Teğmen
10 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 122 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba. Sonuçlarda gördük ki istediğimiz puanı almamıza rağmen sıralamalar oldukça düşük kaldı. Bu durumda merak ettiğim olay, dilden alan bölümlerin sıralamalarının ne kadar düşeceği? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela geçen yıl 5500 sıralama ile kapatan bir bölüm 1000 sıralama gerileyip 6500'den kapatabilir mi bu sene? Ayrıyeten Mütercim Tercümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Yurtdışında yaşama yolunda bir yararı olacağını düşünüyorum, katılır mısınız?
Arkadaşlar merhaba. Tekrardan bir bölüm okumak için sınava gireceğim ve dil bölümünde okumak istiyorum. İngilizce'den gireceğim sınava, dile yatkın oılduğumu düşünüyorum, 5 aylık bir Erasmus deneyimim oldu tamamen İngilizce iletişim kurdum o deönem o yüzden İngilizce'nin temelini vesaire iyi bildiğimi düşünüyorum. Sınava çalışmak için YDS&YÖKDİL Advanced 40 Test ve English Grammar Inside and Out var şu an elimde ancak sınava çalışma ve düzen konusunda yardım istiyorum daha çok. En son 2014 yılında YGS-LYS ye girdim sözelden ve pek çalışma temposu da tutturmamıştım ama şimdi gerçekten çalışmaya çalışıyorum ancak dediğim gibi düzen yok. Bunun yanında kaynak öneriniz varsa da duymak isterim özellikle kelime bilgisinde eksik olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
A
Altı sıfırı atmamızın üzerinden 13 yıl geçti. Ancak hala bin Türk lirası demek yerine bir milyar deniliyor. Halk bunu anlamaktan aciz. Bu hatayı yapanlar köylü veya yaşlılar değil, herkes. Bunu artık idrak etmek lazım.
http://www.trthaber.com/m/?news=etil-alkole-denatonyum-benzoat-eklenecek&news_id=345238&category_id=2

Marketlerde satılan etil alkole denatonyum benzoat eklenerek acılaştırılacak ve gıda amaçlı kullanıma uygun değildir ifadesi yazılacak.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Şu anda bir bölümde okuyorum, bu sene 4. sınıf olacağım. Bu sene aöf ile 2. üniversiteye kayıt olsam, bir lisans bölümüne, askerlik durumu ne olur? uzar mı 2. üniversite bitene kadar, yoksa şu anda okuduğum bölüm bitince 2. üniversiteye bakmadan tecilim işlemeye mi başlar ?
Arkadaşlar bir sorum olacak. Şu anda bir bölümde okuyorum, bu sene 4. sınıf olacağım. Bu sene aöf ile 2. üniversiteye kayıt olsam, bir lisans bölümüne, askerlik durumu ne olur? uzar mı 2. üniversite bitene kadar, yoksa şu anda okuduğum bölüm bitince 2. üniversiteye bakmadan tecilim işlemeye mi başlar ?
Konu hem de zebanili
Çok iyiyim beyler soruları alayım
Bir şeyler yapabilmek için olması gerekenler vardır. Bunlar zeka, azim, imaj, ikna kabiliyeti, olanaklar diye uzar gider. Bu arada kariyer vesaire olarak düşünmeyin sadece, sosyal hayat, eş bulma, aile içi durum vesaire uzar gider. Zekamda bir sorun olduğunu sanmıyorum, annem bana hep akıl küpüm derdi, zeki olmasam böyle demezdi herhalde. Para bakımından da ailemin durumu kötü değil, şimdiye kadar fakirlik çekmedim yani. Bende azim ve tip yok. Sorun da burada işte. Azimli olma konusunda gelişme kaydetmeye başladım ama tipimi nasıl iyileştirebilirim Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Ne gibi değişiklikler yapabilirim, ss ye bakarak beni değerlendirir misiniz?

Hakkında
Forum İmzası:
Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.476
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.240 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.403 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.