Bildirim
Yağ filtresi değişim zamanı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Her yağ değişiminde mutlaka yağ filtresi de değişmeli. Yoksa yeni yağa yazık etmiş olursunuz. 10 bin kmde değişmeli motor yağı ve filtresi. Biran önce değiştirmeniz araç için iyi olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence gerek yok, Motor yatak sardığı zaman hepsini bir arada değiştirirsiniz, böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz
_____________________________ Dacia DUSTER 1.0 TCe -
filtreden tasarruf etme ama lpg li araçta yağ değişim süresi biraz uzatılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
filtreden tasarruf etme ama lpg li araçta yağ değişim süresi biraz uzatılabilir.
Hocam normalde 20 bin değil mi benim 14 bin km olmuş. Yağa bakdım daha iyice kararmamış. Ben mart ayında yani 17-18 bin olunca değişeyim diyordum çok mu geç olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katil Budistler, İmzamı Arakanda Ölen Müslümanların Anısına Ayırıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Hocam normalde 20 bin değil mi benim 14 bin km olmuş. Yağa bakdım daha iyice kararmamış. Ben mart ayında yani 17-18 bin olunca değişeyim diyordum çok mu geç olur.
devam et.hep bakım takıntılığı yüzünden paralar çöpe gidiyor.arabayı sanayide bozduruyoruz
aracın kullanma kılavuzunu bulup ona bak.üretici kaç km de bakım önermiş ona göre yap. araçtan araca farklılık gösterebilir. benim aracımda 20bin mesela. bazılarında 15 bin oluyor. _____________________________ -
Mobil 1 esp kullanarak yağ eksiltmesini minumuma indirebilirsiniz ve bir sene/ 20-25bin km kullanabilirsiniz (yağ eksilmesi olmazsa yada eksilen kısmı tamamlarayak)
Her yağ değişiminde mutlaka yağ filitresi değişmeli.
ekleme:senede ortalama 25-40bin km yapıyorum ve eski araçlarım hep 250-300bin kmdeydi, 10bin kmler filan yarı sentetik yağ döneminde kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler