Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hela, Heimdall'dan Soul Stone'u çalmış, sonra da Asgard'ı bunun gücüyle yakıp yıkıyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde Thor'un böyle davranmasını açıklayan bir bölüm olabilir

mesela hela thorun çekicini parçaladığında thorun çekiciyle olan bağından dolayı zekasınında bir bölümü

yok olmuş olabilir gerçi ilk filmden beri böyle.

Başka teoriler varmı bildiğiniz çünkü serinin en iyi filmi deniyor kesin sonunda thor'u iyileştircekler ve bu eziyet bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimli Bronzebeard

Filmde Thor'un böyle davranmasını açıklayan bir bölüm olabilir

mesela hela thorun çekicini parçaladığında thorun çekiciyle olan bağından dolayı zekasınında bir bölümü

Başka teoriler varmı bildiğiniz çünkü serinin en iyi filmi deniyor kesin sonunda thor'u iyileştircekler ve bu eziyet bitecek.

Ahaha

• Benim en çok güldüğüm noktada DC cilerin Marvel filmlerine çöp demesi oluyor ben ikisini de pek sevmem ama en azından marvelin elle tutulur bikaç tane filmi var ya DC de? Bi tek dark knight çıktı ona da kendi kendileri gömüyor yazık gerçekten de he son olarakta;

İ'm Rich veya martha diyim siz anlarsınız

Filme gelecek olursak ise böyle cıvık filmleri hiç sevmem ama traileri hoşuma gitti çıksın yorumlara göre bakarız bi gotg veya Deadpool olursa gidip izleriz neden olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 13 Nisan 2017; 18:6:32 >
  • şu Gimli denen apağır dc fanboyu kimin yan hesabı çok merak ediyorum

Bi kaç tahminim var gerçi
  • Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Galadriel bu tabi hakkını verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

şu Gimli denen apağır dc fanboyu kimin yan hesabı çok merak ediyorum

Bende merak ediyorum onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 13 Nisan 2017; 18:40:11 >

• Çekici durdurma sahnesi çok iyi

veeeee en güçlü süper kahraman HULK sahnelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimli Bronzebeard

Filmde Thor'un böyle davranmasını açıklayan bir bölüm olabilir

Lan olm yapmayın şöyle şeyler

• Bomba gibi film geliyor bomba

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

şu Gimli denen apağır dc fanboyu kimin yan hesabı çok merak ediyorum

Varsa tahminin söyle bende biliyim.

•  Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston
  •  Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston
  • Adamlar kelime oyunu yapmışlar serinin en iyi filmi geliyor tabiki ilk 2 filmden kötü thor işlenemeyeceği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

Son olarak Doctor Strange'de Mads Mikkelsen'in halini gördükten sonra bu konuda pek emin olmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

Son olarak Doctor Strange'de Mads Mikkelsen'in halini gördükten sonra bu konuda pek emin olmazdım.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

• Forum yöneticilerine buradan sesleniyorum haftalık birkaç defalığına hakaret gibi şeylere izin verilsin bazı insanlar çok istiyor. Filmden bahsetmekten çok burada ilkokul 1. sınıf esprileri gezen ve kendinin çok müthiş komik olduğunu düşünenler var.
  • Thor'un hiç bir filmini sinemada izlemedim ve bunu da izlemeyecektim. Taaki Cate'in o harika gülüşünü görene kadar. Bu kadın benim çocukluk aşkım. Yüzük Kardeşliğinin uzatılmış versiyonunda Gimli'ye attığı gülümseme ile bitirmişti beni. Hela karakterini şu gülüş ve mimikler ile de hakkıyla verecektir. Gif yapan arkadaşa teşekkür ederim. Tekrardan büyülendim açıkcası.

Edit: Off ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 14 Nisan 2017; 23:8:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

quote:

Her gördüğümde gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

quote:

Her gördüğümde gülerim.

Şu yaptığıma kızanlar olabilir haklılar da ama yapacak bir şey yok çocuk parkına çevirdiler iyice film konularını. Şunu atınca bir süre uzaklaşıyorlar en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 14 Nisan 2017; 19:18:23 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.