Şimdi Ara

Tolgay Arslan BEŞİKTAŞ Formasıyla ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ardent_boy

beşiktaşa gelecekce 61 numaralı formayı giymeli bu adam
    İyi oldu iyi, devre arasında güzel transferler yaptık.

Orijinalden alıntı: ardent_boy

beşiktaşa gelecekce 61 numaralı formayı giymeli bu adam
    İbrahim Hacıosmanoğlu: "Biz istediğimiz oyuncuyu alırız. Futbolcuyla resim çektirip de sonra alamayanlardan değiliz." (23 Ocak 2015)

Orijinalden alıntı: Make Believe

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Biz istediğimiz oyuncuyu alırız. Futbolcuyla resim çektirip de sonra alamayanlardan değiliz." (23 Ocak 2015)

@EhrimeN

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

@EhrimeN

Burada Trabzonspor'un alamaması dışında alıp vazgeçmesi durumu var, babasının çakallık yapmasından dolayı. Eğer Beşiktaş teklif ettiği ücretin üstüne çıkmadan aldıysa iyi transfer. Eğer bizim gibi çıktıysa yazık.

Babasına ne kadar gitti acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

@EhrimeN

Burada Trabzonspor'un alamaması dışında alıp vazgeçmesi durumu var, babasının çakallık yapmasından dolayı. Eğer Beşiktaş teklif ettiği ücretin üstüne çıkmadan aldıysa iyi transfer. Eğer bizim gibi çıktıysa yazık.

Babasına ne kadar gitti acaba?

Alıntıları Göster
    trabzonsporla anlaşan, beşiktaşa imza atan tolgay galatasaraylı çıktı

https://vine.co/v/OTq1QKb1VdL

• tolgay yabancı sınırının olduğu ortamda iyi bi transfer. Kırılgan yapısı var fakat şu an için yabancı sınırı sınırsız değil. 6ay için iyi transfer. Oguzhandan uzun zamandır beklenen patlamayı tolgay yapabilecek potansiyele. gerçi oguzhanin maximum gelebileceği nokta günümüzdeki hali.

Orijinalden alıntı: emiLL

tolgay yabancı sınırının olduğu ortamda iyi bi transfer. Kırılgan yapısı var fakat şu an için yabancı sınırı sınırsız değil. 6ay için iyi transfer. Oguzhandan uzun zamandır beklenen patlamayı tolgay yapabilecek potansiyele. gerçi oguzhanin maximum gelebileceği nokta günümüzdeki hali.
    Tolgay Arslan'ın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş Futbol A.Ş., Tolgay Arslan'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

"Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. "

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
    Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

trabzonsporla anlaşan, beşiktaşa imza atan tolgay galatasaraylı çıktı

https://vine.co/v/OTq1QKb1VdL

Alıntıları Göster
    İyi transfer, ben hala neden Galatasaray yönetiminin de teklif vermediğini anlamıyorum. Adam çıktı Gsliyim, Gsde oynamak istiyorum diye bas bas bağırdı ama bizimkiler uyudu maalesef. Bence ihtiyaç ta olabilirdi sonuçta Melo 31, Selçuk 29 yaşında, bunları yedekleyecek adam lazım bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

İyi transfer, ben hala neden Galatasaray yönetiminin de teklif vermediğini anlamıyorum. Adam çıktı Gsliyim, Gsde oynamak istiyorum diye bas bas bağırdı ama bizimkiler uyudu maalesef. Bence ihtiyaç ta olabilirdi sonuçta Melo 31, Selçuk 29 yaşında, bunları yedekleyecek adam lazım bize.

Alıntıları Göster
    Fotoğraftakiler kim? Tolgay ın sağındaki Torunoğulları sanırım.. Diğerleri kim?

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Fotoğraftakiler kim? Tolgay ın sağındaki Torunoğulları sanırım.. Diğerleri kim?

Alıntıları Göster
    Bu saatten sonra alınmamalıydı. Yazık oldu paralara. İki ay sonra fesh ederiz. Adam bir kere Gs'li ulan daha ne olsun

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Bu saatten sonra alınmamalıydı. Yazık oldu paralara. İki ay sonra fesh ederiz. Adam bir kere Gs'li ulan daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Merak ettiğim oyunculardan biriydi, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Bundesliga'da belli tecrübeye sahip olan oyuncu kolay kolay boş çıkmaz...

Yalnız forum yönetiminden ricam, hep belli adamlar konularda saçma sapan şeyler yazıyor artık buna çözüm getirilmeli ?

• Yabancı sınırı kalkmışken halen neden yerli oyuncu için rekabet ediliyor anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: antonidas

Yabancı sınırı kalkmışken halen neden yerli oyuncu için rekabet ediliyor anlamıyorum.

6 ay var, Sosa kronik bir sakatlık yaşadı, Veli - Atiba ile bu iş yürümez, orta sahaya bu 6 ay için Türk şarttı ve Tolgay senin mevcut 3 merkez orta saha pozisyonunu da yedekleyecek kalitede bir adam. Ayrıca, yabancı sınırı kalkmadı, bu sene oynayan Türk statüsündeki futbolcular, seneye Türk sayılacak ama bu şekildeki adamı seneye transfer etseydin yabancı sayılacaktı. Yani Tolgay seneye Türk olarak oynayacak ama Tolgay'ı şimdi değil de seneye alsaydın yabancı sayılacaktı.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Bu kim arkadaş ? tolgay kim? bu adam alınsa nolur..Ben beşiktaşlı olsam çıldırırım heralde bu yönetimle.

Neden

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Yabancı sınırı kalkmışken halen neden yerli oyuncu için rekabet ediliyor anlamıyorum.

6 ay var, Sosa kronik bir sakatlık yaşadı, Veli - Atiba ile bu iş yürümez, orta sahaya bu 6 ay için Türk şarttı ve Tolgay senin mevcut 3 merkez orta saha pozisyonunu da yedekleyecek kalitede bir adam. Ayrıca, yabancı sınırı kalkmadı, bu sene oynayan Türk statüsündeki futbolcular, seneye Türk sayılacak ama bu şekildeki adamı seneye transfer etseydin yabancı sayılacaktı. Yani Tolgay seneye Türk olarak oynayacak ama Tolgay'ı şimdi değil de seneye alsaydın yabancı sayılacaktı.

O yabancı milli takımda oynayan oyuncular için geçerli. Tolgay Türkiye'yi seçmişti diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

sürekli bu kim yeeacılar...ulan bi bitmediniz

bugün salya akıtarak izlediğin atibayı da sosa yı da bjk ye gelmeden önce kimse tanımıyodu

Puahahahahahhaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.