Çok abartılı olmuş,kimse oynayamaz diye düşünüyorum. Nightmare seçeneğinde. İmkansız resmen.
?
Kuzenim bitirdi
Ama tam bir Doom-Machine idi,nasıl anlatsam bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Macar Bomb
Kuzenim bitirdi
İlk 4 zorluk seviyesinde çok rahat bitiriyom. Ama 5.zorluk seviyesi çok anormal derece zor,o nası zorluk aklım almıyo. Nightmare seçeneğinde oynanmıyo yavv,çok manyak derecede zor.Bir adım bile ilerlenmiyor o seviyede Nası bi zorluktur o aklım almıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: DevoN
quote:
Orjinalden alıntı: Macar Bomb
Kuzenim bitirdi
İlk 4 zorluk seviyesinde çok rahat bitiriyom. Ama 5.zorluk seviyesi çok anormal derece zor,o nası zorluk aklım almıyo. Nightmare seçeneğinde oynanmıyo yavv,çok manyak derecede zor.Bir adım bile ilerlenmiyor o seviyede Nası bi zorluktur o aklım almıyo.
30+2 Level lık oyunun. 3. Level ı na kadar zar zor geldim.Daha da ilerlenmiyor. Çok abartılı olmuş.Hiç adım atılmıyo. 5.zorluk ta oynayabilen varsa bu oynu helal olsun.
Ben doom 3'ü nightmare'de bitirmiştim, 2'yi bilmiyorum oynamadım.
Ben doom 3'ü nightmare'de bitirmiştim, 2'yi bilmiyorum oynamadım.
Doom 3 dede 5 tane mi zorluk seçeneği vardı(eski doom lar gibi)?Yoksa onun 4. zorluğundamı Nightmare yazıyor? Yeni oyunlarda hep 4 zorluk seçeneği koyuluyoda
5 tane vardı herhalde ama 4 de olabilir : )
ıdkfa da herhalde tüm silahlardı :) bunlar 40 yaşıma gelincede 50 yaşıma gelincede çıkmayacak gibi aklımdan
Benim gençliğim bu oyunla geçti ama bi türlü biteremedim.Son bölümde ne oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
Benim gençliğim bu oyunla geçti ama bi türlü biteremedim.Son bölümde ne oluyor?
İlk 4 zorluk seçeneğinde bitirdim çok rahat bende.5.zorluk seçeneğinde oynanmıyor ama. 32 Level den oluşuyor ama 31. ve 32. level ler gizli bölümler onlara 15.level den sonra atlama yapıla biliyor. Son bölüm 30.level o yüzden. O levelde bi büyük kafa gibi bişi var ordan canavarlar ışınlanıp duruyor.O ışınlanan yere ateş etmek gerekiyor oraya isabet etdirmek zor. Birkaç tane Doom Serisi oyun var. Doom 1/1993 Doom 2/1994 Final Doom lar var Doom 2 nin yenilenmiş 2 farklı versiyonu/1996 bi de Nintendo 64 versiyonu çıkmış 1997 de.N64 versiyonunu oynamak nasip olmadı pc çalıştırmıyor Final Doom lar Doom 2 ye oranla grafik olarak çok daha iyi.
Doom 2 nin 4.level ı ne geçebildim,Nightmare modunda bu bir mucize
şifreleri bile aklımda ya oyunun...
iddqd idkfa idbeholdl iddb
3 ya da 4 kez Nightmare'da bitirdim. Gerçekten zor, insanı bunaltıyor bir yerden sonra ama hırs yapınca üstesinden gelebliyorsunuz.