Şimdi Ara

TOFAŞ KARTAL L 1990 MODEL SIFIR KAÇ PARA EDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinde.com da şaka gibi bir ilan gördüm. 1990 model 0 kartal L gerçek ederi ne kadardır. Yorumlarınızı Bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-23-yil-boyunca-ozenle-saklanip-korunan-sifir-kartal-arabacim-147363194/detay

• buna 50 bin lira vereni sokak ortasında odunla döverler, adam sanki klasik araba satıyor
  • 30 50 bin km arasi dogan slxlere 15 civari istiyorlar buda etse etse tas catlasin 20 etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayide istediginiz tofaşı çok çok daha uygun f
    iyata sıfır gibi yapıyorlar zaten (hemde garantili) 50000 e ne hacet. :)

• Hocam konusu forumda çok açıldı ben bunu ilk gördüğümde fiyatı 27.000 oda ben ilk gördüğümde daha önce dahda düşüktür.Adamlar satmıyor bence sadece fiyat artırıp duruyor keriz bulucaz diye.
  • 50 k ya gider sıfır c sınıfı dizel bi araç alır keyfime bakarım neden paramla rezil olayım ki :D
  • 50.000 TL alırsın ama sokağa çıkınca yine 10.000 TL gözükecek değişen bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğan L nasıl araba dır
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok meraklısı olsam ikinci el doğan 5-6 bine bir tane alırım 5 binde arabaya harcayınca yeni gibi olur.
  • Fabrikadan il çıktığı gibi değil işte. Sol dikiz aynasına bakın, sağ dikiz aynasına bakın farkı görün. Sol dikiz aynası, sağ dikiz aynası gibi olmalı. Ama sol dikiz aynasını 93'de konan BMW 316 tarzı aynadan olmuş. Eğer o sol aynadan bulamadıysan sağ aynayıda değişirsin. Bana göre 16 - 17 bin lira eder bu araba ve en fazla 20 bin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Fabrikadan il çıktığı gibi değil işte. Sol dikiz aynasına bakın, sağ dikiz aynasına bakın farkı görün. Sol dikiz aynası, sağ dikiz aynası gibi olmalı. Ama sol dikiz aynasını 93'de konan BMW 316 tarzı aynadan olmuş. Eğer o sol aynadan bulamadıysan sağ aynayıda değişirsin. Bana göre 16 - 17 bin lira eder bu araba ve en fazla 20 bin eder.

İlaveten bu arabanın jantları eğer yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde kapaklı değildi, Doğan L jantları gibi alaşımlıydı.
  • Güzel araç.. 14-16 ederi var..

bundan fazlasını veren keriz veya hasta,
    azını veren ise ölücüdür..

• 30 eder tahminim
  • Galerinin reklam amaçlı koyduğu bi ilan bence .
  • Bu ilanı koyan adam ya sopa yememiş. Ya da para saymasını bilmiyor. Adam buna 50000 TL versin. Eve götürsün. Karısı boşar onu. Babası evlatlıktan reddeder.
  • Şu an değil ama o arabayı güzelce muhafaza ederse torunu zengin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Fabrikadan il çıktığı gibi değil işte. Sol dikiz aynasına bakın, sağ dikiz aynasına bakın farkı görün. Sol dikiz aynası, sağ dikiz aynası gibi olmalı. Ama sol dikiz aynasını 93'de konan BMW 316 tarzı aynadan olmuş. Eğer o sol aynadan bulamadıysan sağ aynayıda değişirsin. Bana göre 16 - 17 bin lira eder bu araba ve en fazla 20 bin eder.

eski mercedeslerde de dikiz aynalari farkli olabiliyor. Dogru olabilir bu

• Bu aracı orjinal sananlara acıyorum.

Vitese bakın ilk önce anlarsınız. Ardından sis farlarına bakın.
  • Reklamdan başka bir şey değil.
  • Onu bunu geçinde, koltukları çok rahat.

• forumda daha önce verildi.

bu fiyatı verilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.