Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: LeshChill

Oyunun müziklerini beğenmediğim için Divinity Original Sin soundtrack'ini açtım. Bu oyunun müziklerini de Kirill Pokrovsky yapmalıymış.

Oyunun müziklerini mi beğenmedin? Zevk meselesi tabi, dinlemekten kendini alamıyor insan.

Kirill öldü bugün.
  • http://www.primagames.com/games/witcher-3/guides/the-witcher-3-wild-hunt-eguide/

Bu site güvenilir mi ? Oyun key'ini girersek açılıyor mu ? Yapan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

quote:

1 mağarada 3 boss çıkarmı çıktı meditasyon olmasa kötü olurdu yiyecek yetmedi
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Eksiliycek ne varsa bu milleti anlamıyorum

Solda hangi görevde oldugu yazıyor görevin sonunda çıkan yaratıkları göstermişsin verdiğin spoileri anlamayacak kadar kalın kafalı mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

quote:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Solda hangi görevde oldugu yazıyor görevin sonunda çıkan yaratıkları göstermişsin verdiğin spoileri anlamayacak kadar kalın kafalı mısın?

He kalın kafalıyım bir şeymi oldu kardeşim gör ve tedbirini al işte daha ne istiyon

• quote:

quote:

quote:

quote:

He kalın kafalıyım bir şeymi oldu kardeşim gör ve tedbirini al işte daha ne istiyon

Spoiler butonu denilen birsey var.eksi disinda kulaklarin cinlamadiysa dua et.

• Beyler bir sey sorucam.Bu zehir seviyesini indirmek için hangı skilleri açmam gerek ben actım 1-2 skil ama emın degilim onlar etkı edıyor mu etmıyor mu Ve skiller harıcınde bu zehir sevıyesını azaltan bısey var mı yaw 3-4 den fazla ıksır ıcemıyorum geralt fenalasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

quote:

quote:

Spoiler butonu denilen birsey var.eksi disinda kulaklarin cinlamadiysa dua et.

Hocam ben ona dikkat etmedim köşede görev yazdığını k.b

• Herkese Merhaba,

Seriye yabancı birisi olarak dövüş sistemini anlamadım. Kombo yani eski kafayla düşünürsek "kılıçla hareketler yaparak farklı şekillerde kılıç vurarak" savaşmak için ne yapmamız gerekiyor ? Oyunu oynuyorum 30 saat oynadım neredeyse daha yeni öğrendim böyle birşey olduğunu :)
  • Nén-El kullanıcısına yanıt

Yennefer'e gösterebilirsiniz o kristali ama görür görmez değil. Biraz quest var orta hallice, o bitince konuşacak vaktiniz oluyor rahatça.
    Radovid'e verinde bize güveniyor bildiğim kadarıyla, bu de ileride bir görevde rahatlık sağlıyor. Philippa'ya bir şey yapamıyordur tahminimce. Ne desem spoiler o konuda :)
  • Belli böle bir düşünce yapısıyla zaten kalın olduğunu baya bi belli ediyorsun. Gör hazırlık ol demek nedir ya. Ne içiyorsunuz evde siz bi söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 5 Haziran 2015; 17:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

http://www.primagames.com/games/witcher-3/guides/the-witcher-3-wild-hunt-eguide/

Bu site güvenilir mi ? Oyun key'ini girersek açılıyor mu ? Yapan var mı

Oyunun rehberi o hocam.
    10 dolara kim bulmuş. :)

• 1.05 geldi yumulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

1.05 geldi yumulun

Yoldayken guzel haber aldim.kac mb :)

• flood670 kullanıcısına yanıt
    Rehberi demek istedim bende :) white orchard ı çok güzel gösteriyor. Key'imi girersem hepsi açılıyor mu ?
  • Ben gog galaxy ile çekiyorum 550mb indiriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Belli böle bir düşünce yapısıyla zaten kalın olduğunu baya bi belli ediyorsun. Gör hazırlık ol demek nedir ya. Ne içiyorsunuz evde siz bi söyleyin.

Salgamla karışık bonzai

• quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

Ben gog galaxy ile çekiyorum 550mb indiriyo.

bende 280 mb indirdi oyuna girdim 1.5 di
  • Dün Witcher 3 kutulusu ne zaman stoğa giren arkadaşlar vardı. Demin girmiş:

quote:

Witcher 3'ü alacaksanız mutlaka D&R'da satılan kutulu sürümü de almanızı öneririm.
    Yukarıda verilen linkten 59 TL'ye almıştım, mağazada sanırım 69 TL idi ve nedense şu an İnternet sitesinde satılmıyor.. Kırmızı yazıya dikkat

Kutu içeriği:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• Enhanced Griffin Gear mı yoksa Feline Cat School Gear mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Boss Snake

Enhanced Griffin Gear mı yoksa Feline Cat School Gear mı?

Kesinlikle enchented griffin derim.Sign intensity artışı ve yaratiklara karşı extra koruması var.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.