Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
53
Favori
142.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Oyunu daha eğlenceli kılmak gibi sözleri vardı yapımcının bumu eğlence 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni zorluk seviyesi de yakın zamanda kolay gelecektir, yapımcının amacı end game sonrası pve bazlı lvl almanın bir mantığı olsun diye yeni eklenen shd saat lvl yükseltme işine bulaşıyoruz bunu da max yapmak için 800 ek lvl alınması gerekmekte.

    Npc zorluğu evet biraz fazla artırılmış özellikle solo takılanların işi hard olan haritalarda bile zor, diğer seviyeler solo için gereksiz uğraş demek. DZ yine en mantıklı lvl kasma ve drop yeri gibi gözüküyor malum 800 ek lvl için her türlü exp glicth denenecektir. Dlc ilk günü ortaya çıkıp farmlanan ve kapatılan açıkları şahsen ben bile denerim kim ek 800 lvl almak için uğraşacak zamanı var..
    _____________________________


      ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • yeni gelen güncellemede yüksek levellerde
    saldırı gücü yüksek karaktermi daha iyi
    defans gücü yüksek karaktermi daha iyi
    itemleri saldırı gücüne göre mi daha armor seviyesine göre mi takayım?
    _____________________________

    KARŞIYAKA
    .##......
    .##İZMİR#
    .##......
    .########

    (_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็
  • Warlords Of New York güncellemesi sonrasında konuda çok fazla paylaşımda bulunmadım çünkü genişleme paketi sonrası gelen içerikleri oynayıp yeni end game seviyesine ulaştıktan sonra yazmayı daha uygun buluyordum fakat güncelleme sonrası konuda yapılan yorumlardan ötürü herhangi bir paylaşımda bulunmanın artık vakit kaybı olacağını düşünüyorum.

    WONY içerik olarak çok kapsamlı bir genişleme olsada bir bu konudaki yorumlara bakıyorum birde yurtdışı forumlarındaki yorumlara baktığımda arada bariz bir oyun bilgisi ve kalite farkı görülüyor.Bizde sadece WONY fiyatı konuşulurken yabancı oyuncular ise buildler,yeni itemler,egzotikler kısacası oyun içinde olan ne varsa her şey konuşuluyor ve paylaşım yapılıyor.Genelleme yapmak istemiyorum çünkü oyunu olması gerektiği gibi oynayan bildiğim oyuncular olsada Division 2 konusunda oyuncu grubumuzun yeterli bir oyun bilgisine sahip olmadığını düşünüyorum.Konuda yapılan yorumlarda bunu destekliyor çünkü halen WT5 nasıl olurum,gear yada silahları nasıl elde ederim,skilller ve perkler kısacası oyunun çok basit mekanikleri bile henüz kavranamamışsa bu durum oyunu anlama konusundaki eksikliği gösteriyor.Bu nedenle oyunu düzenli olarak oynayan az sayıdaki Türk oyuncudan birisi olarak konuda elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya ve oyunculara yardım etmeye çalışıyordum fakat oyuna ne zaman bir içerik gelse ilk çıktığı günden beri şikayet ve eleştiriden başka bir şey yapmayanlar nedeniyle bu yazdıklarım okunmuyor ve kaybolup gidiyor.Acaba bu kişilerin birgün şu konuda bir build nasıl yapılır yada bir talent ne işe yarar paylaştıklarını gördünüz mü,elbette hayır sadece eleştiri başka bir şey yok.Bu oyun Twitch'den yayın izlemek yada başka kişilerin hazırladığı buildleri yapmakla oynanmaz oyunun tüm olayı zaten kendi oyun tarzınıza göre kendi buildinizi oluşturmaktır.Oyun konusunda yeterli bilgiye sahip olmayanlarda her zaman yaptıkları tek şey olan eleştiriye başvuruyorlar.Division 2 elbette her oyun gibi eksiksiz bir oyun değil,hataları ve sorunları var ama yapılan eleştiriler oyun yerine tamamen genişleme paketinin ücretli olmasından dolayı eğer ücretsiz olsaydı eminim bu kadar eleştirilmezdi.Açıkcası WONY fiyatı sunduğu içeriğe göre günümüz koşullarında çok yüksek bir rakam değil,güncelleme öncesi bu paketin neden alınması gerektiği ve oyuna katacaklarını paylaşmıştım bunlara ballandıra ballandıra anlatanlar diyenler olmuş işte bu yüzden burada bir şey paylaşmanın zaman kaybı olduğunu belirtmek istiyorum.Oyunda ne gözlemliyorsak onu yazıyoruz ne eksik nede fazla ve bu yazdıklarımızı etraftan bakarak,izleyerek değil doğrudan oynayıp deneyimleyerek yazıyoruz.Zamanında burada defalarca yazdım Standart sürüm üzerini almayın Year 1 içerikleri herkese ücretsiz olacak dedim ama yazılanlar okunmuyor ki,WONY ye para tuzağı diyenler asıl para tuzağının Year 1 Pass olduğunun farkında bile değiller Year 1 Passın defalarca alınmaması gerektiğini burada yazdım ama WONY için aynısını söyleyemem çünkü bu paket içeriği bakımından öyle bir günde bitip kenara atılacak bir içerikte değil ve oyunu düzenli bir şekilde oynuyorsanız WONY mutlaka gerekli diğer türlü ara sıra oynuyorsanız hiç gereği yok.

    Son olarak bu konuda mesajımın ilk kısmında belirttiğim gibi bir şey paylaşmanın artık zaman kaybı olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.Halbuki WONY sonrası başta hikaye içeriği olmak üzere Gear 2.0,yeni rekalibrasyon ve rekalibrasyon kütüphanesi,yeni talentler,egzotikler ve SHD seviye sistemi hakkında gözlemlerim vardı ama bu konuda bunların okunmayacağını bildiğim için yazmayı uygun bulmadım.Umarım sürekli eleştiride bulunanlar bir farklılık yapıp birgün şu konuda bir build nasıl hazırlanır yada talentler nasıl çalışır paylaşılarda bizlerde görmüş oluruz.Ne zaman oyun hakkında konuşulmaya başlanır o zaman paylaşımlara devam etmek daha uygun olacaktır diğer türlü benden buraya kadar.

    Selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Mart 2020; 16:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Gene siz bilirsiniz ama bence yazmaya devam edin ben nacızane her konuyu yokladığımda gözüm sizin yazınızı ariyor maalesef arkadaşlar konuyu şikayetleri sebebiyle faydasız Bi hale getirdi beğenmeyen oynamaz burada bunu dile getirmenin ne faydası var ben oyunu 350 saat oynadım toplamda beni oyuna geri getiren bu guncelleme oldu açıkçası başta bende cok şıkayet ediyordum fakat buildimi oluşturunca oyunun zorluk seviyesini gayet makul olduğunu anladım rogue agentslerin baskın yapmasıda ayrı bır guzellık olmuş pvp yönu hala zayıf olmakla birlikte ilerde duzelticeklerini umuyorum bence siz yazmaya devam edin istıfade edenler cıkacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriyye1453 -- 10 Mart 2020; 16:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Msi suprim x 4090,Lg c2 4k,corsair dominator platinium 4x16 6600mhz cl32,i9 13900ks,Asus z790 e gaming anakart, Corsair hx1000watt plattinium power supplyi, Asus Rog strix gx601 helios kasa.


  • 1 görev 50 dakika sürmemeli bence.
    _____________________________
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    WONY ve gear 2.0 incelemesi beklerken sizden böyle bir mesaj şok etti açıkçası beni.

    Herkesin düşüncesi farklı olabiliyor maalesef oyunu destekleyenler gibi köstekleyenlerde olacaktır.

    Ben ps4 kullanıcısı olsamda yazılarını severep okuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • Arkadaşlar kontrol noktalarını 4 sevıye yapamıyorum kontrol noktasının ustune geldıgımde yol seklınde gosterılen diğer alt poıntler bulunmuyor.

    Kontrol noktalarına yakın yerlerde propaganda vb.cıkıyor arada yapıyorum ama 2.sevıye olmuyor kontrol noktası.

    30 levelım kontrol noktasını 4 sevıye yapmak ıcın bır gorev fılan mı acılıyor önceden ?
    _____________________________
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Haritada global settings var oradan zorluğu heroic yapın cpler 4 olucak
    _____________________________
  • Bu gear system mods sekmesindeki malzemeleri nasıl kullanacağım? Mesela utility sekmesinde assist parçası var onu nasıl etkinleştireceğim ya da kullanacağım?
    _____________________________
    İşlemci: Amd Ryzen 9800X3D, Anakart: Asus X870E Apex, RAM: GSKILL TRIDENT Z5 Royal Silver RGB 6200MHZ CL28 64GB, Ekran Kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM SOC, SSD:
    Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo
    Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3
  • Hocam şöyle ki haritada global settings diye bir şey çıkmıyor bütün görevleri tamamlamak mı gerekiyor acaba.Sadece ana görevlerin zorluğunu değiştirebiliyorum onda da hard var.

    Birde hocam böyle yapınca bütün ana görevlerim sıfırlancak mı yoksa sadece ele gecırdıgım yerler mı gıdıcek ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 10 Mart 2020; 21:24:29 >
    _____________________________
  • Bu DLC yi alıp almama konusunda çok kararsızım. İlk oyunu 600 saat oynamış ve çok beğenmiştim. Destiny 1 de malum bir güncelleme yayınlayıp bütün 250 saatlik lootlarımı tek bir güncelleme ile çöp etmişlerdi ve bırakmıştım, sonra The Division 1 'e geçiş yapmış ve çok beğenmiştim. Şuan 2. oyuna başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Bu DLC yi alan arkadaşlar yorum yapabilir mi ,ana kitle için güzel bir içerik sunuyor mu ?

    @Terminator T-800

    hocam aslında senin yorumunu bekliyordum, konuyu uzun zamandır sessizce takip edip yorumlarınızı okuyup fikir edinmeye çalışıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jadura-CA -- 10 Mart 2020; 23:1:19 >
    _____________________________
    AMD Ryzen 7 5700X - ASUS ROG STRİX B-550-F Gaming - Corsair 2x8 Vengeance 3200 LPX 16GB - Sapphire Pulse RX 9070 16GB -Kingston NV2 2TB PCIE 4.0 - Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM - ASUS TUF 650W 80+Bronze
  • https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/fgh0ny/the_division_2_enemy_npc_health_and_general_game/

    Zorluk konusunda açıklama yapmışlar. Büyük ihtimalle kısa bir süre sonra zorluk konusuna bir güncelleme getireceklerdir. Tahminimce "group scaling" düzenlenecek. Çünkü tek kişi heroic zorlukta bile sıkıntı olmuyor. Büyük ihtimalle oyuncunun kendi statlarında 2 kişide %25 buff, 3 kişide %50 buff, 4 kişide %100 buff verilmesi yapılacaktır en kolay ve geçici yöntem olarak. Bekleyip görelim.

    Şuan için en optimum oynanış: 3 kişi Challenging.



    Bu haber de etkili oldu sanırım yapımcı ekibi için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 11 Mart 2020; 0:55:39 >
    _____________________________




  • oyunda herhangi bi item düzelmesi var mı ?
    bazı silahlar 100 küsür dmg üzerindeyken bazıları 17-20 dmg aynı gear score 500 olmalarına rağmen.
    100 dmg olan silahlarla şu an için sorunsuz oynarmıyım?
    _____________________________
    PSN

    RYZEN 5 5600X/ASUS PRIME X570-P 4400MHz(OC) DDR4/GSKILL 8GBx2 Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4/GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC/Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm/WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD/Samsung SSD 860 EVO 500GB/Cooler Master MasterBox TD500 750W 80+ Mesh /LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync
  • Assault rifle silahlarını kullanıyorum ıkıncı sılahta sniper oluyor hep.

    Bu ikiliye en uygun specialization hangısıdır sizce _
    _____________________________
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Eskiden specializationların silahlara verdiği bonus farklıydı.
    Artık istediğin silaha bonus verdilebiliyorsun, yani sevdiğin specilization'ı seç ve ondan kullandığın silahın bonusunu aktif et.
    _____________________________
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Olay o şekilde çalışmıyor. Yuksek hasarli silahlar daha yavaş rpm olur. Yuksek rpm olan daha az hasar yazar. Burada onemli olan senin dps oranin. Yani saniye başına verecegin hasar. Hangisiyle saniye başı daha fazla hasar verebileceğini hesaplaman gerek. Gear skor olayi ise 480 skor olan 500 olandan daha iyi olabiliyor onun pek onemi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu sadece survival mode için oynuyordum, yeniden gelince biri beni @'leyebilir mi geri döneyim oyuna
    _____________________________
  • ESC menüdeki ablayı susturabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Satıcıdan ürün satın aldıgımız zaman blueprint'ler otomatik olarak geliyor mu ? Mesela şarjör aldım artık craftlayabiliyorum diğer şeyler için de geçerli mi bu ?
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.