Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Tadı nasıldı tostun? Aileniz tadınıda mı bengenmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tostu güzel. 3 kere kendime tost yaptım:) aile tosta pek meraklı değil. tostu güzel derken öle çok aham şaham bişey beklemeyin. ama güzel kızartıyo, kuru yapmıyo. normalde üstüne yağ sürerdim buna sürmeye gerek kalmadı. eksi yanları; kilit sistemi yok, kablosu kısa,180 derece açılmıyo. bana kalırsa bunlar göz ardı edilebilir.Ayrıca temizliği zor değil. tostu yaptıktan sonra seviye 1 e getirip sıcak bırakıyom yedikten sonra temizliğim. elektriğide ölçtüm, çok çekmiyo max 190 watt son seviyede. eskiside 150 filan 3. son seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 24 Ekim 2019; 19:52:28 >
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için

• yaktığı elektriği nasıl ölçtünüz çok merak ettim ?
  • wattmetreyle olctum.

• Merhabalar, bu konuyu fark ettiğim iyi oldu, konunun uzmanı olarak gördüğüm @Bayberty e sormak istedim şimdi ben daha önce goldmaster in bir modelini kullanıyordum, memnunda kalmıştım, açıkcası köfte pişirmede biraz daha ısılı olsa daha iyi olurdu ama tost da memnundum, şimdi Goldmaster GM-7450 modelini gördüm bu ürünle ilgili düşünceleriniz varmıdır ? yoksa bunun yerine tavsiye ettiğiniz modelleremi yönelmeliyim ?
    Konuya hakim başka arkadaşlar varsada yorumlarını görmek isterim.
    Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.
  • skynex S kullanıcısına yanıt
    selam,
    bu yıl en çok tavsiye ettiğim;
    -arnica tostit maxi
    -king k-462
    -goldmaster gm-7450
    -arzum ar-2025

bu 4 model aslında aynı makinedir, fark sadece markalarında ... yapısal olarak ideal makinelerdir ancak aralarında performans farkları olabilir denemeden bilemeyiz ... şu ana kadar kullanıcılardan şikayet gelmeyen sadece arnica oldu, diğerlerinden az da olsa şikayetler okuduk ...

alternatif olarak arzum ar-2001 / ar-2019 / ar-2020 / ar-2027 / ar-2028 / ar-2038 serisini düşünebilirsiniz (renk dışında hepsi aynı) ...
    daha üst model düşünürseniz size arzum ar-2023 veya homend 1314 önerebilirim ...

goldmaster'den marka olarak memnun kaldıysanız şansınızı deneyebilirsiniz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ilkokul çağındaki çocuğumun olduğu evime tost makinası alacağım.
    Alan, ağırlık ve bütçe kısıtlaması yok.
    Sadece sağlıklı ve lezzetli tost elde etmek istiyorum.
    Okuduklarımdan şu 3 model arasında kaldım:

* silver/simton/remta 8 dilim (sabit döküm plaka, büfe tip)
    * breville 800gr
    * delonghi cgh-1020d

Hangisini tavsiye edersiniz ? Saygılar
  • arkadaşlar tost makinesi alacağız tavsiyeniz varmı aşırı pahalı olmayan max 300 tl

Homend Toastbuster 1318 bu model hakkında bilgisi olan varmı granit pilaka demiş ama granit kaplımı yoksa döküm granitmi yorumlar iyi kablo 70 cm kısa,

Arnica GH26244 Tostit Maxi Granit Izgaralı Tost Makinesi Rosie

Tefal Toast Expert Izgara ve Tost Makinesi Gri

Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi RENK:İnox

Arzum AR2001 Tostçu Deluxe Izgara Ve Tost

bu modeller iyi görünüyor ama seçenek çok kafa karışıyor hangisini tavsiye edersiniz. özellikle uzun süre kullanımda pilakalar sorun çıkarmasın kansorijen falan
  • alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    bütçe kısıtlaması yoksa delonghi cgh-1012d / 1020d düşünebilirsiniz, plakaları çıkarılabiliyor, kaliteli ve şık ...
    breville 800gr iyidir ama plakası sabittir ...
    ek olarak; yerlilerden arzum ar-2023 ve homend 1314 modellerini de inceleyebilirsiniz ...
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Arnica Tostit Maxi Granit ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

Arnica Tostit Maxi Granit ...
    350 tl ye kadar çıkabilirim başka varmı onerebileceğinız yorumlarda ızgara için uygun değil denişmiş ızgara yaparmıyım bilmiyorum ama belki lazım olur . ve plakalar genelde aleminyum dokum granit kaplama oluyor sanırım yada tam dokum . granit dokum yokmudur
    neden "ızgara için uygun değil" demişler, açıklama var mı ?..
    tam döküm makine istiyorsanız hem de çok ucuz bir seçenek var 200 lira civarı, ama sabit plaka; fayrinoks dökümix ...
    çıkarılabilir plakalı olarak daha iyisini isterseniz arzum ar-2023 veya homend 1314 düşünülebilir ama bütçenizi aşar ...
    diğer bir ucuz seçenek korkmaz a-310 ... alt üst ayrı ısı ayarı var, tost için arnica kadar iyi sayılmaz ama kullananlar genelde memnun ...
  • quote:

neden "ızgara için uygun değil" demişler, açıklama var mı ?..
    tam döküm makine istiyorsanız hem de çok ucuz bir seçenek var 200 lira civarı, ama sabit plaka; fayrinoks dökümix ...
    çıkarılabilir plakalı olarak daha iyisini isterseniz arzum ar-2023 veya homend 1314 düşünülebilir ama bütçenizi aşar ...
    diğer bir ucuz seçenek korkmaz a-310 ... alt üst ayrı ısı ayarı var, tost için arnica kadar iyi sayılmaz ama kullananlar genelde memnun ...
    ben ızgaradan ziyade uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir makine olsun istiyorum özelliklede sağlığa zararlı bir plaka olmasın istiyorum

uzun yıllar kullanabileceğiniz, sağlığa en az zararlı; fayrinoks dökümix ...
  • Dökümix i herkes tavsiye ediyor ama temizliğinden şikayet ediliyor, temizlemeden kullanılmaz mı bu ürün yani her kullanımda temizliği şart mıdır ben kullandığım tost makinemi hergün temizlemiyorum
  • krocker09 kullanıcısına yanıt
    döküm tost makineleri için tel fırça var, bence temizlik sorununu büyük ölçüde çözer ...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• Arçelik K2369 marka tost makinam var, tost yaptığım zaman tostları hiç kızartmıyor ben mi yanlış bir şey yapıyorum acaba ? (Tost ekmeğinde tost yapıyorum ve ekmek beyaz kalıyor hep)
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    en yüksek ısı ayarında bile ekmeği kızartmıyorsa makinede sorun vardır ...
  • quote:

en yüksek ısı ayarında bile ekmeği kızartmıyorsa makinede sorun vardır ...
    Hocam aldığımızdan beri bu şekilde ama, kaşarı falan eriyor.Hatta kızartsın diye fazla ısıtıyordum o zamanda içi aşırı sıcak oluyordu.Kızartma işlemini bir türlü başaramadım ama

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.