Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.698
Cevap
225
Favori
1.591.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arnica tostit bir adım öne geçiyor arzum 2023 yoksa onu alacağım.

Teşekkürler
  • Merhabalar ufak bir akıl danışmak istiyorum Ben bundan 8 sene önce falan Fakir Pecto Tost makinası almıştım bir ay önce falan bozuldu. Termostatı gitti servisine gidince üretimi durduğu için termostatının olmadığını söylediler... Fakir Müşteri temsilci beni arayıp Eski tost makinamın yerine indirimli yeni bir makine vermeyi teklif ettiler Yeni makine de (Fakir Matlda) 275 tl gibi bir fiyata teklif ettiler şimdi ne yapsam bilemedim.

Ben tip olarak matildayı beğendim gerçi aslını görmedim sadece resmini gördüm O fiyatlara Fakir Matilda'nın eşdeğeri makinalar alabilecek gibi görünüyor. Fakir tost makinaları ile ilgli yorumlar da pek iyi değil Kafam karıştı...

Sizce NE yapmalıyım....?????

• Üretimi durmuş olması fark etmez. Ellerinde yedek parça bulundurmakla yükümlüler bulundurmuyolarsa da indirimle satış falan değil muadil ürünü ücretsiz olarak temin etmekle yükümlüler. Tüketici heyetine bi dilekçeye bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ops. 8 sene kısmını kaçırmışım =) o kadar eski olmadığını düşünüp duruma anlam verememiştim.
  • Dökümix tost makinesi aldım. Kenardaki kanalın birisi kahverengi ve elinizi sürünce elinizi kirletiyor. Satıcı ısıtın temizleyin geçer dedi. Geçmezse limon kullanın dedi yalnız bu passa geri göndermeyi düşünüyorum. Sizce nedir ?

Orijinalden alıntı: sahinprens

Merhabalar ufak bir akıl danışmak istiyorum Ben bundan 8 sene önce falan Fakir Pecto Tost makinası almıştım bir ay önce falan bozuldu. Termostatı gitti servisine gidince üretimi durduğu için termostatının olmadığını söylediler... Fakir Müşteri temsilci beni arayıp Eski tost makinamın yerine indirimli yeni bir makine vermeyi teklif ettiler Yeni makine de (Fakir Matlda) 275 tl gibi bir fiyata teklif ettiler şimdi ne yapsam bilemedim.

Ben tip olarak matildayı beğendim gerçi aslını görmedim sadece resmini gördüm O fiyatlara Fakir Matilda'nın eşdeğeri makinalar alabilecek gibi görünüyor. Fakir tost makinaları ile ilgli yorumlar da pek iyi değil Kafam karıştı...

Sizce NE yapmalıyım....?????
    Sayın Bayberty siz bu konuda bilgi sahibi birisiniz sizden bir tavsiye alabilir miyim?

Şimdiden Teşekkür ediyorum....

• sahinprens S kullanıcısına yanıt
    size teklif edilen fakir matilda gövde ve kol bağlantıları bakımından fena değildir, oturaklı bir yapıya sahiptir ...
    fakir tost makinelerinde termostat sorunu sık görüldüğünden bir süredir tavsiye etmeyi bıraktım, mesela fakir valery çok şık, yapısal olarak da güzel ve eskiden beri beğendiğim bir modeldir ancak sırf bu nedenle gözardı ediyorum ...
    matilda'nın piyasa fiyatı zaten 275 civarı olduğundan teklifin hiçbir avantajı yok, en azından 100 lira indirimle verseler belki düşünülebilir ancak bu modelin sabit plakalı olduğunu bilmelisiniz ... sabit plakalı makine isterseniz sıfırı 200 civarı olan fayrinoks dökümix öneririm ... çıkarılabilir makine olarak ise arnica tostit maxi düşünebilirsiniz ...

• arzum ar 2023 aldım ürün geldi alt mekanizmasında sorun var plakayı tutmuyor diye iade başlattım ama ürünü beğenmedim o plaklar ne öyle incecik üzerinde bir kaplama var okadar ince ve çizildi çizilecek zaten çizikler vardı ufak tefek.
    kablo kısa mı kısa kullanmak isteğim konum ve priz arasında yetmedi konumada ters geldi .
    Cihazın genel malmze kalitesi güzel ama elzem olan noktalar bence kötüydü. Böyle bir cihaza kısacık bir kablo ve dandik plaka kullanması çok saçma geldi. Buna para vereceğime daha ucuz bir medele yönlenmek şuan daha mantıklı geliyor.
    Eksiler.
    -Kapama butonu yok.
    -Çok kısa kablo.
    -İncecik plaklar ve kalitesiz ve dayanıksız kaplama.
    Artıları
    - Şık görünüm.
    - Genel malzeme kalitesi güze.
    Ama parasının karşılı değil bence.

Bu yüzden tost makinası arayışım devam ediyor.

Yeni de alabilirim ama içime sinen bir makine bulmam gerekiyor. Ev tipi tost tadi almak istemiyorum tostcularda ya da büfelerde yaptıkları çok güzel oluyor bazen bunun tek sebebi ağır makine kullanmaları mı? Evde aynı şekilde yapmak istesem ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compactdisc -- 18 Kasım 2019; 8:57:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinct kullanıcısına yanıt
    O modeli ben de çok araştırdım hocam. Hatta almaya bile karar vermişken vazgeçtim. Genel şikayetler o yönde zaten. Plakalar çok kalitesiz bir şekilde ve incecikmiş. Kablo yine öyle çok kısa.600 tl ye sattığın aletteki plakalara bak. Ayıptır.

Asus Rog Strix x570-E Gaming - Amd Ryzen 7 5800x3d - Asus Tuf Gaming GeForce Rtx 3060 - G.Skill Trident Z Neo Rgb 32 Gb(2x16) 3600 Mhz CL16 - NZXT Kraken Z63 Sıvı Soğutucu - Samsung 980 PRO 2TB NVMe M.2 SSD - XPG BattleCruiser Kasa - XPG Core Reactor 750W 80+ Gold
  • Bu arada arnica tostit maxi de karar kıldım. Bu aleti en uygun kupon bularak nerden edinebilirim?

Bir de renklerinden dolayı fiyat farkediyor. Fuşya ve turkuz daha uygunken ınox hayli bir yüksek. Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 18 Kasım 2019; 12:31:53 >
    Asus Rog Strix x570-E Gaming - Amd Ryzen 7 5800x3d - Asus Tuf Gaming GeForce Rtx 3060 - G.Skill Trident Z Neo Rgb 32 Gb(2x16) 3600 Mhz CL16 - NZXT Kraken Z63 Sıvı Soğutucu - Samsung 980 PRO 2TB NVMe M.2 SSD - XPG BattleCruiser Kasa - XPG Core Reactor 750W 80+ Gold
  • Bunun cevabı piyasada satamadığı renkleri ucuza verip tüketebilmek.
    Tek sebebi renk model marka kalite aynı.
    Teşekkürler, kaptım 1 tane

• Arif Efendi kullanıcısına yanıt
    arnica tostit maxi 230 lira ... çok uygun ...

Orijinalden alıntı: compactdisc

Selamlar. Vestel marka eski bir tost makinem var arızalandi fişe taktigim anda sigortaları attırıyor. Bunu yaptıracagim ama kaziklanmak da istemiyorum kaça patlar bana?

Yeni de alabilirim ama içime sinen bir makine bulmam gerekiyor. Ev tipi tost tadi almak istemiyorum tostcularda ya da büfelerde yaptıkları çok güzel oluyor bazen bunun tek sebebi ağır makine kullanmaları mı? Evde aynı şekilde yapmak istesem ne önerirsiniz?
    Tost makineleri çok basit cihazlar aslında basit bir kısa devre vardır büyük ihtimal ama elektrikle ilgili okur yazarlığınız yoksa kurcalamayın derim.

Dökümix tost makinesine bakabilirsiniz yorumlar olumlu genelde araştırın derim.

Acil cevap verirsen kaçırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoCexxx -- 19 Kasım 2019; 15:30:47 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.