NVIDIA GeForce NOW üzerinden oyun oynayan arkadaşlar için Türkçe yamalar Steam Workshop'a yüklenebilir. Divinity: Original Sin 2 için yapılan ama yarım kalmış olan Steam Workshop'taki Türkçe yamaya, GFN üzerinden oyuna girdikten sonra abone oldum ve oyunun hikaye modunu başlattım ardından oyun Türkçe oldu. Bu da GFN üzerinden Türkçe yama yapabildiğim oyunun görüntüsü:
Bahsettiğim yarım kalmış olan yamanın linki:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2185637261&searchtext=T%C3%BCrk%C3%A7e+yama
Umarım bu kampanyaya katılım olur, bu sayede GFN üzerinden oynanan oyunlar da Türkçe dil eşliğinde oynanabilir.
Dipnot: Divinity: Original Sin 2 için tamamlanmış çeviri yapan @Team NINJA arkadaşımız umarım yapmış olduğu çeviriyi Steam Workshop'a yükler. Bu sayede bu oyun eksiksiz dil desteği ile oynanabilir.
Fallout serisini başından sonuna kadar oynamak isteyen binlerce kişi vardır fakat Fallout 3'ün çevirisi 8 yıldır tamamlanmamış durumda çünkü Google Translate ile çevirerek oyuna yapıştırmışlar ve bunu "Türkçe yama" adı altında yayınlamışlar. Yamanın yarım olmasının yanı sıra çok çok fazla çeviri hatası içeriyor, hikaye anlaşılmıyor.
Fallout 3'ü adam akıllı çevirebilecek Türk çeviri grubu yok mu?
Olay TV kapandı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, yaptıkları yayınlarla birtakım mahfilleri rahatsız ettikleri gerekçesiyle kapandıklarını öne sürdü.
Olay TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapandığını bildirdi.
Olay TV’nin kapandığını belirten Sarılar, “Zannediyorum habercilik anlayışımız ve yaptığımız yayınlarla birtakım mahfilleri rahatsız ettik” dedi. Süleyman Sarılar, Cavit Çağlar'ın "Çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim. Başka bir kadro ile devam et, baskısı gördüm" dediğini de aktardı.
Kaynak:
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yayin-hayatina-yeni-baslayan-olay-tv-kapaniyor-1801467
Video:
Bayram'da Operatörler Çöktü
|
|
|
Havuz Medyası, İBB'nin Dağıtmış Olduğu Kitabı Montajladı
|
23 Nisan 2020 Gazete Manşetleri
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.561
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 290.586 (Bu ay: 2.977)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.209 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar