. Öncelik sağlık. En sağlıklısı, hangisiyse, ikinci öncelikde kolay yıkanabilir olursa ++ olur. Banada bi model önerisi yaparmısınız arkadaşın sorusu ile benzer soru işaretlerim var, teşekkürler. |
|
|
selam, bütçeniz yüksekse; delonghi cgh-1012d braun multigrill 7 sage sgr-700 ... daha uygun fiyatlı isterseniz; arnica tostit / arnica tostit maxi arçelik tm-9946 / grundig cg-7981 arçelik tm-6046 / grundig cg-4046 kenwood hgm-80 homend 1340 / 1341 / 1342 / 1343 / 1344 ... modellerine bakabilirsiniz ... mutluluklar dilerim ... |
|
Bugün konuya daldım bayağı mesaj okudum :) Sanırım braun multigrill 7 veya 9 alacağım. Ekleme Multigrill 9 Pro CG9167 Izgara ve Tost Makinesi aldım, en ucuz beymen de (ne alaka ama) bulabildim, Kazanılan bonusları düşünce 19.000/6 Bonus Kart... Umarım memnun kalırız :) Daha gelmedi ama modeli merak eden olur ise buradan yazabilir... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 18 Haziran 2025; 11:31:42 > |
|
arçelik kullanıyorduk kaplamaları falan kalkmıştı değiştirmeye karar verdim. çevremde kullananlardan araştırıp korkmaz almaya karar verdim gözünüz kapalı alabilirsiniz çok iyi bence başka markalara falan bakmaya gerek yok. model de şu |
|
2 Bin Civarı bana da tost makinesi önerebilir misiniz dökümix almayı düşündüm de 2 model var bi döküm bide döküm granit diyor hangisini almalıyım |
|
|
|
Sizin için söylemiyorum ancak bu tip durumlarda makine sağlamsa,plakalar soyuldu ise tekrar teflon kaplatabilirsiniz çok uygun fiyatlara. Mesela Annemin evinde 20 yıllık arçelik tost makinesi var hala taş gibi calısıyor,neden en az 4-5 bin verip incecik plakalı dandik ürünler alalım ki,eskiler çok daha sağlam.Şimdikilerin çoğunun parçaları ayrı oynuyor,kırılıyor,termostatı kalitesiz,sacı incecik teneke gibi. İnternette/instagramda teflon/granit tava kaplama arayın bir sürü firma var,plakaları alıp önce kumlayıp teflonu soyuyorlar,sonra tekrar kaplıyorlar,makine bozulmadıgı sürece kaplama soyulana kadar idare eder. hepsi aynı ürün zaten,yanmaz yapışmaz boya,granit,titanyum,seramik vb isimler sadece rengini farklılaştırıyor,boya içeriği aynı. Hoş herkes demir döküm kullansın isteriz tabi ama herkesin beklentisi ve kullanım tercihi farklı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkaraburc -- 10 Eylül 2025; 11:21:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sage bg 840 veya 820. 840 olanda et probu da var ama indirim donemine gore hangisi daha ucuz ise onu alabilirsiniz. Braun ile delonghi'nin ortak tost makineleri var. Zaten piyasada uat duzey 2 marka bunlar. Braun sanirim aileye yeni dahil oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Somun ekmek bastirmasi icin agir bir makine olmasi daha yararli olur. Ust izgaranin oynadigi makinelerde agirlik az olursa ekmegin bir tarafina basabiliyor. Ekmegi kizartmak icin, termistati gec devreye giren watt degeri guclu makinelere bakmak lazim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@Bayberty hocam tostit maxi için kulpları plastik ve güvensiz demişler siz seçecek olsanız 3 4 bin lira bandına nasıl bir şey seçerdiniz acaba not: bu tost makinası işi neymiş böyle girdikçe derinleşti |
|
Bende Almanyada bu cihazı almıştım Multigrill 9 Pro 169 Euro gerçekten harika rezistansların plaka içinde olması özellikle sıfır ısı kaybı dışı çıtır içi yumuşak ekmekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|