Bildirim
Thief Oyunun da 2.GPU neden yatış yapıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
radeon pro dan ayarları olması lazım
http://techreport.com/news/26085/catalyst-beta-14-2-v1-3-drivers-are-optimized-for-thief
son driver da update edilmiş cfx profil i mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Şubat 2014; 1:27:08 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
nvidia inspector den şu değeri girmeyi deneyin profiles -> Thief -> SLI bits dx11: 0x000540F5
7990 da SLI flag işe yarar mı ki?_____________________________ //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2/// -
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
nvidia inspector den şu değeri girmeyi deneyin profiles -> Thief -> SLI bits dx11: 0x000540F5
7990 da SLI flag işe yarar mı ki?
yok olmuyor amd için ayrı bakmak lazım radeon pro danhayırdır bu arada 7990 falan mı aldın yoksa
_____________________________ //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2/// -
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
Yok dostum ya ben kim 7990 kim.Arkadaşın kartı 7990 ya onu gözden kaçırdın sanırım ona dikkat çekmek istemiştim.
780 den geçsem geçsem ya 780 slı ya yada tek 780 ti ye geçerdim.7990 çok uzak bana.
gece gece dikkatimden kaçmış hakikaten
790 ı bekleriz biz ya olmadı yeni seri artık_____________________________
-
13.12 yi kurup dene bakalım ne olucak? _____________________________ -
14.2'den önce 13.12 yüklüydü bu durum olunca 14.2 denedim. _____________________________ -
bu oyunu çok bekliyordum çok iyi oldu tamda yeni ekran kartı üstüne ben birkaç gün offline'im gençler aran soran olursa saklayın beniquote:
Orijinalden alıntı: SuperrNaturaL
14.2'den önce 13.12 yüklüydü bu durum olunca 14.2 denedim._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
bu oyunu çok bekliyordum çok iyi oldu tamda yeni ekran kartı üstüne ben birkaç gün offline'im gençler aran soran olursa saklayın beni
Oyun harika murat yıllarca böyle güzel oyun oynamıştımYanlız 2500mb vram yiyor fullde.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
quote:
bu oyunu çok bekliyordum çok iyi oldu tamda yeni ekran kartı üstüne ben birkaç gün offline'im gençler aran soran olursa saklayın beni
Oyun harika murat yıllarca böyle güzel oyun oynamıştımYanlız 2500mb vram yiyor fullde.
Sende 2.500 yemiş bende 4.000 geziyor_____________________________
-
quote:
aman hocam tamam sus gene bana uykusuz geceler
ben onu 2000mb ta tutacam sen rahat ol_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
quote:
quote:
aman hocam tamam sus gene bana uykusuz geceler
ben onu 2000mb ta tutacam sen rahat ol
Bir kaç ayar kıstınmı sorun olmaz tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 28 Şubat 2014; 2:21:12 >_____________________________ -
quote:
Ya zaten yeni ekran kartı aldınmı ne işin olacak burada bir sürü oyun var oyna keyifini çıkar.Burada görevli gibiydin_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: I-SuperNaturaL-I
quote:
quote:
Sende 2.500 yemiş bende 4.000 geziyor
Sende gpu var ondandır
Thief 4 V-RAM kullanımları
Thief 4 incelemehttp://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/thief-test-gpu.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 28 Şubat 2014; 2:24:59 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sende gpu var ondandır
Yanlız bende 1080p_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sende gpu var ondandır
Yanlız bende 1080p
Senin kart farklı 7990 ondandır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- gpu hotspot kaç olmalı
- intel hd graphics 5500
- amd hata 182
- deep 3d max kullanıcı yorumları
- g sync nasıl açılır
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- vram nedir
- gpu ne demek
- ekran kartı güncelleme
- 9080 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X