Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 saat oynama süresi 2 kere çöktü
  • 1.05'den sonra cutscenelerde donma yaşayan var mı?
  • Cutscenelerdeki FPS değerleri diplere inmiş. 120 saat oyun süresi var ve hiç çökme yaşamadım. 1.05'den sonra 2 kere çalışmayı durdurdu hatası aldım. Bana inat mı acaba sizde durum ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çökme sorunları başlamış bu yama ile. Neogaf'ta bağıranlar var çok.
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Number of Background Chracters = High
    Foliage Visibility Range = High
    Bloom = Off
    Nvidia Hairworks = Off

Dışında tüm ayarlar Ultra'da fps 35-50 arası değişiyor, Amd R9 280X ile(İkinci elde sıfır olanlarını 600TL, kullanılmış olanlarda 500-550TL arası).

------------------

Oyunu oynayanlar graphic ayarlarından ekranı Fullscreen yapsınlar, oyun kafasına göre kapatıp açtıkca Borderless yapıyor ve bence fps'e etki ediyor(5 fps kadar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: flood670

1.5 ile witcher topluluğu tarafından yapılan 5 yeni görev geldi...

Bu oyun bitmez beyler:)

Nerede o görevler?

Ben de bulamadım bu görevleri oynayan arkadaş nereden aldı acaba? Notice board'dan mı alacaz baktım hiç birinde göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Çok düşük alıyorsun o kartla sistemin nedir ? Shadow ayarını da mediuma falan çekin görüntüde hiç bir fark yok.
  • Yok normal değerler evde 280x kullanan ikinci bir pc daha var aynı değerler. Grafik ayarları Ultra'da olduğuna böyle ama kasma filan hissetmiyorsun kesinlikle akıyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

quote:

Nerede o görevler?

Ben de bulamadım bu görevleri oynayan arkadaş nereden aldı acaba? Notice board'dan mı alacaz baktım hiç birinde göremedim.

Yok büyük ihtimal öyle bir şey, changelogta da görünmüyor.

• glitch, bug ne ararsan beni buldu bu oyunda. Bazen yaratıklarla savaşırken benim adam atak yapmıyor. Aynı şekilde yaratıklar bir 15-20 saniye kendi etrafında dönüp duruyor beni tınlamıyorlar. Bir görevde yaratığın teki öylece dolanıp duruyordu mesela. Atak bile yapamıyorum. Görevin kendisinde de glitch oldu tamamlayamıyorum. Bir önceki save açayım dedim loadingte kaldı oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 5 Haziran 2015; 23:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Yok normal değerler evde 280x kullanan ikinci bir pc daha var aynı değerler. Grafik ayarları Ultra'da olduğuna böyle ama kasma filan hissetmiyorsun kesinlikle akıyor resmen.

fx8320 ve 280x var fakat 45 in altına düştüğünü görmedim yeni güncellemelerden sonra.Genel olarak 45-60 arası oynuyorum limitle.Ayrıca sweetfx in içinde ki anti aliasing ler açık halde.Tabi sistemin diğer parçaları da önemli.
  • Ben her ikisini de karışık giyiyorum, üstteki zırf superior griffin, geri kalan herşey, pantolon, botlar, eldivenler ise superior feline. Gözüme böyle hoş geldi.

Açıkcası belli bir leveldan sonra pek fark etmiyor, nasıl olsa upgradeler ile terminatör gibi geziyorsun ortalıkta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

quote:

Nerede o görevler?

Yok büyük ihtimal öyle bir şey, changelogta da görünmüyor.

Bir önceki sayfada arkadaş yanlış anlamış gelen görev yokmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Number of Background Chracters = High
    Foliage Visibility Range = High
    Bloom = Off
    Nvidia Hairworks = Off

Dışında tüm ayarlar Ultra'da fps 35-50 arası değişiyor, Amd R9 280X ile(İkinci elde sıfır olanlarını 600TL, kullanılmış olanlarda 500-550TL arası).

------------------

Oyunu oynayanlar graphic ayarlarından ekranı Fullscreen yapsınlar, oyun kafasına göre kapatıp açtıkca Borderless yapıyor ve bence fps'e etki ediyor(5 fps kadar).

Amd R serisiyle kesinlikle harika iş çıkartmış , diğer oyunlardaki üstünlüğüne Wticher 3 de eklendi....

Bak gör diretx 12'de Amd ,Nvidia 'ya fark atacak. Bilgi için teşekkür ederim. İyi oyunlar...

• 1.05 yamnası ile STUTTER sorunu ortadan kalkmış arkadaşlar , cirlop gibi olmuş oyun , işte şimdi oynanabilir oldu , STUTTER sorunu yaşamıyorum diyenler birde şimdi denesin bakayım özellikle gamepad ile oynayanlar :)
  • İkinci kez bitiriyorum, sanırım sıktı artık.
  • 1.05 yamasına bayıldım.Oyun yağ gibi akmaya başladı,işte bundan bahsediyordum,helal olsun.
  • Tüm ayarlar ayarlar high, texture ultra olduğu zaman dediğin gibi 45 altına inmiyor o zaman.
    Ama oyunda 30 fps altına inmedikçe donduğunu hissetmiyorsun zaten.
    İşlemci var farklı olarak ama alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü oyun boyunca %50 geçmiyor neredeyse.
    Pc1 : FX6100, 8gb ram(1600mhz), sapphire 280x dual-x
    Pc2 : FX6300, 8gb ram(1866mhz), asus 280x direct-cu top, crucial mx100 ssd(256gb)
  • beyler oyunu mouse sağ tık + space ile oynuyorum, yanlış anlaşılmasın dünyası atmosferi müzikleri ile büyüleyen bir oyun ama o challenger tadını hiç alamadım bu oyunda en zorda oynamama rağmen aşırı koylar inanmıyorum harbi çok kolay böyle kolay oyun görmedim beyler, nerde o dark souls zorluğu o bossları kestiğimizdeki o savaştan çıkmış halimiz bo oyunda çatır çutur kesiyorum bütün bossları 2 dakkadan fazla süren bir boss savaşı olmadı, herkez oynasın diye çok kolay yapmışlar 3. oyunu
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.