Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Big Boss Snake

Enhanced Griffin Gear mı yoksa Feline Cat School Gear mı?

bence cat, daha fazla atağın oluyor dodge atabiliyorsan daha iyi, signler içinde taşlardan basarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Yahu oyunu zorlaştırmanın bir yolu var mı ?

zorluk seviyesini en üste çıkarmanın yolu ?
    oyunun kendi menusunde var elbet ancak sağda solda yayınlanmış bir mod duyan var mı arkadaşlar ?

diğer taraftan Novigradda ana görevleri tamamladım , yan görevleri mumkun oldugunca az tuketmeye calısıyorum , adaya gitmem lazım lakin gıtmıyorum , oyun bıtmesın dıye oyalanıp duruyorum ,
    sanırım gwent olayına gırısecegım ancak oyun ıcındekı tutorıal kısmını hızlıca he he dıye gecmıstım , gwentın nasıl oynandıgına ılıskın bır kaynak olsa ıyı olacak, bulamadım .

neyse bıraz daha bakınırım google dan nasıl oyanıyor dıye...Oyun bıtmesın dıye köy köy dolaşıp ahaliyi seyredıyorum , bataklıklarda drowner kovalıyorum , belediyenın itlaf personeli gibi oldum...

şunu sormaya getırıyorum . Witcher 3 ü takip eden arkadaşlar , DLC ler 3 sene boyunca gelecekmiş doğru mudur?

Dlc'ler ek görevler olarak mı gelecek ?

He bu arada bir nexus kullanıcısı skyrim 'i witcher 3 'e benzetmeye yarayan bir mod uzerınde calısmaya baslamıs (skyrim modu ) ,

• siberarmi kullanıcısına yanıt

Her halükarda Philippa'yı göreceğim yani. Önceki oyundan karakterleri es geçmek istemiyorum da. :)

Bu arada 2. oyunda büyü yaparken portal'ın içine sıkışan ve kurtarıp kurtarmama seçeneği bize kalan büyücü Philippa mıydı Sile miydi hatırlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Her halükarda Philippa'yı göreceğim yani. Önceki oyundan karakterleri es geçmek istemiyorum da. :)

Bu arada 2. oyunda büyü yaparken portal'ın içine sıkışan ve kurtarıp kurtarmama seçeneği bize kalan büyücü Philippa mıydı Sile miydi hatırlayamadım?

sile idi, philippayı zindandan kurtarma seçeneği vardı yada trissi kurtarıyorduk
    Denk gelmişken birşeyde ben sorayım, iorveth bende 2. oyunun sonunda ağır yaralanmıştı, bu oyunda yinede görme şansımız oluyormu yoksa ölüyormu

• Nén-El kullanıcısına yanıt

ikinci oyunda megascoptan kurtardığımız Sile. Bende onu kurtarmıştım ama 3. oyunda onun witch hunterlar tarafından avlandığına dair bir dialog geçmişti diye hatırlıyorum. yani sile kurtarmamız birşeyi değiştirmiyormuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Sile'ydi o, eğer onu kurtardığınız bir save i import ettiyseniz görebiliyorsunuz ileride.

• Bu yeni gelen yama 1.5 mi ? Steam'de güncelledi şu an ?Yapımcılar devasa bir yama gelecek deyince 1-2 gb bir şey beklemiştim ama 250 mb bir şey yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flood670

1.5 ile witcher topluluğu tarafından yapılan 5 yeni görev geldi...

Bu oyun bitmez beyler:)

+1

Patch 1.05 geldi.
    Ekleme: Boyutu 200-250 MB arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 5 Haziran 2015; 19:07:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yeni çıkan yama ile umutlanıyorum muazzam bir performans artışı yaşanmıştır da bizim külüstür de en low ayarlarda 23-24 fps yi görür belki diye ama 15-16 yı geçirtemedim eşşeğe . Neyse yeni masaüstü toplayana kadar daha evvelden aldığım witcher 2 yi oynamaya koyulayım bari. Bu arada dediğim gibi performans ile ilgili bir gelişme olursa bana haber ederseniz sevinirim. Hoş her yamayı takip ediyorum şimdilik ama olurda gözden kaçar unuturum vs.
  • Baya düzeltme var patch notlarında.

"Patch 1.05 has just gone LIVE for PC and should be available for download everywhere now. Please find the complete list of changes below:
    Fixes a possible exploit by preventing certain drowners from respawning infinitely.
    Improves the distribution of experience points gained by completing quests with recommended levels lower than the player character level.
    Merchants now offer more weapon types.
    Rebalances the prices of maps that can be purchased from merchants.
    Clarifies a number of crafting diagrams.
    Fixes an exploit whereby players could buy sea shells and sell the pearls inside them at a higher price.
    Increases the variety of loot dropped throughout the game.
    Increases the variety of items available in shops.
    Shops now only offer weapons with levels matching or exceeding the player character level.
    Slightly reduces the amount of coin dropped from chests and monsters.
    Deploys the Bovine Defense Force Initiative.
    Fixes an issue where runestones could not be upgraded to greater runestones.
    Reduces the spawn time of selected groups of NPCs.
    Geralt no longer interacts with candles placed near chests and other openable objects.
    Improves the smoothness of camera movement.
    Fixes a number of issues related to horseback riding.
    Fixes an issue where the player could not deflect arrows/bolts at longer distances.
    Introduces a number of fixes in in-game communities.
    Introduces a number of fixes related to combat.
    Vitality begins to drop if Toxicity exceeds 80%, as originally intended.
    Fixes an issue where Geralt was sometimes unable to mount Roach.
    Improves Geralt's movement, especially when he swims.
    Fixes an issue whereby Geralt could be attached to a sinking boat while aiming his crossbow.
    Fixes a number of issues related to Vitality regeneration.
    Fixes an issue whereby certain actions could be randomly blocked during gameplay.
    Fixes a rare issue whereby Geralt could not mount Roach after fast travelling between points.
    Fixes a number of minor tooltip and wording bugs.
    Adds a series of color-blind friendly features. Improves visibility of tracks, marks, footprints and scent clues. Color-blind friendly features can be enabled in the Options\Gamplay submenu.
    Introduces a number of additional fixes to alt + tabbing.
    Fixes an issue where The Witcher 3 process did not close properly if the user did not have XAUDIO installed.
    Introduces a number of general stability and performance improvements.
    Fixes an issue where in certain situations the game could crash while a save was being loaded.
    Adds some missing translations in localized versions.
    Ciri can no longer unlock fast travel points.
    Improves the behavior of sails when viewed from longer distances.
    Improves performance in selected scenes and cutscenes.
    Fixes an issue where clouds and fog could flicker on some hardware configurations.
    Fixes an issue where Geralt could pass through walls in the fish market in Novigrad.
    Removes repeated sound cues on entry into GUI panels a second time.
    Adds a collision near Kaer Gelen that could cause the player to be blocked inside the building.
    Improves the scale of selected elements of the GUI and HUD.
    Introduces a number of bug fixes and user experience improvements in the GUI panels.
    Introduces a number of small changes in the UI for gwent.
    Improves the alignment of the HUD for the 21:9, 4:3 and 5:4 screen ratios.
    Disables "Input device changed" messages and adds options to disable on-screen combat feedback and floating tags above NPCs.
    Adds an information prompt and Journal entries related to new DLC packages.
    Fixes an issue where some formulae were not displayed in the Alchemy panel when the player possessed level 1 of said formulae.
    Introduces a number of fixes in key bindings.
    Introduces new filters for the Alchemy and Crafting panels.
    Fixes a number of minor issues where music tracks were not triggered in their designated locations.
    Fixes an issue where some players could not interact with an object during the Pyres of Novigrad quest.
    Fixes an issue where some players could not make Geralt run after the Wandering in the Dark quest.
    Fixes an issue where players could not talk to Octo after the Lord of Undvik quest.
    Reduces the number of Wild Hunt minions spawned during the Ciri's Story: Fleeing the Bog quest.
    Fixes an issue where Keira could sometimes fall beneath the terrain during the Wandering in the Dark quest.
    Fixes an issue where certain actions were blocked during the Blindingly Obvious quest.
    Fixes an issue where the player could not activate a portal during the Wandering in the Dark quest.
    Fixes an issue where the player could get trapped in the ruins of Tuirseach Castle.
    Geralt can now always play gwent with Madame Serenity.
    Fixes an issue where Vernon Roche would not appear at the Hanged Man's Tree during the Eye for an Eye quest.
    Fixes an issue where the player could not talk or otherwise interact with certain NPCs.
    Fixes an issue where the sirens in the Lord of Undvik quest could be invincible.
    Fixes an issue where the player could not perform certain actions after the Carnal Sins quest.
    Fixes an issue where some players experienced an infinite loading screen during the King's Gambit quest.
    Fixes an issue where the player could experience a progression break after choosing a certain dialogue option when talking to Dijkstra in the Count Reuven's Treasure quest.
    Fixes an issue where Simun did not spawn properly during the Unpaid Debt quest.
    Fixes an issue in the Contract: The Oxenfurt Drunk quest where the katakan was not hostile after being lured.
    Fixes an issue in the Contract: Shrieker quest where the shrieker was not hostile in certain situations.
    Fixes an issue where the player could not perform certain actions in the Master of the Arena quest.
    Fixes an issue where wolves were not visible in the Contract: Mysterious Tracks quest.
    Fixes an issue where the player could not fast travel under certain rare circumstances.
    Fixes an issue where the player could not interact with Hattori during the Swords and Dumplings quest.
    The player can no longer take on the Apiarian Phantom contract multiple times.
    Fixes an issue where some players could not progress during the Broken Flowers quest.
    Fixes an issue whereby the "Novigrad, Closed City" entry might have remained in the Journal indefinitely.
    Fixes an issue in the Return to Crookback Bog quest where monsters were spawned inside a building.
    Players can no longer prematurely obtain a key from a halfling, thus blocking the Contract: The Apiarian Phantom quest.
    Fixes an issue in the Greedy God quest where the player could kill a monster twice.
    Adds fail-safes for players being unable to obtain gwent cards after Dijkstra or Lambert can no longer be found in the game.
    Fixes an issue whereby Triss could get stuck on a set of stairs after a scene during the Now or Never quest.
    Fixes an issue where Ermion could not leave Lugos' area during the Sunstone quest."

• XP bugi düzeldi mi?

Çok güzel patch gelmiş sonunda bir oynayalım dedik daha ilk gittiğim görevde cut scenede oyun donuyor, ses var görüntü donuk. Quest adı; hunting a witch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Haziran 2015; 20:08:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

1-Yahu oyunu zorlaştırmanın bir yolu var mı ?

zorluk seviyesini en üste çıkarmanın yolu ?
    oyunun kendi menusunde var elbet ancak sağda solda yayınlanmış bir mod duyan var mı arkadaşlar ?

diğer taraftan Novigradda ana görevleri tamamladım , yan görevleri mumkun oldugunca az tuketmeye calısıyorum , adaya gitmem lazım lakin gıtmıyorum , oyun bıtmesın dıye oyalanıp duruyorum ,
    sanırım gwent olayına gırısecegım ancak oyun ıcındekı tutorıal kısmını hızlıca he he dıye gecmıstım , gwentın nasıl oynandıgına ılıskın bır kaynak olsa ıyı olacak, bulamadım .

neyse bıraz daha bakınırım google dan nasıl oyanıyor dıye...Oyun bıtmesın dıye köy köy dolaşıp ahaliyi seyredıyorum , bataklıklarda drowner kovalıyorum , belediyenın itlaf personeli gibi oldum...

şunu sormaya getırıyorum . Witcher 3 ü takip eden arkadaşlar , DLC ler 3 sene boyunca gelecekmiş doğru mudur?

Dlc'ler ek görevler olarak mı gelecek ?

He bu arada bir nexus kullanıcısı skyrim 'i witcher 3 'e benzetmeye yarayan bir mod uzerınde calısmaya baslamıs (skyrim modu ) ,

Oyunu zorlaştırmanın şimdilik bir yolu yok redkit bekliyoruz onun için.Dlc ler 3 sene gelecek diye birşey duymadım,öyle birşey olacağınıda sanmıyorum çünkü cd projekt cyberpunk 2077 geliştiriyor,bir süre sonra ona odaklanmaya başlarlar 3 yıl çok uzun bir süre.İlk expansion pack Q1 de çıkacak diye biliyorum,bu 2 içerik ile birlikte oyun level sınırı 15 level artacak diye bir söylenti var birde benim içinde önemli olan NG+ gelecek diyede bir söylenti dolanıyor fakat ne kadar doğru bilinmez,yapımcılardan bir açıklama gelmedi bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 5 Haziran 2015; 20:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Zaten cadılarda demişti çok büyük bir kötülüğü serbest bıraktın diye filan pişman olup eski saveden girmiştim.

Dostum sende mesajını spoiler içine alda yapmayanlar görmesinler
    @darkest earth

Kitaplardan bir spoiler aslında. Oyunda geçmiyor bu bilgi. Mobilde olduğum için dikkat edemedim cümleten özür dilerim. :)

Oyunda lesser evil olayı her tarafa yayılmış durumda. Hani ya çocukları kurtaracaksiniz ya da ağaç ruhunu öldureceksiniz, kadınlar çocukları yiyecek. Lesser evil kitaplarda da çok geçer hatta Geralt lesser evil'a inanmadığı için Butcher of Blaviken gibi kötü bir ünvanla anılır bazıları tarafından.

Ya ben de ruhu serbest bıraktım da pişman da değilim açıkçası... tamam, köyü katletti ama abi o cadılar nedir öyle allahsen? Çocukları yemek bacak toplamak kulak toplamak nedir abi? diğer ruh hiç olmazsa doğa için yapıyorum gibisinden bir açıklama getiriyor ama ya bu iğrenç cadıların yaptıkları? Kadim kan ayağına Ciriyide yiyecekleri zaten kız zar bela kaçtı Baron'un karısını da öldürdüler hem de bizimle dalga geçerek. Bilmiyorum hata mı ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Zaten cadılarda demişti çok büyük bir kötülüğü serbest bıraktın diye filan pişman olup eski saveden girmiştim.

Dostum sende mesajını spoiler içine alda yapmayanlar görmesinler
    @darkest earth

Kitaplardan bir spoiler aslında. Oyunda geçmiyor bu bilgi. Mobilde olduğum için dikkat edemedim cümleten özür dilerim. :)

Oyunda lesser evil olayı her tarafa yayılmış durumda. Hani ya çocukları kurtaracaksiniz ya da ağaç ruhunu öldureceksiniz, kadınlar çocukları yiyecek. Lesser evil kitaplarda da çok geçer hatta Geralt lesser evil'a inanmadığı için Butcher of Blaviken gibi kötü bir ünvanla anılır bazıları tarafından.

Ya ben de ruhu serbest bıraktım da pişman da değilim açıkçası... tamam, köyü katletti ama abi o cadılar nedir öyle allahsen? Çocukları yemek bacak toplamak kulak toplamak nedir abi? diğer ruh hiç olmazsa doğa için yapıyorum gibisinden bir açıklama getiriyor ama ya bu iğrenç cadıların yaptıkları? Kadim kan ayağına Ciriyide yiyecekleri zaten kız zar bela kaçtı Baron'un karısını da öldürdüler hem de bizimle dalga geçerek. Bilmiyorum hata mı ettim...

Kötünün iyisi bence de o. Baron'u da hiç sevmem zaten, karısını çocuğunu dövüp sonra pişmanım falan diye geçiniyor. Tamam cana yakın, babacan bir abi ama şerefsizin önde gideni içten içe. Çocuğunu da, karısını da, kendisini de sevmedim. Kadınlardan da nefret ediyorum zaten. Köyü de kadınlara taptıkları için katletti yanlış hatırlamıyorsam. Umurumda da değil açıkçası köy halkı. Aynen ağacın ruhu ormanı koruyor. Zevk için öldürmez ama bir zarar verilirse ormana sıçırtır vereni.

• quote:

Orijinalden alıntı: flood670

1.5 ile witcher topluluğu tarafından yapılan 5 yeni görev geldi...

Bu oyun bitmez beyler:)

Nerede o görevler?
  • Benim oyunda görev falan hak getire, Skillige'deki denizde yer alan soru işaretleri dışında oyunda yapabileceğim bir aktivite kalmadı, şu NG+ bir an önce gelse keşke.
  • 1.05'le beraber eskisinden de fazla çöker oldu, cdprojekt'in bu oyunu yaparken amatör ruhunu gereğinden fazla korumuş bence, her halde oyun tarihinin en çok çöken oyunu the witcher 3'tür.
    --------------------------------------------
    fanboylar basmış eksiyi, sanki bir tek benim oyun çöküyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apulunas -- 5 Haziran 2015; 21:30:08 >
  • kıymetli Arkadaşlar ,

Amd R9 280 ile oynayan var mı , varsa performansından memnun musunuz ? yorumunuza göre ilgili kart alınacaktır. Teşekkürler.

Katkılarınızı eksik etmeyiniz lütfen.
  • gog galaxy 500mb patch atıyor şuan

not: oyuna yeni başlayanlar varsa tavsiye veriyim kesinlikle ama kesinlikle en zor düzeyde oynayın gerçekten o zaman zevkli oluyor . alchemeye potlara geliştirmelere daha çok önem veriyorsunuz daha çok yan görev yapmaya çalışıyorsunuz vs ler uzun sürüyor . ölme korkusu oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 5 Haziran 2015; 20:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

quote:

1 mağarada 3 boss çıkarmı çıktı meditasyon olmasa kötü olurdu yiyecek yetmedi
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Eksiliycek ne varsa bu milleti anlamıyorum

Solda hangi görevde oldugu yazıyor görevin sonunda çıkan yaratıkları göstermişsin verdiğin spoileri anlamayacak kadar kalın kafalı mısın?

He kalın kafalıyım bir şeymi oldu kardeşim gör ve tedbirini al işte daha ne istiyon

Kardes sert cıkıstıysam özür dilerim ama bu konuda 4 kere felan spoiler yedim hos değil yani ondan böyle bisey söyledim

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.