Progression kısmında hala yapılacak ana ve yan görevler var ama kilitli hepsi anlamadım valla başına geçince bi resim atıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (160. sayfa)

-
-
31 lvl oldum oyun çok güzel kendini oynatıyor, harita enfes ama bir şeyler eksik gibi
keşke online tabanlı olmasaydı, bir düşmana bir şarjör lmg mermisi saydırıp zar zor öldürmek eğlenceli değil.
bence the division oyunları çok daha iyi olabilirdi
-
Oyunun sade haline sahibim. DLC almaya gerek var mıdır? Hikayeye bir etkisi var mı DLC'lerin yoksa multiplayer kısmını mı kapsıyor?
-
hikayeyi de devam ettiriyor ve oyunu değiştiriyor. level sistemi felan değişiyor dlc ler ile. multiplayer kısmı full sürümde aktiftir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyleyse hem Battle for Brooklyn hem de Warlords of New York paketlerini alayım. Tabi indirime girince :)
-
çok düşüyor fiyatları hocam bazen hepsini kapsayan ultimate de düşüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana oyuna sahibim indirimdeyken almıştım. DLC tarafı sadece online kısmını etkiliyor diye almamıştım. Birkaç yabancı forumda DLC gerektiğini yazmışlar, burada da sorup öğrenmek istedim. Online içeriklerle işim olmayacak hikayeyi deneyimlemek istiyorum. Brooklyn ve New York DLC'lerini alır başlarım oynamaya. Division 1'de var ama online tarafı pek kalmamış. Hikayeden sonra Underground'da solo takılmak epey sıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X