Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.709
Cevap
224
Favori
1.610.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selam ...

başka farkları da olabilir ama en büyük fark 9'un plakaları daha büyük ...

Teşekkürler, peki sağliklı olması bakımından bakarsak gercek dökümler haric en az zararli melzeme hangi makinelerin ızgaralarinda var sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu pazar evleniyorum, evde herşey tam diyodum bu konuyu görene kadar.

Öncelik sağlık. En sağlıklısı, hangisiyse, ikinci öncelikde kolay yıkanabilir olursa ++ olur.

Banada bi model önerisi yaparmısınız arkadaşın sorusu ile benzer soru işaretlerim var, teşekkürler.

Şahsen ben almazdım, ısı görmüş aleminyum gıdadan uzağa hocam.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

selam,

bütçeniz yüksekse;

delonghi cgh-1012d

braun multigrill 7

sage sgr-700 ...

daha uygun fiyatlı isterseniz;

arnica tostit / arnica tostit maxi

arçelik tm-9946 / grundig cg-7981

arçelik tm-6046 / grundig cg-4046

kenwood hgm-80

homend 1340 / 1341 / 1342 / 1343 / 1344 ...

modellerine bakabilirsiniz ... mutluluklar dilerim ...  

Bugün konuya daldım bayağı mesaj okudum :) Sanırım braun multigrill 7 veya 9 alacağım.

Ekleme

Multigrill 9 Pro CG9167 Izgara ve Tost Makinesi aldım, en ucuz beymen de (ne alaka ama) bulabildim, Kazanılan bonusları düşünce 19.000/6 Bonus Kart... Umarım memnun kalırız :) Daha gelmedi ama modeli merak eden olur ise buradan yazabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 18 Haziran 2025; 11:31:42 >

• 2 Bin Civarı bana da tost makinesi önerebilir misiniz dökümix almayı düşündüm de 2 model var bi döküm bide döküm granit diyor hangisini almalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin için söylemiyorum ancak bu tip durumlarda makine sağlamsa,plakalar soyuldu ise tekrar teflon kaplatabilirsiniz çok uygun fiyatlara.

Mesela Annemin evinde 20 yıllık arçelik tost makinesi var hala taş gibi calısıyor,neden en az 4-5 bin verip incecik plakalı dandik ürünler alalım ki,eskiler çok daha sağlam.Şimdikilerin çoğunun parçaları ayrı oynuyor,kırılıyor,termostatı kalitesiz,sacı incecik teneke gibi.

İnternette/instagramda teflon/granit tava kaplama arayın bir sürü firma var,plakaları alıp önce kumlayıp teflonu soyuyorlar,sonra tekrar kaplıyorlar,makine bozulmadıgı sürece kaplama soyulana kadar idare eder.

hepsi aynı ürün zaten,yanmaz yapışmaz boya,granit,titanyum,seramik vb isimler sadece rengini farklılaştırıyor,boya içeriği aynı.

Hoş herkes demir döküm kullansın isteriz tabi ama herkesin beklentisi ve kullanım tercihi farklı.

• 2 yil once GRUNDIG CG 7981 Delisia 2000W almistik. hic memnun kalmadik. tostu somun ekmekle seviyoruz tost ekmegiyle degil, bu makine hic ekmegi kizartamiyordu. yani 5 kademe ısı ayarı koymuslar ama 5de bile zayif kaliyordu, ekmegi unutup gitsek hic yakmayacak.

ben de makineyi ihtiyaci olan birine verdim. simdi yeni makine arayışındayım, döküm olmayan ama ekmeği iyi kızartan bir makine onerebilir misiniz? bütçe 5 10 bin arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkaraburc -- 10 Eylül 2025; 11:21:19 >

Sage bg 840 veya 820. 840 olanda et probu da var ama indirim donemine gore hangisi daha ucuz ise onu alabilirsiniz. Braun ile delonghi'nin ortak tost makineleri var. Zaten piyasada uat duzey 2 marka bunlar. Braun sanirim aileye yeni dahil oldu.

Somun ekmek bastirmasi icin agir bir makine olmasi daha yararli olur. Ust izgaranin oynadigi makinelerde agirlik az olursa ekmegin bir tarafina basabiliyor. Ekmegi kizartmak icin, termistati gec devreye giren watt degeri guclu makinelere bakmak lazim.

not: bu tost makinası işi neymiş böyle girdikçe derinleşti

Bende Almanyada bu cihazı almıştım Multigrill 9 Pro 169 Euro gerçekten harika rezistansların plaka içinde olması özellikle sıfır ısı kaybı dışı çıtır içi yumuşak ekmekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar
    Ev kullanimi icin temizligi kolay guzel bir tost makinesi ariyorum
    Butcem 20 cok iyiyse 30k ya cikabilir. Hemen bozulmasin 10 sene kullanabilelim en az istiyorum
    Tost hakkinda cok bilgim yok burdaki ustatlarin yol gostermelerine muhtacim.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Merhaba sıfır ayarında cucinox sk 42041 e tost makinesi aldım harika tost yapıyor

Aklımdakiler aksu vintage modeli

Yada dökümix alacaktım

Letgo da ilanlara bakarken cucinox dikkatimi çekti araştırayım istedim malum google da artık geriye dönük pek bilgi bulunmuyor yada cuxinox çok bilinen bi marka değil neyse sağolsun donanım haber ve bu konu sayesinde baya bi bilgi sahibi oldum böyle bi konuyu açtığın için ayrıca teşekkürler

Tost makinesine gelince 1 haftadır nerdeyse hergün kullanıyorum gerçekten çok kaliteli hele ki şimdi mağzalarda bulunan tost makinelerini incelediğimde gerçekten gün geçtikçe malzeme kalitesi düşüyor yaklaşık 15 yıl önce çıkan bi tost makinesi yeni makinelerden bin kat daha iyi

Bu arada ürünü 1000 tl ye aldım ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1985 -- 11 Ekim 2025; 18:59:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.