Şimdi Ara

theologist'in mükemmel bir üye olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajı alıntılamıyorum çünkü silinecek hakaret ettiğinden dolayı... Hayat bu bir gün ölüm tehlikesi yaşarsın diğer gün sanki cennette gibi rahatsın...

Ama PC başında sabahlayanlar için her gün aynıdır değil mi? Şaşırman normal...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler cok komiksiniz okuyup okuyup guluyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar üye maalesef sanki her fırsatı kullanıp dikkat çekmeye çalışıyor...

forumda "Theologist" diye aratıp adımın geçtiği yerlerde karalama işini üstlenmişler kendilerine.

Bunu nedenini bir türlü anlayamadım... Neyse herkesle iyi anlaşmak gibi bir kural olmadığına göre katlanmaktan başka çare yok buna.

• Genelde uslubunu sert ve dikkatsiz bulurdum ama su konudan sonra arkadasa hak verdim. Ya hu ortada bir neden yokken sevenlerle sevmeyenler kavgaya tutusmus. Oyle ki durum dine kadar gelmis. Konu sacma, forumun herhangi bir uyesi yuzunden millet birbirinden nefret ediyor ve anneye dahi hakaretler ediliyor. Saka gibi.

Boyle foruma boyle theologist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 26 Ocak 2018; 7:33:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre gayet zeki bir adam ben de severim kendisini.

• mükemmel olmasa Türkler tembel diye konular açıp ,kendisi sürekli gezip hayat yaşayabilir mi ?
    tabi bu arada 'Türk" diye her konu başlığına yazmasının nedenini de çoğu kişi biliyor

çalışkan adam gece gündüz forumda yatıp kalkar ,kalan zamanında sürekli gezer
    tembel adam ise gece gündüz çalışır ve bir konu açacağı zaman Türkler demez ,bizim insanımız der ,halkımız der (olumsuzluğu herkese yüklemek gerektiğinde)

tabi diğer üyelerde çok çalışkan olduğu için sürekli onun konularını göklere çıkartır ,diğer türlü çalışanlar gibi olup "tembel" sınıfında olmak istemez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

YAVHEHEYAVHEHEYAVHEHEYAVHEHE

Theo: İlahiyat okumuş, eğitimine halen yabancı camiada devam etmekte ve ilmini daha da arttırmaya çalışan biri.

A.S.L.A.N: Batı özentisi kendini cool sanan çakma ateist dinsiz biri.

Dinle ne alaka arkadas, siz theo ile kendinizi bir tutmayin dini ortak nokta alip. Theo arastiran eden insanlarla bir tutulabilir, ateist musluman fark etmez, ben ateist olsam da forumda sevdigim iki uye treth ve theo. Evet insanlarin cekememe sebebi asosyal olmamasi, arastirsn gezen goren adamdir. Ama bunu dine baglayanlar da o 16 yasindaki ozenti ergenlerden de farksiz bana gore, hep ayni kafa, inanclar farkli.

Her ne kadar üsluplu olarak yazıyor olsa da Treth'i pek sevemiyorum. Ha saygılıyım kendisine karşı hatta görüşlerini dinlemeyi severim ama geçmişte bazı konulardaki yazdığı yorumlar hala aklımdadır ve bunların ardından şimdi yazdığı bazı şeyler bana hiç samimi gelmiyor. Bazı yorumları da hala saçma gelir bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

mükemmel olmasa Türkler tembel diye konular açıp ,kendisi sürekli gezip hayat yaşayabilir mi ?
    tabi bu arada 'Türk" diye her konu başlığına yazmasının nedenini de çoğu kişi biliyor

çalışkan adam gece gündüz forumda yatıp kalkar ,kalan zamanında sürekli gezer
    tembel adam ise gece gündüz çalışır ve bir konu açacağı zaman Türkler demez ,bizim insanımız der ,halkımız der (olumsuzluğu herkese yüklemek gerektiğinde)

tabi diğer üyelerde çok çalışkan olduğu için sürekli onun konularını göklere çıkartır ,diğer türlü çalışanlar gibi olup "tembel" sınıfında olmak istemez yani

Ben mükemmel değilim, öyle bir iddiam da olamaz... Gezmek veya hayatı yaşamak mükemmellik değil, olması gerekendir aslında...

Türk diye her konu başlığına yazmamın sebebini her konuda söyledim, hassasiyetlere dokunup harekete geçirme amacındayım diye...

Konular amacına ulaştığında konu başlıklarını Halkımız diye değiştiriyorum zaten... Ama mesele tembellik veya çalışkanlık değil... yaşayıp yaşamamak... bizler robot değiliz, sabah 8 akşam 5 sürekli aynı rutinde gitmek doğamıza aykırı..

Sırf bu yüzden toplum psikolojik problemler yaşıyor, hiç çalışmayan insanlar da problemli, çok çalışanlar da... ortası yok bunun...

Tembelliği ve çalışkanlığı birbirine karıştıran başka bir mesaj daha görmemiştim hem konuyla ne alakası var...

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bana göre gayet zeki bir adam ben de severim kendisini.

Estağfirullah, teşekkür ederim. Ben de severim seni, objektif bakabiliyorsun, eleştirilerin yerinde oluyor... Şahsa değil konuya odaklanman faydalı oluyor.

• NEDEN YALAMAYI BU KADAR ÇOK SEVİYORSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Forumda sevilmemesinin tek sebebi özgürce gezip dolaşması ve asosyal pc bağımlısı ergenlerin bunu sindirememesi.

Onun dışında üyenin kendisinde bir sıkıntı göremedim. Gayet aktif boş saçma konuları olmayan iyi birisi.

Yaşı vs. de yerinde çyle çocuk çocuk muhabbetleri olmaz.

Epey kötü tespit.

Asosyal da değilim, ergen de değilim. Bu arkadaşın "her şeyin en iyisini biliyorum" tavırları kadar itici bir şey görmedim. Kendisi bende bloklu olmasına rağmen açtığı konuları görüp, başlığından anlıyorum ve zerre merak uyandırmıyor. Gerçekten hayatından memnun olsa gelip sağda solda şovunu yapmaz. Eksik bir şeyleri olduğunu düşünüyorum. Bu bir hissiyat olabilir, hayatta aslında gerçekleştirmek istemeyip gerçekleştiremediği bir şey olabilir. Gelip burada "hayatımı yaşıyorum" mesajları veriyor. Yazdığı şeyde haklı olsa bile üslubu ve anlatım tarzıyla kendisini itici kılıyor.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam güldüğünüzü hiç görmedim nedir bu ciddiyet azcık gülün yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Hocam güldüğünüzü hiç görmedim nedir bu ciddiyet azcık gülün yahu

Güldüğüm zamanlar oluyor tabi gülünmesi gereken yerlerde :) Mutlu oldum, mutlu olmamdan mutlu olmak istediğin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

YAVHEHEYAVHEHEYAVHEHEYAVHEHE

Theo: İlahiyat okumuş, eğitimine halen yabancı camiada devam etmekte ve ilmini daha da arttırmaya çalışan biri.

A.S.L.A.N: Batı özentisi kendini cool sanan çakma ateist dinsiz biri.

Dinle ne alaka arkadas, siz theo ile kendinizi bir tutmayin dini ortak nokta alip. Theo arastiran eden insanlarla bir tutulabilir, ateist musluman fark etmez, ben ateist olsam da forumda sevdigim iki uye treth ve theo. Evet insanlarin cekememe sebebi asosyal olmamasi, arastirsn gezen goren adamdir. Ama bunu dine baglayanlar da o 16 yasindaki ozenti ergenlerden de farksiz bana gore, hep ayni kafa, inanclar farkli.

Her ne kadar üsluplu olarak yazıyor olsa da Treth'i pek sevemiyorum. Ha saygılıyım kendisine karşı hatta görüşlerini dinlemeyi severim ama geçmişte bazı konulardaki yazdığı yorumlar hala aklımdadır ve bunların ardından şimdi yazdığı bazı şeyler bana hiç samimi gelmiyor. Bazı yorumları da hala saçma gelir bana.

Bunu söyledim, 2012-2013 yılları da forumdaydım, o aradan 2016'ya kadar girmedim ve bazı fikirleri değişmiş gibi, yani eskiden kafamda belli bir kategoriye sokmuştum, ilk konu dışına geri gelince 2017 başı falan sanırım, özelden de demiştim ona pek samimi gelmedi yazdıkların eskiden şöyle şöyle derdin vs. diye, ama görüşler bir yana tabi, birine saygı duymam için illa benle örtüşmesine gerek yok.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sizin gibi iyi insanlar ile iletişime geçmek çok güzel birşey kanımca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhmehmet

Birde tren konularında antalyadan nereden trene bineceğimizi sölese de binsek

Antalya’da tren istasyonu vardı da biz mi binmedik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

quote:

Orijinalden alıntı: hhhmehmet

Birde tren konularında antalyadan nereden trene bineceğimizi sölese de binsek

Antalya’da tren istasyonu vardı da biz mi binmedik?

Antalyalılar olarak devlet kurumlarına tren yolu istiyoruz diye yazsanız, kaymakamlıklara, TCDD'ye, BİMER, CİMER, İç işleri ne varsa yazarsanız mutlaka geri dönüş olacaktır.

Başvurulara olumlu veya olumsuz geri dönüş yapmak zorundalar...

Hazır seçim yaklaşıyorken proje koparmak şart yoksa elli yıl da geçse yapmazlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Çok teşekkür ederim, onca kötü yorumun üstüne, iyi ki dayanmışım o kadar hakarete dedim şimdi...

İnşallah elimden gelenin daha fazlasını yapacağım, öğrendiğim, bildiğim, yaşadığım her şeyi başkasına aktaramadıktan sonra hiç bir anlamı yok birikimlerin.

Konu için ve güzel mesajlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte daha iyiyiz, tek başına ben bir hiçim.

valla yalan yok ben de seviyorum, foruma ara verdiğiniz zaman yokluğunuz baya hissedildi. Bir nallart bir sen hocam :)
  • MANUŞ BABA
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.