|
Evet kendimi artık böyle tanımlamak istiyorum. Çünkü bu ülkede para kazanmak için süt üretmek değil TokTik gibi platformlarda beyin hücrelerini öldüren içerikler üretmek gerekiyor... Forumda bir süre önce açmış ve ağlamış olduğum konuda detayları görebilirsiniz. Günde 2000-3000 kg dolaylarında süt üreten, bu işin okulunu okumuş bir Ziraat mühendisiyim. Litre fiyatı 4,70 TL olan süt 5,70 TL oldu. Bir sene sonra hesabımıza yatan 20 kuruşluk süt desteği de 1 TL oldu. Benim bu işten zarar etmemem için çiğ süt litre fiyatının 8 TL dolaylarında olması lazım. 8 TL olursa da sorun bitmiyor! Benim 8 TL'ye satacağım süt markette 20 TL olacak ve vatandaş süt ile ilişiğini iyice kesecek. Vatandaş bu temel gıdadan faydalanamayacak mı? Kendi açımdan da düşünürsek ben bu kadar sütü niye sağacağım, kime satacağım??? amaaan kime neyi anlatıyorum ki. Şimdi bi tane beyinsiz gelip sırf çiftçi/hayvancı olduğum için "ehe sİz zaManINda oY VErdinİZ ceZAnıZI çEKİN eHE" gibi beynini kenara bırakarak konuşacak ve ben canımı daha fazla sıkacağım... EDİT: Destekleyen, fikir önerilerinde bulunan sağlıklı bir eleştiri yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Fikirleriniz benim için için çok önemli, bunları imkanım doğrultusunda değerlendireceğim. Bu mesajım bundan sonra gelecek mesajlara da cevap niteliğinde olsun çünkü daha fazla mesaj yazmayacağım… (Aşağıda nedeninden bahsettim) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rukA_m -- 22 Mart 2022; 1:18:27 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı