Şimdi Ara

Kız Konusu(Mesaj İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar 18 yaşında lise son öğrencisiyim son 2 aydır bir kız ile yakınlık kurdum ve yaklaşık 3 haftadır mesajlaşıyoruz.Gayet,iyi,hoş sevimli bir kız aramızda baya bir muhabbet var.Velhasıl bildiğiniz üzere haftaya cuma 15 tatil başlıyor ve son hafta okula gidilmeyeceğinden 2 gün sonra okul bitiyor.İkinci dönemde heyet raporu alacağım için okula gitmeyeceğim.Bugun sabah kızla mesajlaşırken konu açıldı son 2 günüm falan kaldı yazdım, cevap olarak ben sana çok alıştım tarzı şeyler yazdı.Neyse akşam oldu mesaj attım buna, beni sürekli tersledi falan aradım ne oldu kıracak bişey mi yaptım sana karşı dedim, yok falan dedi trip attı paso peki sen bilirsin ama hatam olmuşsa söyle telafi edeyim dedim yok bişey diyip telefonu kapadı ve 15 dakika sonra şöyle bir mesaj geldi:yine kendimi tutamayıp mesaj atan ben olcam.Senden tek bişey istiyorum okur okumaz sil şu mesajı.Odunun önde gidenisin.Çok merak ediyorsan söyleyeyim 2 gün sonra ayrılacağız ve seninle görüşemeyeceğimizi biliyorum ve seni özleyeceğim.Daha fazla özlemek istemediğim için seni terslemeye çalışıyorum.Özlerim,biliyorum.Ama sen takmayacağın için dediğin gibi 'sen bilirsin'

Ben bu kıza açılmak istiyorum ama bir türlü o cesareti bulamadım bu mesajdan anladımki o da bana karşı boş değil.Bunun üstüne bende şu mesajı attım:

Neden böyle düşünüyorsun bende seni çok seviyorum,bende sana çok alıştım, 2 gün sonra ayrılabiliriz ama ben senle her an görüşmeye razıyım.Yarın senle bi konu hakkında konuşmayı planlıyordum zaten(teklifi ima ettim)

Kısacası yarın bu kıza teklif edeceğim sizce alacağım cevap ne olur? Bu konu hakkında yorumlarınız var mı ? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• cevap olumlu olur rahat ol..kızada bidaha içinde razı olmak geçen bişey yazma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplexo

cevap olumlu olur rahat ol..kızada bidaha içinde razı olmak geçen bişey yazma...

Banada öyle geldi ama kız milleti belli olmaz işte :) Cevap için sağol hocam.
  • Ona patronun kim olduğunu göster, gelişmeleri bize yaz
    Tamam.
  • Hiç sevmem zırttıkı pırttıkı trip atan kızları, bu da attığı mesaja bakarsak farklıya benzemiyor ama yine de günahını almayayım.
    Neyse, şansın yaver gitsin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Kardeşim sen zaten kaleyi fethetmişsin. Açıl saçıl kıza duygularını aktar. Ama fazla abartma kız milletine sırıtmaya gelmez tepene biner

Eyv. hocam.Yarın etkili bi teklif yapmam lazım o zaman bunu araştırayım biraz :)
  • hocam okula gitmeyeceksiniz diye çıkmayacaksınız diye birşey yok ki. Kızla konuş başta bi sevgili olmaya ikna et. Her hafta görüşürüz okul şartmı sanki falan de. Hem çalışıp aynı üniyi kazanırsak birlikte okuruz sevgili olarak. Bunu istemezmisin falan de kıza hayal kurdurt hoşuna gitçek şeyler söyle gözünü boyayacak masallar anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 11 Ocak 2012; 22:55:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız seni bir nebze çözmüş.Sen şu an kabullenemiyor olabilirsin.Yarın dayanamayabilir,teklifi kabul edebilir ki öyle olacaktır.Ama ilerde sorunlar,kopukluklar yaşayacaksın.Sorumsuzsun,ilgisizsin mesajlarını sık sık okuyacaksın.Bir hafta hiç konuşmasak gıkın çıkmaz diyecek.Ayrılırsınız,yine barışırsınız.Açıkçası kangren bir ilişki olur.Tabi şu anki hevesinle sen benim bu dediklerimi dikkate almaz hatta tersleyebilirsin,ki hak veririm.
    Bu arada bir tahminde bulunacağım.Kızın bölümü sözel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

hocam okula gitmeyeceksiniz diye çıkmayacaksınız diye birşey yok ki. Kızla konuş başta bi sevgili olmaya ikna et. Her hafta görüşürüz okul şartmı sanki falan de. Hem çalışıp aynı üniyi kazanırsak birlikte okuruz sevgili olarak. Bunu istemezmisin falan de kıza hayal kurdurt hoşuna gitçek şeyler söyle gözünü boyayacak masallar anlat.

Zaten o da heyet raporu alacak büyük ihtimal, benim tek korkum daha önce kız konusunda hiç tecrübem olmaması; nasıl teklif edilir? nasıl konuşulur ? pek bilgim yok yarın yanlış cümleler kurmaktan korkuyorum kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Kız seni bir nebze çözmüş.Sen şu an kabullenemiyor olabilirsin.Yarın dayanamayabilir,teklifi kabul edebilir ki öyle olacaktır.Ama ilerde sorunlar,kopukluklar yaşayacaksın.Sorumsuzsun,ilgisizsin mesajlarını sık sık okuyacaksın.Bir hafta hiç konuşmasak gıkın çıkmaz diyecek.Ayrılırsınız,yine barışırsınız.Açıkçası kangren bir ilişki olur.Tabi şu anki hevesinle sen benim bu dediklerimi dikkate almaz hatta tersleyebilirsin,ki hak veririm.

Sayısal. Terslemem hocam aksine sevinirim, dediğim gibi pek bir tecrübem yok kızlar hakkında.Bundan 1,5 hafta önce kızla aramızda yanlış anlaşılmadan dolayı bir problem olmustu zaten ertesi gün barıştık hatta eskisinden daha yakın davranmaya başlamıştı bana.

• mişşın akkomplaşyd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

hocam okula gitmeyeceksiniz diye çıkmayacaksınız diye birşey yok ki. Kızla konuş başta bi sevgili olmaya ikna et. Her hafta görüşürüz okul şartmı sanki falan de. Hem çalışıp aynı üniyi kazanırsak birlikte okuruz sevgili olarak. Bunu istemezmisin falan de kıza hayal kurdurt hoşuna gitçek şeyler söyle gözünü boyayacak masallar anlat.

Zaten o da heyet raporu alacak büyük ihtimal, benim tek korkum daha önce kız konusunda hiç tecrübem olmaması; nasıl teklif edilir? nasıl konuşulur ? pek bilgim yok yarın yanlış cümleler kurmaktan korkuyorum kısacası.

heycan yapmaman için kızla fazla kalabalık olmayan bi yerde konuş. genel durumunuzdan konu aç sonra o telefon görüşmesinden bahset, beni kendinden uzaklaştırmaya çalışma, ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz çünkü. boşuna kendimize acı çektirmeyelim gibi şeyler de. Kızın güvenini kazan ve sevdiğine inandır. İçten ol yeter. Sakın ben bişeyler dersem içine ederim en iyisi duyduklarımı söyleyeyim diyip klasik facebook cümleleri kurma. Kızın gözlerine bakınca ne hissediyorsan aynen aktar. Konuşurken elini falan tut yakın oturun. Zaten kızın da gönlü var. Fazla zorlamana gerek yok. Kafasındaki soru işaretlerini gider yeter

• quote:

quote:

Kız seni bir nebze çözmüş.Sen şu an kabullenemiyor olabilirsin.Yarın dayanamayabilir,teklifi kabul edebilir ki öyle olacaktır.Ama ilerde sorunlar,kopukluklar yaşayacaksın.Sorumsuzsun,ilgisizsin mesajlarını sık sık okuyacaksın.Bir hafta hiç konuşmasak gıkın çıkmaz diyecek.Ayrılırsınız,yine barışırsınız.Açıkçası kangren bir ilişki olur.Tabi şu anki hevesinle sen benim bu dediklerimi dikkate almaz hatta tersleyebilirsin,ki hak veririm.

Sayısal. Terslemem hocam aksine sevinirim, dediğim gibi pek bir tecrübem yok kızlar hakkında.Bundan 1,5 hafta önce kızla aramızda yanlış anlaşılmadan dolayı bir problem olmustu zaten ertesi gün barıştık hatta eskisinden daha yakın davranmaya başlamıştı bana.

O yanlış anlaşılmaların ardı arkası kesilmez,triplerin,tartışmaların da kesilmez.Ama şunu da söyleyeyim,aranızdaki bağ kuvvetli olacaktır yani ayrılırsınız ama kopamazsınız.Sonra tekrar barışırsınız.Dediğim gibi kangren bir ilişki olur kız daha şimdiden bunları açık açık söyleyebildiyse.

• quote:

quote:

quote:

O yanlış anlaşılmaların ardı arkası kesilmez,triplerin,tartışmaların da kesilmez.Ama şunu da söyleyeyim,aranızdaki bağ kuvvetli olacaktır yani ayrılırsınız ama kopamazsınız.Sonra tekrar barışırsınız.Dediğim gibi kangren bir ilişki olur kız daha şimdiden bunları açık açık söyleyebildiyse.

Zaman gösterecek bakalım inşallah yanılırsın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorumsuz,ilgisiz,sıkıcı ve odun olma yeter.Çekinme birşeyden,kafana estiği an ara nasılsın de ya da mesaj at.Umarım yanılırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorumsuz,ilgisiz,sıkıcı ve odun olma yeter.Çekinme birşeyden,kafana estiği an ara nasılsın de ya da mesaj at.Umarım yanılırım.

Sağolasın tavsiyelerin için :)

• Formalite icabı teklif etmen gerekiyor . Kız sana karşı boş değil, hatta onca zaman teklif etmediğin için kız usanmış şimdiden hayırlı olsun
    Kabul ettikten sonra kıza ilgi göstermezsen, araya soğukluk girerse işin zor...O zaman nasıl toparlayabilirim yada nasıl kurtulurum diye düşünmeye başlarsın aman diyim.. Ne yap et kızı kaçırmak istemiyorsan,yarın teklifi et.. Topla cesareti inan hiç zor değil, kendin ol , kendi cümlelerinle söyle yeter
  • Kabul eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Formalite icabı teklif etmen gerekiyor . Kız sana karşı boş değil, hatta onca zaman teklif etmediğin için kız usanmış şimdiden hayırlı olsun
    Kabul ettikten sonra kıza ilgi göstermezsen, araya soğukluk girerse işin zor...O zaman nasıl toparlayabilirim yada nasıl kurtulurum diye düşünmeye başlarsın aman diyim.. Ne yap et kızı kaçırmak istemiyorsan,yarın teklifi et.. Topla cesareti inan hiç zor değil, kendin ol , kendi cümlelerinle söyle yeter

Sağolasın hocam rahatlattın valla :)

• @ThePhenoM
    Kardeş dediklerine harfi harfine katılıyorum.bende bu zamana kadar dediklerini öğrendim kızlardan. Hatta şu an dediğin gibi bi ilişki yaşıyorum, sürekli trip,kavga,küs barış. Ama kopamıyoruz bi türlü böyle olsakta.

Kardeşe tavsiyem dikkatli ol çok bağlanma çünkü mutlu başlasanda üzülcek gibisin.ygs-lys yılında dikkat et derslere asıl. bi dakka ya şimdiden babam gibi oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.