Binbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 214 (Bu ay: 1)
Tasinir Teslimi Icra Sureci Hakkinda Yardim
Herkese iyi gunler, 2020 yilinda Black Friday'de bir e-ticaret sitesi uzerinden pc sistemi toplamak amaciyla bir saticidan Monitor dahil her bileseni satin aldim lakin firma 1 ay oyalayip siparisimi iptal etmesi uzerine tuketici mahkemesine verdim ( 12K TL ettigi icin tuketici hakem heyetleri bakmiyormus), 18 ay boyunca suren mahkemeyi kazandim ve firmanin hukuk birimi mahkeme kararina uyup teslim edecegini belirtti lakin cikan fiyat farkinin firma genel merkezinin onaylamadigi icin teslim edilme konusunda sorunlar cikinca icraya verdim: Icra Mudurulugu söz konusu mallari şırketten almak icin sirketin bulundugu ildeki icra mudurlugune talimat yazisi yazdi lakin Istanbul Icra Mudurlugu bu islemi yaklasik 3 aydir yapmiyor. Uyap uzerinden defalarca yazmama ragmen sadece icra daireleri arasinda yazilarda hala hareketlilik yok; Ne yapmaliyim ?
Not : Erasmus nedeniyle yurtdisinda bulunuyorupm, icra dairesine dogrudan gidemiyorum, telefonlari acmiyorlar zaten;
|
Nokia N97
|
TT Fazla Gelen Fatura
TT Fazla Gelen Fatura
|
Msi laptop gariplik
|
Fifa 17 Hileciler keşfedildi
|
Silinsin
|
Fifa 17 ve Xbox one s kolu
|
XBOX ONE S İÇİN TV ÖNERİSİ
|
Meslek: Öğrenci ( İstanbul Üniversitesi Siyasal)
İlgi Alanları: Spor,Seyahat,Yemek,Oyun,Siyaset
Dürüstlük satışta her zaman önemlidir. |
Hedefi Olan Galibiyete her zaman yaklaşır [link=http://forum.donanimhaber.com/m_82697641/f_//tm.htm |

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.125
İkinci El Bölümü Mesajları: 232
Konularının görüntülenme sayısı: 18.094 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar