|
Togg T10F, -30 °C'deki kış testlerini başarıyla tamamladı
-
-
ötv zammıyla doğmadan öldürdüler aracı.
-
güzel araç ısı pompası olmaması dışında eksiği yok bence. 600km menzil iyide 4 çeker versiyonuna bi araba parasıda vergi alırlar şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 milyon üstünde gelecektir diye tahmin ediyorum. Beklentileri karşılamayacak bence.
-
T10Fde snapdragon işlemci falan diyorda T10X hâlâ ilk yıldaki şekliylemi üretiliyor yoksa her yıl işlemci vs güncelleniyor mu
Tebrikler,sürucünunde hakkını yemeyelim
Yerli ve milli vergisi olacağ mı?
Yanında yüzde 25 lik kazıkla kolay geçmiştir testleri
Tip önden Egea, yandan City, teknoloji ve yüzü eski.
Almanyadan alalım orada togg daha ucuz
Elektrikli heyecanı kalmadı artık ülkede iktidar sayesinde. Togg da bitmiştir boşuna test şovları yapmasınlar, 2milyon üstü bu araç maceradir
Gel artık bekliyoruz ne zamandır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arabistan Çöl testlerini bekliyoruz...
-
Togg'un son şansı olabilir.
"88,5 kWsa kapasiteli büyük batarya ise 600 kilometreye kadar WLTP" T10X ile tamamen aynı sadece sedan/tasarım yüzünden menzil artmış ....
Telsa nasıl sürtünmeryi 0.23cd den 0.22cd ye düşürüp 50km menzil eklediyse öyle bi durum yine aynı KOCAMAN batarya verimsiz motor !
3 yıllık T10X ile aynı yani 1 gr geliştirme YOK ! geciken neydi bu kadar yıl?
tesla 62kw batarya ile 500km KARMA WLTP sunuyor
TOGG T10X 88kw ile 520km yani teslaya göre %50 fazla elektrik harcıyor (hatta şarj sırasında ısı kaybıyla vs %50 den fazla maliyetle şarj olur)
T10F 52kw ile 350km menzil sunuyor 88kw ile 600km
bence çok verimsiz ve 3 yıldır hiç geliştirilmeden sedanla tekrar satışa başlaması ??
boşa demiyorum TOGG ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR !
satış fiyatlarından satılan araç türüne geliştirmesine vs her türlü kötü yönetim.
2-3 yıl sonra kimse bakmaz bu araca ne diye geliştirme yapmadan aynı batarya pil ile satışa sunuluyor? zaten T10X ile 3 yıl eskimiş batarya motoru bi 2-3 yılda sedan da kullanma kafası??
TOGG bitmiş ! halkın HAKlarını yiyip cepleri doldurdu özel şirketler 1 gr kayıp yaşamadan tüm yükü HALKın sırıtına yıkıp cebi doldurup şirketi batırıp başka firmaya satıp bi de utanmadan kar edip gitme peşinde "özel şirketler" TÜRKİYEye 1 gr düzgün yatırım yapmayı düşünmüyor bu ve benzeri özel şirketler!
-
he tabi bi de ötv artışı ile tabuta son çivi çakıldı bence.quote:
Orijinalden alıntı: xpugur
"88,5 kWsa kapasiteli büyük batarya ise 600 kilometreye kadar WLTP" T10X ile tamamen aynı sadece sedan/tasarım yüzünden menzil artmış ....
Telsa nasıl sürtünmeryi 0.23cd den 0.22cd ye düşürüp 50km menzil eklediyse öyle bi durum yine aynı KOCAMAN batarya verimsiz motor !
3 yıllık T10X ile aynı yani 1 gr geliştirme YOK ! geciken neydi bu kadar yıl?
tesla 62kw batarya ile 500km KARMA WLTP sunuyor
TOGG T10X 88kw ile 520km yani teslaya göre %50 fazla elektrik harcıyor (hatta şarj sırasında ısı kaybıyla vs %50 den fazla maliyetle şarj olur)
T10F 52kw ile 350km menzil sunuyor 88kw ile 600km
bence çok verimsiz ve 3 yıldır hiç geliştirilmeden sedanla tekrar satışa başlaması ??
boşa demiyorum TOGG ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR !
satış fiyatlarından satılan araç türüne geliştirmesine vs her türlü kötü yönetim.
2-3 yıl sonra kimse bakmaz bu araca ne diye geliştirme yapmadan aynı batarya pil ile satışa sunuluyor? zaten T10X ile 3 yıl eskimiş batarya motoru bi 2-3 yılda sedan da kullanma kafası??
TOGG bitmiş ! halkın HAKlarını yiyip cepleri doldurdu özel şirketler 1 gr kayıp yaşamadan tüm yükü HALKın sırıtına yıkıp cebi doldurup şirketi batırıp başka firmaya satıp bi de utanmadan kar edip gitme peşinde "özel şirketler" TÜRKİYEye 1 gr düzgün yatırım yapmayı düşünmüyor bu ve benzeri özel şirketler!
togg ya yeni katı hal batarya vs ye geçer 2026 da araçları öyle satar düşük ağırlık yüksek kapasite uygun fiyat tabi bi de ötv eski seviyeye inerse ... ya da chery vs ortaklık yapıp devam eder ki o da zor.
bu kafayla AB de TÜRKİYEden ucuza satacak falan ama sanmıyorum çok satacağını çünkü dediğim gibi %50den fazla elektrik yakıyor teslaya göre ... tesla 15kw ile gittiği yolu T10X 22kw+ ile gidiyor ki togg da ısı pompası da yok
AB de kısa menzil daha çok satabilir o açıdan avantajlı olabilir ama AB de kocaman aracı şehir içnide kaç kişi kullanacak?
TOGG küçük araçla başlamayarak hatta sedan yerine küçük araç çıkarmayarak kendi ayağına sıktı ! kötü yönetim. üstüne ötv artışı son çivi.
ötv artışı elektirkli araç satışı azalsın alaacak olan almasın T10F gelince ötv düşürülür T10F satışı arttırılır kafası ile yapıldıysa ve ötv gerçekten düşerse belki bi şansı olabilir ama sanmıyorum.
-
20 asgari ücretle alabilecek miyiz yerli arabayı?
-
Ülkemiz malum çölleşme risk listesinde en üstlerde olan bir ülke, aşırı sıcak testlerini de görmek isteriz. Sanki sadece Erzurumlular kullanacak aracı...
(Std lar gereği yapılması zorunlu olan testler olduğunun farkındayım, hemen atlamayın)
-
Bütün olay lastikte buzda giden arabanin iyiliğinden değil üstün manevra kabiliyeti. Yalan dolansiz bir tane iş yok. Bunu baska markalarda yapiyor. 4 çeker filan hikaye. Çivili buz lastiğini takiyorsunuz neredeyse asfaltta gibi gidiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xpugur
he tabi bi de ötv artışı ile tabuta son çivi çakıldı bence.
togg ya yeni katı hal batarya vs ye geçer 2026 da araçları öyle satar düşük ağırlık yüksek kapasite uygun fiyat tabi bi de ötv eski seviyeye inerse ... ya da chery vs ortaklık yapıp devam eder ki o da zor.
bu kafayla AB de TÜRKİYEden ucuza satacak falan ama sanmıyorum çok satacağını çünkü dediğim gibi %50den fazla elektrik yakıyor teslaya göre ... tesla 15kw ile gittiği yolu T10X 22kw+ ile gidiyor ki togg da ısı pompası da yok
AB de kısa menzil daha çok satabilir o açıdan avantajlı olabilir ama AB de kocaman aracı şehir içnide kaç kişi kullanacak?
TOGG küçük araçla başlamayarak hatta sedan yerine küçük araç çıkarmayarak kendi ayağına sıktı ! kötü yönetim. üstüne ötv artışı son çivi.
ötv artışı elektirkli araç satışı azalsın alaacak olan almasın T10F gelince ötv düşürülür T10F satışı arttırılır kafası ile yapıldıysa ve ötv gerçekten düşerse belki bi şansı olabilir ama sanmıyorum.
Alıntıları Gösteraha bi başka yeni haber
"Tesla Model 3 Long Range, Çin'in CLTC standartlarına göre 830 kilometreye kadar menzil sunuyor. Bu değer, WLTP standartlarına göre 700 kilometre civarında mesafeye denk geliyor. Tesla Model 3'ün menzilinin uzatılmasını sağlayan husus ise 78.4 kWh kapasiteli yeni bir Nikel-Kobalt-Manganez (NCM) batarya paketinin kullanılmış olması. Tesla'nın Model 3'te kullandığı yeni bataryanın LG Energy tarafından üretildiğini belirtelim."
TOGG 3 yıllık T10X batarya-motorunu sedana geçirip 88kw batarya ile 600km menzil sunuyor ısı pompası vs yok hemde !
o sırada tesla 78kw batarya ile 700km menzil araç tanıtıyor ısı pompalı bi de yani klimalı vs gerçek hava şartlarına bağlı olarak büyük ihtimal T10F e göre menzill farkı 100km+ olacaktır .
şimdi kim niye alsın özellikle o tesla AB de satışa sunulduğunda T10F ile fiyat farkı ne kadar olacaktır?
ki model 3 normalde uygun fiyatlı model diye biliyorum...
çinlilerinde ÇİN devletinni yeni güvenlik şartlarından dolayı hızla KATI HAL (yani yanmayacak vs ) bataryaya geçiş sürecinde olduğunu da hatırlatırım... ee T10F çok yanlış zamanda ço kyanlış özelliklerle satışa çıkıyor büyük hitmal yanlı şfiyatlama ile bi de TR de ötv artışı ile ve 3 yıllık eski batarya/motor ile ... yazık böyle YÖNELmesinni amacı nedir acaba? TOGG satılsın firmalar karla çıksın diye mi? tüm yük HALKın sırtına bindirildi satıp kurtulacaklar yine olan HALKa ve vergielre olacak.
ötv zammıyla doğmadan öldürdüler aracı. |
Almanyadan alalım orada togg daha ucuz
|
Yerli ve milli vergisi olacağ mı?
|
Telsa nasıl sürtünmeryi 0.23cd den 0.22cd ye düşürüp 50km menzil eklediyse öyle bi durum yine aynı KOCAMAN batarya verimsiz motor ! 3 yıllık T10X ile aynı yani 1 gr geliştirme YOK ! geciken neydi bu kadar yıl? tesla 62kw batarya ile 500km KARMA WLTP sunuyor TOGG T10X 88kw ile 520km yani teslaya göre %50 fazla elektrik harcıyor (hatta şarj sırasında ısı kaybıyla vs %50 den fazla maliyetle şarj olur) T10F 52kw ile 350km menzil sunuyor 88kw ile 600km bence çok verimsiz ve 3 yıldır hiç geliştirilmeden sedanla tekrar satışa başlaması ?? boşa demiyorum TOGG ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR ! satış fiyatlarından satılan araç türüne geliştirmesine vs her türlü kötü yönetim. 2-3 yıl sonra kimse bakmaz bu araca ne diye geliştirme yapmadan aynı batarya pil ile satışa sunuluyor? zaten T10X ile 3 yıl eskimiş batarya motoru bi 2-3 yılda sedan da kullanma kafası?? TOGG bitmiş ! halkın HAKlarını yiyip cepleri doldurdu özel şirketler 1 gr kayıp yaşamadan tüm yükü HALKın sırıtına yıkıp cebi doldurup şirketi batırıp başka firmaya satıp bi de utanmadan kar edip gitme peşinde "özel şirketler" TÜRKİYEye 1 gr düzgün yatırım yapmayı düşünmüyor bu ve benzeri özel şirketler! |
Yanında yüzde 25 lik kazıkla kolay geçmiştir testleri
|
Elektrikli heyecanı kalmadı artık ülkede iktidar sayesinde. Togg da bitmiştir boşuna test şovları yapmasınlar, 2milyon üstü bu araç maceradir
|
Tip önden Egea, yandan City, teknoloji ve yüzü eski.
|
güzel araç ısı pompası olmaması dışında eksiği yok bence. 600km menzil iyide 4 çeker versiyonuna bi araba parasıda vergi alırlar şimdi
|
Benzer içerikler
- apple haritalar
- vodafone mobil imza
- en iyi emülatör
- whatsapp görüldü kapatma
- instagram aktiflik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X