Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zorluğu değiştireceğiniz zaman bir uyarı veriyor. O uyarıyı okumadınız galiba. Oyun sonunda verilecek başarımı etkiliyor o değişim. Ben hiç değiştirmedim o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Afiyet olsun tabi bonzainin etkileyeceği organ olmayınca rahat rahat içiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

quote:

1 mağarada 3 boss çıkarmı çıktı meditasyon olmasa kötü olurdu yiyecek yetmedi
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Eksiliycek ne varsa bu milleti anlamıyorum

Solda hangi görevde oldugu yazıyor görevin sonunda çıkan yaratıkları göstermişsin verdiğin spoileri anlamayacak kadar kalın kafalı mısın?

He kalın kafalıyım bir şeymi oldu kardeşim gör ve tedbirini al işte daha ne istiyon

Kardes sert cıkıstıysam özür dilerim ama bu konuda 4 kere felan spoiler yedim hos değil yani ondan böyle bisey söyledim

Asıl ben özür dilerim kardeşim resimde köşede görevin yazdığını dikkat etmemişin kusura bakma

• Arkadaşlar, d&r'da satılan kutulu versiyonu alırsak oyunu Steam hesabımıza ekleyebiliyor muyuz? Bu duruma göre d&r'dan kutulu almayı düşünüyorum.
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce dayanamadım bende Dr dan siparişi verdim.Fakat steam e eklenmiyor oyun gog için key çıkıyor içinden gog hesabına ekleyebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar ilk oynadığım da bir görevin sonunda 10 level çelik kılıç kazanmıştım. Heykel vardı onun üzerinden almışım. Şekli baya güzel. O görevi bilen var mi

Geralt'ın kılıca bir peynir türünün ismini verdiği görevi diyorsun sanırım. Aedeas mıydı neydi bir büyücü vardı, onun evinin altındaki mahzenlerde çıkıyordu, novigrad merchantlarından biri görevi veriyordu galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    DR mağazasında fiyat nedir, ordan gidip alsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Zorluğu değiştireceğiniz zaman bir uyarı veriyor. O uyarıyı okumadınız galiba. Oyun sonunda verilecek başarımı etkiliyor o değişim. Ben hiç değiştirmedim o yüzden.

GOG'da Achievment sistemi yok sanırım o yüzden bende uyarı vermedi değiştirdim bende.
  • Olabilir. Steam üzerinden oynuyorum ben. Gog'u bilmiyorum. Ama onda da benzer bir olayın olması lazım diye düşünüyorum.
  • Achievement sistemi var, ben de uyarı vermişti oyuna başladığın zorlukla alakalı olabilir. Blood and broken bones dan aşağısı ile başladıysan zaten achievement vermeyeceği için uyarı vermemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Zorluğu dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz, hatta yaratıkla savaşırken dahi değiştirebilirsiniz. Bunda hiçbir sıkıntı yok diyordu uyarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

İnternet sayfasinda 59 tl yazıyor %14 indirimli

• klavye mouse ta strong attack tanımlı değil..? hangi tuşa atayacağım acaba???
  • keira metz ile ilgili

arkadaşlar bu kadını öldürdüm acaba yanlışmı yaptım.içim içimi yiyor geraltla arkadaşlarmış herhalde.bu kadın büyük bir katliam yapmak üzereymiş galiba ingilizcem tam yetmedi bi bilgilendirimisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

69 tl ümraniye meydan dr de vardı ben ordan aldım bilgin olsun

• Olay basit Alexandra adında bir ruh var bu ruh tam bir bela Keira ile arkadaşız ama yakın değiliz sadece bir birimizi tanıyoruz.Konuya gelirsek bu ruh için yazılan bir büyü var bu büyü yapılması çok zor bir büyü ve Alexandra adında olan bu ruh çağrıldığın da denge bozulduğu için geralt öldürüyor.Eğer öldürmezsen oyun ilerlediğin de Keira kayıp olduğunu neler yapmaya çalıştığını ve durdurmazsak başımızın belaya gireceğini Geralt söylüyorlar ve soruyorlar sen biliyor musun diye umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 6 Haziran 2015; 12:48:49 >
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. En iyisi hocam illaki işe yarıcağı bi yer çıkar. Hocam çanta sınırını arttıran modda kullanabilirsiniz oyundakiler dışında +60 ekliyor en azından storage gelene kadar ben kullanıyorum +60 yer binevi storage etkisi oluyor zira büyük eksiklik oyunda.

Bende seviyeme uygun kontrat treasure görevleri ve yan görevlerden sonra ana görevleri yaparak ilerliyorum. Lakın 2-3 gündür gwente yüklendim. Gwentte hocam ilk iş npc lerde satılan tüm kartları almaktan geçiyor farkında olmadan düzgün bir desteniz oluyor. Sonrası kolay rakipleri yenerek ilerlemek. Her yendiğiniz karakterin verdiği hediye kartlarla bi yerden sonra desteniz çok sağlam hale geliyor. Birde kartları iyi çözmeniz gerek nerde ne kullnılcak çok önemli. Ben sadece 1 spy kartıyla 4 kart karşı taraf 2 kart almıştı. aynı kart döndü durdu aramızda 2 tur boyunca

• Pc ye oyunu yükledim ama mouse klavye ile olacak iş değil.Ki ben pc de fps oyunlarında bile özel kombinasyon kullanan biriyim (ok tuslarını hiç kullanmam) bu oyunda kontroller çok farklı değiştiremediğin tuslar var bide... şimdilik oynamıyorum controller pad almam lazım... baska türlü olmayacak... Oyunda controller seçenegine gelince gösterdiği controller xbox controller değilmi ? şundan

öyle ise gidip alıcam da ? Pc de çalışıyor du bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 6 Haziran 2015; 13:30:13 >

• gog dan oynarken oyun zor gelmişti değiştirirken uyarıyı verdi gog ile alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.