Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
53
Favori
142.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yeni gelen striker set parçalarını nereden bulabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Targeted loottdan yeşil parçalı olan yerlrden striker setin parçaları düşüyor
  • Striker ve System Corruption gearsetleri elde etmek için öncelikle Warlords Of New York genişleme paketinin olması gerekir diğer türlü bu setler targeted loot bölgelerinden düşmeyecektir.Striker WONY sahibiyseniz herhangi bir aktiviteden düşme şansı varken Gearset Targeted Loot ve görevlerden düşme şansı daha yüksektir.System Corruption GearSet ise sadece Dark Zone bölgelerinden düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • Bazen dark zone a girince sürekli olarak loading yapıp yapıp duruyor sonsuz döngü gibi. Başkalarına da oluyor mu bu?
  • Selam arkadaşlar bu raid de neden 2 ayrı grup var matchmaking yapıyorum 2 ayrı grup oluyor kendi grubum mavi diğerleri yeşil. Bunun mantığını anlayamadım gerçekten? Ayrıca raid de düşmanlar neden 40 level 40. seviye daha yeni gelmedi mi oyuna hemen raid i 40 yapmak nedir?
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Raid mantığı o zaten 2 grup 8 kişi girilir, düşmanlar çok daha zorlu olur düşen itemler ona göre daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Selam arkadaşlar bu raid de neden 2 ayrı grup var matchmaking yapıyorum 2 ayrı grup oluyor kendi grubum mavi diğerleri yeşil. Bunun mantığını anlayamadım gerçekten? Ayrıca raid de düşmanlar neden 40 level 40. seviye daha yeni gelmedi mi oyuna hemen raid i 40 yapmak nedir?
    2 grup olması normal Raid 8 kişiyle yapılıyor oyunda 1 grupta da max 4 kişi oluyor. Raid 2ye bölündü 30 lvl raid ve 40 lvl raid dlc almayanlar 30 lvl raid yapıyor alanlar 40 lvl. 40 lvl yeni gelmiş olabilir ama insanlar daha ilk günden 40 olmuştu o yüzden direkt güncelleme ile gelmesi normal.

Oyunda 30 lvl için ciddi bir zorluk artışı olmuş, görevlerde çok fark etmiyor ama dün 4.seviye control point alırken ciddi bir fark hissettim. Normalde 2 kişiyle max 1-2 kez düşerek bölgeyi alırken bu sefer 10-15 kez düşüp 3-4 kez direkt öldük. Düşmanlar bullet sponge düzenine geri dönmüş, mermiler gerçek mermi değil airsoft mermisi olmuş. Adamlara mermi etki etmiyor bir de mermiden dolayı yavaşlama geri çekilme de yok, kaç kere mermim bitti başka silah türüne geçmek zorunda kaldım.

• Raidler oyunun en zorlu PvE görevleri ve bu nedenle Npcler diğer görevlere göre daha zorlular fakat oyundaki tüm görevlerde Npc seviyesi oyuncu seviyesine göre ölçeklenir.Bu nedenle 40.seviyede 40.seviye Npc lerle karşılaşırsınız.Bunun DLC satmakla ilgili olduğunu düşünenler olmuş böyle bir durum yok DLC olmasa bile Npc ler her zaman sizin levelinize göre ölçekleniyor.Raid toplamda 8 kişi ile oynandığından dolayı görev sırasında hangi ekipte olduğunu görebilmeniz için mavi ve yeşil renklerle ayrılıyorlar.Bu sayede her iki ekipte kendi arasında görev dağılımı yapıyor ve koordine konusunda kolaylık sağlıyor.

//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • Arkadaşlar merhaba

Oyuna yeni başladım ılk acılan mapteki kontrol noktalarını yaptım ama hıc bırını 4 sevıye yapamadım etrafında gorevler cıkmadı bu gorevlerın cıkması ıcın bır sey mı yapıyoruz ?

Oyuna yenı baslayanlar ıcın baslangıcta nelerı onerırsınız hangı skıller hangı sılahlar hangı zırhlara yatırım yapmalıyım bir silah metası var mı zırhlarda daha cok armor ve can mı olsun yoksa weapon mu yardımcı olur musunuz

Birde şu perks ile wt5 ne oluyor materyallerımızı saklayabılıyor muyuz ölünce gidiyor mu onlar hiç bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 7 Mart 2020; 20:2:50 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Redditten alıntı. Şuan tam da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 8 Mart 2020; 13:32:47 >
  • Arkadaşlar bence abartıldığı kadar zor olmamış bazı şeylere nerf lazım ama şu anda oyunun zorluk derecesi gayet makul 4 gunde crit ve hs build kurdum bugun itibariyle 35 dkde grand washıngton oteli heroic olarak tek bitirdim

ben oyunda solo takılıyordum, control point 4 yapıp, orayı ele geçirme falan. Amacım biraz eğlence, biraz rahatlama falan idi, bir miktarcık kolay olsada, amacına hizmet ediyordu.

Oyunu benim için tamamen bitirdiler, tüm buildlerim çöp olmuş, cp4'de gelen enemy leader'ı bitirmek için tüm AR mermimi harcadım, adamın yarı canı gitmedi. Kaç kere öldüm bilmiyorum.

Zaten WONY dlc almadın, asla da almam. Ama conflict oynayınca bakıyorum, diğer adamlarda level 40 silahlar falan var. Geçmiş olsun...

Yazık ettiler.
    Intel® Core™ i7 11700KF
    ARCTIC Liquid Freezer II 360
    Asus TUF Gaming Z590-PLUS
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Seriyye1453 kullanıcısına yanıt
    Oyunda "group scaling" denen olay var. Tek kişi ile 4 kişi arasında zorluk farkı var. Tek başına herkes yapıyor şuan. Grubuna +1 kişi eklendikçe inanılmaz zorlaşıyor. Sıkıntı burada zaten.

Gruptaki oyuncu arttıkça hem daha çok npc çıkıyor hem daha fazla elite çıkıyor hem de inanılmaz fazla armor ve hasarları oluyor düşmanların.

O nasıl bir scaling ise artık. 4 kişi Wall Street ve DUA yı Challenge yaptık. Heroic veya Legendary değil dikkatinizi çekerim. Ortalığı Rogue ajanlar bastı tüm yükün üstüne.Her ikisinde de aynı anda 3'er tane geldi iflahımızı kestiler indirene kadar.
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

O nasıl bir scaling ise artık. 4 kişi Wall Street ve DUA yı Challenge yaptık. Heroic veya Legendary değil dikkatinizi çekerim. Ortalığı Rogue ajanlar bastı tüm yükün üstüne.Her ikisinde de aynı anda 3'er tane geldi iflahımızı kestiler indirene kadar.
    Valla biz challenging bir görevi bitiremedik, son yerde kaldık. 4 kişi idik, reviver hive, foam, firestarter, her şeyi denedik yok yani. Saatler sürdü neredeyse olmadı geçemedik sonunu. En son tavandan, bildiğin duvarın içinden üzerimize Rusher'lar düşüyordu artık. Patlayıcı dronlar geliyor kapıdan giriyor, direk tek atıyor, 2'şer 2'şer geliyorlar :)

Şimdi tüm bu değişiklikler niye oldu anlamıyorum, ne yapmış oldular. Olay tamamen WONY'u almaya özendirmek, onu da batırmış gibiler.

Denge getireceklerine tüm dengeleri bozdular. Conflict, darkzone hepsi yalan oldu, zaten iyi değildi, tamamen yalan oldu.

Girin youtube'a TU8 için 30 milyon dps yapan buildler şimdiden var, eee neye yaradı ? Aynı şekilde hardwire setler de acayip.

• necromyhTh kullanıcısına yanıt
    Dedığınız doğru olmakla birlikte adamlar lvl 40ın hemen akabinde heroice girerek hata yapıyorlar takım icin de 1 sağlam oyuncu varsa gerisinin cöp oluyor oyun zor olduğu kısımlar olmuş nerf verilir ama oyunun genel zorluğu bence makul olmuş

Orijinalden alıntı: Aerospace

Oyun benim için bitti gibi,

ben oyunda solo takılıyordum, control point 4 yapıp, orayı ele geçirme falan. Amacım biraz eğlence, biraz rahatlama falan idi, bir miktarcık kolay olsada, amacına hizmet ediyordu.

Oyunu benim için tamamen bitirdiler, tüm buildlerim çöp olmuş, cp4'de gelen enemy leader'ı bitirmek için tüm AR mermimi harcadım, adamın yarı canı gitmedi. Kaç kere öldüm bilmiyorum.

Zaten WONY dlc almadın, asla da almam. Ama conflict oynayınca bakıyorum, diğer adamlarda level 40 silahlar falan var. Geçmiş olsun...

Yazık ettiler.
    merhaba control poıntlerı nasıl 4 yapıyorsunuz bendekilerin hepsi 1 level?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.