Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytac1975

Bayberty, Delonghi 910 için ne dersin?
    iyi ama pahalı, 700 lira tost makinesi için yüksek bir fiyat ...
  • Merhabalar,

Delonghi cgh912 için ne tavsiye edersiniz? Biraz pahalı ama o fiyatlara önerebileceğiniz başka bir ürün var mıdır? Ayrıca benim tost makinemden beklentim tostun yanı sıra, iyi şekilde ekmek kızartması ve ızgarasının da iyi olması. Daha makul fiyatlı ürünlere de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.@Bayberty
  • jckl35 J kullanıcısına yanıt
    Aytac1975 A kullanıcısına yanıt
    selam,
    delonghi çok pahalı, daha makul olarak arzum ar-2023 düşünebilirsiniz, bugün fiyatı 500'e inmiş ...
    GittiGidiyor
    Arzum AR 2023 Grandia Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/tost-makinesi/arzum-ar-2023-grandia_spp_38291

@jckl35 @Aytac1975

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, değerlendireceğim.
  • Merhaba Arkadaşlar
    Evde ızgara yapmak için makina tavsiyesi istiyorum. Yalnız gerçek ızgara tadı veren bir ürün varmı. Malum hayat pahalı sürekli dışarıdan ızgara-mangal gıdaların sipariş veremiyoruz. Bize dışarıyı aratmıyacak bir ürün tavsiyesi verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcagdas

Merhaba Arkadaşlar
    Evde ızgara yapmak için makina tavsiyesi istiyorum. Yalnız gerçek ızgara tadı veren bir ürün varmı. Malum hayat pahalı sürekli dışarıdan ızgara-mangal gıdaların sipariş veremiyoruz. Bize dışarıyı aratmıyacak bir ürün tavsiyesi verebilirmisiniz.
    selam,
    ızgara yapabilen tost makinesi mi yoksa sadece elektrikli ızgara olabilir mi ?..
    Hocam aslında tost makinasınada ihtiyacım var
    Sizden ricam ızgara yapan tost makinalı sadece ızgara için olan işinin ehli ürünleri ayrı ayrı paylaşabilirsiniz sevinirim

• cemcagdas C kullanıcısına yanıt
    ızgaraya uygun tost makinesi olarak; arzum ar-2023 ...
    elektrikli ızgara olarak; Gazella BRB 3000 Barbecue ...
    diğer ızgara tavsiyeleri için;https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-izgara-tavsiyesi--78705928#78705928
    Teşekkür ederim inceliyeyim hocam

Teşekkür ederim.
  • Merhabalar, hocam evde Korkmaz A328-05 (Tostkolik) mevcut 2-3 yıldır da bir sıkıntı yaşamadım, makinenin kullanışı oldukça ideal, kapaklarda tutma kollarında oynama, plakalrın inceliği ve oynaması, ısınmama gibi sorunlar yok oldukça memnunum, tek sıkıntısı yükseklik ayarı olmaması !
    Şimdi yeni bir tost makinesi daha almak istiyorum, yazdıklarınızdan Arzum AR-2025 ve Arnica Tostit Maxi arasında kaldım, aynı model King seçeneği de var fakat bir iki sıkıntı okudum yukarda ki yorumlardan, sorum şu; tutma kolu stabilliği ve plaka inceliği konularında yada genel kalite olarak değerlendirirseniz( çünkü her iki makineyi de görmedim) hangi makineyi tavsiye edersiniz. Teşekkürler
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    selam,
    üçü arasında en sorunsuz üretim sanırım arnica tostit maxi granit ...
    ayrıca; bütçeyi artırabilirseniz arzum ar-2023 grandia'yı da incelemenizi öneririm ...
    Arzum AR-2023 gerçekten işçilik olarak düzgün bir ürüne benziyor, fakat fiyat olarak neredeyse % 75-80 fiyat farkı mevcut, Tostit Maxi yada Arzum 2025 ki aynı ürün olduğu belli sizin dediğiniz gibi, Tostit Maxi alabilirim o halde teşekkür ederim.
  • Selamlar. Yorumları genel olarak okudum ama karar veremedim. Sabahları okula gitmeden tost yapmak istiyorum. Makinanın temizliğini okuldan geldikten sonra yapabilirim. Dokumix almayı düşünüyordum ama kaç saat kirli kalacağından sorun yaşatır mı karar veremedim. 250 tl civarında temizliği pratik olan tost makinasi önerir misiniz

• jozefino J kullanıcısına yanıt
    selam,
    size uygun seçenekler;
    - arnica tostit maxi
    - arzum ar-2001 / ar-2019 / ar-2020 / ar-2027 / ar-2028 / ar-2038
    - korkmaz a-310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Ekim 2019; 17:57:37 >
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. Birkac şey daha sormak istiyorum
    Dokumix alsam temizliğini hemen değil de okuldan sonra yapsam çok sıkıntı olur mu ?
    Bir de a101de arzum ar2032 modeli var düşünceniz nedir ?

• jozefino J kullanıcısına yanıt
    tabii onun da çözümü var, bu durumda makineyi kısa bir süre çalıştırır hafif ısıtırsınız ...
    sonrasında yapacaklarınızı ilk sayfada temizlik konusunda detaylı olarak bulabilirsiniz ...
  • Dökümix kullanan arkadaşlar, bugün makine geldi ama üst kapak takılı değil, uğraşmama rağmen takamadım sizce nasıl takabilirim esnetemedim de demiri. Mağazayı aradığımda iade etmemi söylediler, başına böyle bir durum gelen oldu mu?
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    iade edin yenisini göndersinler ...
  • n11 bizden.eve mağazasından dökümix tost makinesi. ürün gayet güzel.bazı kişilere arızalı geliyomuş heralde yeniden kaynak yapılmış filan. benimki temiz geldi. gelince temizliğini yaptım. 3 kere tost yaptım. fakat evdekiler beğenmedi. görüntüsü, tablaların çıkması vs. ürünü iade ettim fakat kullanıldığı için tekrar gönderildi. sözleşmede öle yazıyomuş, kullanılmış ürün iadesi yapılmıyormuş. Kısacası ürünü satın almak isteyen olursa eskişehirden, yazabilir.
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.