Şimdi Ara

Tolgay Arslan BEŞİKTAŞ Formasıyla !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolgay Arslan BEŞİKTAŞ Formasıyla // KAP yarın

Herşeye rağmen hayırlı olsun !

Tolgay Arslan BEŞİKTAŞ Formasıyla !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
  • Alinmamaliydi bu olmadi umarim utandirir beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Bu kim arkadaş ? tolgay kim? bu adam alınsa nolur..Ben beşiktaşlı olsam çıldırırım heralde bu yönetimle.

Raikonen

Bu kim arkadaş ? tolgay kim? bu adam alınsa nolur..Ben beşiktaşlı olsam çıldırırım heralde bu yönetimle.

Ya yeter artık cidden yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Ya yeter artık cidden yeter

Pardon reis çıktım bölümden

Fatih Tekke Beşiktaş Yolunda!
    15 yıl önce açıldı
    Alanyaspor-Galatasaray
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kac milyon verdiniz yine

Ayrıca Hamburg'da yedekti Besiktas'ta 11 vay be.

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Ooohhhh hayirli olsun. Yarin öbür baslikdan buraya yorumlari kopyalarim. TS ilen görüsünce paragöz , gerekIz futbolcu/ düz topcu/ yaramaz/ cöp Besiktas oyuncusu deyil vs vs.......
    Bu arkadaslarin simdik yorumlarini bekliyorum.

Nasıl da bjkden çalım yiyince kudurdunuz

bugün salya akıtarak izlediğin atibayı da sosa yı da bjk ye gelmeden önce kimse tanımıyodu

Orijinalden alıntı: bcan402

sürekli bu kim yeeacılar...ulan bi bitmediniz

bugün salya akıtarak izlediğin atibayı da sosa yı da bjk ye gelmeden önce kimse tanımıyodu

Kendileri zamanında topaç Mehmet'nın peşinde divane oldular. Geçmiş çabuk unutulur tabi.
  • Besiktas su an takim olabilmis vaziyette. Isleyen bi makine duzeni gibi bi duzen, plan program ve oyun yapisi var. Fenerbahce, Galatasaray veya Trabzonspor oyunlarina bisey katmak icin fark yaratan maliyetli oyuncu alma derdindeyken biz onlarin o fark yaratir niyetiyle aldigi oyunculardan aldiklari verimi sirf bu isleyen duzenimiz sayesinde daha az maliyetli veya ayni yetenekte ama daha goz onunda olmayan oyunculardan alabiliyoruz. Buraya gelip duzenin bi parcasi oluyorlar ve tam verimle oynuyorlar. Pedro, sosa, atiba, olcay, ramon, veli gibi adamlar fenerbahce ve galatasarin daha yuksek bonservis verdigi ve daha yuksek yillik odedigi mevkidaslariyla bizim takim duzenimiz sayesinde basa bas oynuyor, hatta daha iyi performans sergiliyorlar. Sene basinda da soylemistik bunu; mesela galatasarayin yaptigi dzemaili transferini biz yapsaydik dzemalili %80 ihtimalle su an bizim takimin en onemli oyuncularindandi, verim alabilirdik.

O yuzden bu kim ya demenin bi anlami yok. Adi duyulmamis olsada potansiyelli ve iki sezon full oynadigi bi bundesliga tecrubesi olan, bariz yetenekleri olan bi oyuncu. Bizim takimda kendisini bulucak ve gelistiricektir; olcay, veli, bize gelmeden once resmi maclarda golu olmayan ama su an hic kullanmadigi sag ayagiyla bile gol atan gokhan tore gibi kendisini gelistiricektir.

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

25 yaşına gelmis hala yildizlasmamis adamın Turkiye'nin en büyük kulüplerinin birinde ne isi var?

Ayrıca Hamburg'da yedekti Besiktas'ta 11 vay be.

ahaaa hacı bir kere birşey bilmiyorsan hayatta konuşmayacaksın. çünkü rencide olursun pişman olursun.

2014/2015 Sezonu
    http://www.transfermarkt.com/tolgay-arslan/leistungsdaten/spieler/53536/plus/?saison=2014

17 maçın 2'sinde kadroda yok 2'sinde yedekte geri kalan sürelere bakıldığında 4 kere sonradan girmiş 8 kere ilk 11 başlamış.

2013/2014

http://www.transfermarkt.com/tolgay-arslan/leistungsdaten/spieler/53536/plus/?saison=2013

34 maçın 1'inde kadro dışı diğerinde kart cezalısı 4 maç sonradan geri kalan 28 maça ilk 11. ve bunların 18 tanesini 90 dk.

2012/2013

5 maç sakat 1 maç cezalı 1 maç kadro dışı 2 maç yedek 8 maç sonradan girmiş geri kalan 17 maç ilk 11'de sahada.

bu adam nasıl yedek oluyor?
    ya da ts'lilerin demesiye habire kadro dışı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandezz

quote:

avrupada alt yapı gördü diye şişirilen klasik gurbetçilerden

oo fake yapmışsın
    bunuda sınırsız çizdiriyorum

peki tolgayda neden bu kadar ısrar edildi.

1.koca bir devre atiba veli necip üçlusune guvenemezdik

2.hem defansif olması hem de dikine oynabilmesi çok büyük artı takimda böyle biri yoktu.

3.Tolgay alınmasaydı Milosevic ve opare sadece alternatif yedek olarak kalacaklardı.şimdi ilk 11 e girme ihtimalleri arttı.

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandezz

quote:

avrupada alt yapı gördü diye şişirilen klasik gurbetçilerden

oo fake yapmışsın
    bunuda sınırsız çizdiriyorum

• Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.