|
Bildirim
|
Çok teşekkür ederim, onca kötü yorumun üstüne, iyi ki dayanmışım o kadar hakarete dedim şimdi...
İnşallah elimden gelenin daha fazlasını yapacağım, öğrendiğim, bildiğim, yaşadığım her şeyi başkasına aktaramadıktan sonra hiç bir anlamı yok birikimlerin. Konu için ve güzel mesajlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte daha iyiyiz, tek başına ben bir hiçim. |
adam katkı sağlamaya çalışıyor onu söyleyeyim, eskiden sevmezdim ama şimdiki açtığı konular gerçekten çok faydalı.
|
Birde tren konularında antalyadan nereden trene bineceğimizi sölese de binsek
|
Hocam konularınızı takip ediyorum. Çok yararlı bilgiler veriyorsunuz. Siz konu açmaya devam edin biz severek okuyoruz.
|
NEDEN YALAMAYI BU KADAR ÇOK SEVİYORSUNUZ?
|
körler sağırlar birbirini ağırlar. konu dışı trolleri birbirini sıvıyor işte.
|
Evet üstümün başımın kirlendiği onlarca işte çalıştım! Fırında ekmek pişirdim, hamur yoğurdum, bulaşıkçılık yaptım vb onlarca iş...
Ve bunlar boş iş, teknik zeka gelişince bu gibi hamallıkların hiç bir değeri kalmadı gelişmiş ülkelerde... saygı duymamı bekleme... ben de hamallık yaptım, ve boş iş. Asıl emek düşünmedir, fabrika üretecek iken insanın aklı geri plana atıp kas gücüyle yaşamını devam ettirmesi mantıksız... Bir fabrika 100 ekmeği beş dakikada üretirken on adam birleşip bir saatte yapıyor! Ne kadar mantıklı? Adamların halbuki yeni fabrikalar yapacak beyinleri var... ama kullanmayınca işe yaramıyor... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 24 Ocak 2018; 15:10:40 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barad-dûr -- 24 Ocak 2018; 16:16:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|