Şimdi Ara

TOGG hesabından müjdeli paylaşım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
5.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Maalesef ülkede yüzde 43 oranında asgari ücret ile çalışan var. Bu çok anormal. Hele ki kişi başı gelirin 7-8000 usd olan bir ülkede. Bu rakamın 20 bin olması lazım. zaten yoksulluk sınırı da orada. GSMH bu seviyedeyken toplumun genelinin geliri neden düşük? İşte bu soruyu cevaplayabilirsek sorunu çözebiliriz.


    Birçok ülkede hekim geliri 6-8 kat cerrah geliri 10-12 asgari ücret ediyor. (ör usa) Ülkemizde hekim geliri ülke şartlarına göre çok düşüktür. Bu sebeple de hekimler kamudan özele geçmekte ve kamuda hekim eksikliği yaşanmaktadır. Aylarca muayene sıraları oluşmuştur.


    Hiç bir ülkede asgari ücret ile çalışan insanların yüzde 5-10undan fazlası asgari ücret almamalıdır. Asgari ücret en düşük ücret en basit iş demektir.

    Yüzde 50 nin asgari ücret aldığı sistem ya aşırı sosyalizm, ya da kölelik seviyesinde kapitalizmdir.


    Köle olan mühendis, hekim, hakim, avukat, öğretmen, hemşire, teknik personel, zanaatkar vb olan insanlardan bir verim alamaz, ülkenizi kalkındıramazsınız.


    Yaşat ki yaşayasın oğul demiş Şeyh Edebali.





  • geldim41 G kullanıcısına yanıt

    gör bak her yer bu araçla dolucak. sen alamıyorsun herkesin alamiycagını zannediyorsun. ulkefe dakir kadar zengin var. kendi adına konuşma bence.

  • Etrafımda otomobille ilgili bir çok kişi Togg'da çalışmak üzere Gemlik'e taşındı.

    Ne kadar başarılı olur bilemem ama gayet ciddi ilerliyor.

    Bu kadar lüks bir aracın yanına dacia gibi bir alt marka oluşturup ucuz araç da üretmeleri lazım.

    Şu da bir gerçek ki, platformda can alıcı hatalar yoksa bir çok özelliği kısıp uygun bir model üretmek çok da zor olmasa gerek.

    Can-ı gönülden yerli aracın olmasını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta evet. sonra hatchback versiyonu çıkacak. boşu çıkacak, vergi indirimi olacka derken giderek daha da yollarda göreceğiz.

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    12bin ortalama doktor maaşı, 8bin alamayan da var, 20binden fazla alan da var, çoğunluk az aldığı için ortalama 12bin diyebiliriz, 70 yaş üstü doktorların evi de arabası da var ama bu büyütülecek bir olay değil, 40 yaş üzerinde ikisinden biri de mutlaka var, ama 1 yıllık bir doktor asla ikisine de sahip olamayacak. 16 yaşında asgari ücretle çalışmaya başlayan adam muhtemelen doktor mezun olup, zorunluyu tamamlayıp atanıp ilk maaşını alana kadar en kötü arabasını almış olacak ki doktor da okul harcını ödemek için aldığı öğrenim kredisini geri ödeyene kadar evini de ödemeye başlar(gider gece kondu yapar) doktor da o gecekondu sahibinden bir daire alabilmek için 70 yaşına kadar çalışır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Sanki Türk tarihi abdülhamitten ibaret, abdülhamitciler yani badem bıyıklılar seçimde sandığa gömülecek.

  • Bizim gibi Düşük gelirlilerinin hiçbirzaman ulaşamauacağı bir Ürün ama olsun Ülkemiz adına iyi olur umarım.Sonuçta katma değer bir yatırım.Bu araç bütün Dünyada satılacak ve Ülkeye para gelicek.Yersiz eleştirelerin hiçbirine katılmadım katılmam.Ülkemizde Üretilen herşeyin bir katma değeri var O fabrikada mühendis istihdam edilecek işci istihdam edilecek.Bunlar önemli işler.Zengin fakir edebiyatı yapmanın anlamı yok ben hiçbirzan ulaşamıyacam bu maaşla mümkün değil ama ulaşabilecek illaki birileri olucaktır. Ôte yandan insanlar şunuda anlamıyor bunu Devlet üretmiyor Özel şirket üretiyor.Devletin başarısıymış gibi gören cahillerde var.Özel sektör tamamen kendi sermayesiyle yapıyor.Sonuçta neticede yat almakta tekne almakta zengin işi gidin marinalara yatlar dolu Bu Dünyada birileri birşey alırken birileri birşey alamaz bu hayatın kuralı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Temmuz 2022; 11:21:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3~5 numune gösterirler seçimden sonra iflas eder...

  • Togg sedan modeli İstanbul'da sergilenmeye başlamış. Gitmek isteyenler için haber detayı: https://www.guncelarabalar.com/yerli-otomobil-togg-gorucuye-cikti/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutfb89 -- 21 Temmuz 2022; 12:43:11 >
  • seçime yetiştirirler.

  • geldim41 G kullanıcısına yanıt

    olsun ya %100'ünün vergileriyle yapılıyor..

  • einhander kullanıcısına yanıt

    dünyada bir markalar var(örn aşağıdaki - marka yazmayacağım) aklın durur.. TR'de yok gelmiyor. Adamlar Xiaomi telefon gibi araba modeli çıkarıyor. Keşke olsa ama devlet ve memur kafasıyla olmaz o iş..


    TOGG hesabından müjdeli paylaşım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Aylik gelirim 22 bin su an elimde kalan para 2500 tl...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çöp tenekesi gibi bir araba ama çukurdan geçince içimin yandığı mecburen gözüm gibi baktığım 2007 model nefret ettiğim 2 kapılı fiat palio ile yola devam.

  • Geçen italyadan alınan prototip araçları sokaklar da sanki üretim bandından çıkmış gibi gosterip sokaklar da gezdirdiklerin de bunun bir algı oyunu olduğunu dile getirmiştik ağzından salya akıta akıta hayir ürettik görmüyormusun diyenlere haberi okumasını öneririm ne diyor ? "TOGG deneme üretimi başlıyor" Geldiniz mi lan lafımıza ? TOGG hesabından müjdeli paylaşım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında uçağa binmemiş ve binemeyecek olanların havaalanı açılışını alkışlaması gibi bişey.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.