Formda bir Fatih Tekke çok işimize yarar. Türk olması da avantaj..
avatarındaki resim Quaresmanın askerdeki hali mi ?
hiç bi işimize yaramaz yanlış yapıyo yine yönetim söylemiştim ben bi transfer yapacak bizi şoka sokacak diye..
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
Formda bir Fatih Tekke çok işimize yarar. Türk olması da avantaj..
avatarındaki resim Quaresmanın askerdeki hali mi ?
hiç bi işimize yaramaz yanlış yapıyo yine yönetim söylemiştim ben bi transfer yapacak bizi şoka sokacak diye..
ahtapot paul seni
ya biri yönetime dur desin bu adam kesinlikle gelmesin.
kartalımın gözü yaşlı fatih tekkede Beşiktaşlı
Robinho bekletisinden sonra size kötü geldi tabi... Bence iyi bir golcü + türk...
İyi olur iyi...
Ya arkadaşlar bana şu an alınabilecek 2-3 Türk santafor sayabilirmisiniz?
Sercan ve Fatih Tekke'den alınabilecek var mı? Sercan hep Bursa'dan ayrılmak istemiyor hemde astronomik ücretler istiyor Bursa... Fatih Tekke akıllı bir tercih olur hava toplarına da hakim.
Süper lig için iyide Avrupada yetersiz kalır ama genel olarak bakarsak ucuzsa bence iyi bi transfer umarım alırız
quote:
Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
Ya arkadaşlar bana şu an alınabilecek 2-3 Türk santafor sayabilirmisiniz?
Sercan ve Fatih Tekke'den alınabilecek var mı? Sercan hep Bursa'dan ayrılmak istemiyor hemde astronomik ücretler istiyor Bursa... Fatih Tekke akıllı bir tercih olur hava toplarına da hakim.
Fatih'in de ücreti pek az olmayacaktır... 4-5'ten aşağı vermezler.
Şurda iftara 6 saat, transfer sezonunun kapanmasına 4 saat kaldı kalpten görütecek bu yönetim beni!!!
Aurelio gibi bir ücrete gelecekse problem yok.
Fatih iyi golcü arkadaşlar bobo dan nobreden daha iyi
Aurelio bonservissiz gelmişti ama Fatih birkaç ay evvel klübüyle 3 yıllık sözleşme imzalamış. Yani iyi bonservis ödeyecek bizimkiler
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Fatih iyi golcü arkadaşlar bobo dan nobreden daha iyi
Orası öyle tabi de ilk etapta aradığımız oyuncu F.Tekke değil. Ama gelirse iyi bir alternatif olur.