Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

1.05 yamnası ile STUTTER sorunu ortadan kalkmış arkadaşlar , cirlop gibi olmuş oyun , işte şimdi oynanabilir oldu , STUTTER sorunu yaşamıyorum diyenler birde şimdi denesin bakayım özellikle gamepad ile oynayanlar :)

hocam gamepadde quick save ypma varmı ben mi bulamadım?2 gündür uğraşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamepadde quicksave tuşu yok benim bildiğim.
  • Quick save yok menüsüne girip save alman lazım ya da klavyeyi yanına al istediğin zaman f5 yap
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bana da bir akıcı geldi patchden sonra. Malum stutter varmış demek ki. Oyun çalışmayı durdurdu hatası vermişti 2 kere, 3-4 saattir hata vermedi; sanırım birkaç defaya mahsustu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3: Wild Hunt GOG GLOBAL
    g2a da weeklysale 28 dolara satılıyor haber vereyim dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 6 Haziran 2015; 1:19:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun çıkmadan önce Iorveth'in göründüğü bir video vardı yanlış hatırlamıyorsam. Madem eskilerden konu açıldı, ejderhaya dönüşen kıza ne oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Oyun çıkmadan önce Iorveth'in göründüğü bir video vardı yanlış hatırlamıyorsam. Madem eskilerden konu açıldı, ejderhaya dönüşen kıza ne oldu acaba?

Ben öldürdüm onu 2. oyunda dellenip Iorveth'i de öldürmüştüm. Görünmediler benim oyunda hiç o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 6 Haziran 2015; 1:35:38 >

• Oyundayken bir anda mavi ekran hatası aldım video ram text falan dı hata tam hatırlamıyorum pc resetledi.Şimdi baktım update geldi diye beni oyundan def etti.Bir de arkadaşlar oyunda bazen npcler geç görünüyor bazen binalar tam yüklenmiyor bu sorun hala devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Oyun çıkmadan önce Iorveth'in göründüğü bir video vardı yanlış hatırlamıyorsam. Madem eskilerden konu açıldı, ejderhaya dönüşen kıza ne oldu acaba?

ben 2. oyun sonu öldürmüştüm, zaten öldürmesemde ölecekti galiba en son savaşmıştık ağır yaralanmıştı
    roche'u bulabiliyoruz görev filanda var onunla iorveth'i de görebilirim inş eski karakterleri görmek güzel oluyor

• beyler oyun çok kolay vallahi sıkıldım adamı heyecanlandıran birşey yok sadece sağ tık + mouse ile oynayabiliyorum, bu güzel hikayesi dünyası atmosferi diyalogları ve grafikleride olmasa cidden boş bir oyun olacakmış, neden böyle kolay yaptılarki, kontratları yaparken yaratık oil'ine gerek bile duymuyorum mouse attack tusuna basa basa öldürüyorum zaten bide arada queen bastımmı tamamdır bu kadar basit , belkide dark souls 2'yi ng+ larda bitiren beni zorlamadı sadece bilmiyorum, keşke şu dark souls'a o kadar kafa yormasaydım şimdi hangi rpg oyununu oynasam aşırı kolay geliyor
  • Beyler boslar zor olsun istiyorsanız the witcher zorluğu var onda oynayın diğerleri daha basit ben the witcher zorluğun da saldırı yemekten çekiniyorum o derece zor tedbiri elden bıraktığım anda ölüyorum.Kendi lvlim beni 3 vuruşta alıyor bir deneyin derim.
  • Yahu ben mi çok kötü oynuyorum anlamadım ki. Seviye 18'im; gümüş kılıcım 15 seviyelik, armorlarda keza öyle... sondan bir önceki seviyede oyun zorluğu ve inanırmsınız oyunum quenn, axii, sürekli pot içmeler, kaçmalar yuvarlanmalarla geçiyor. hiç bir yaratığa tek atamıyorum ama hep 2-3 yediğimde-yer yer tek- de ölüyorum.yahu ben de mi sıkıntı? Bir golem kesmek abartmıyorum yaklaşık 20 dakikamı aldı.Üstelik tek yanlışımda bana tek atıyordu ve ölüyordum o yüzden sürekli quenn ile saldırmam gerekti.
    terk edilmiş evin altında hayalet sanılan hapsedilmiş golem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 7 Haziran 2015; 3:56:54 >

• Afiyet olsun tabi bonzainin etkileyeceği organ olmayınca rahat rahat içiyorsun
  • Son güncelleme çok iyi oldu npclerde çökmeler harita da çökmeler giderilmiş yağ gibi akıyor ve 3-4 fps daha iyi sonuçlar veriyor.(minimum olarak)Bunlar dışında gamepad ile karakteremize tam hakim olamıyorduk gibiydi şimdi tam oturmuş artık daha fazla hakim olduğumu hissettim.Birde oyun zamanla kolaylaşabilir çünkü büyülerimizi artırıyoruz ve daha dayanıklı oluyor.Daha NG+ gelmedi bu hata giderme patchi dlc gelir peşine sorun kalmaz.
  • Sağ olun hocam tekrardan cevabınız için. Ben yine tüm alchemy itemlerini alıp, tutuyorum ilerde lazım olur , zaten baya yararlı itemler ürettim ne eksik onu bulayım diye dikkat etmememe rağmen, dediğiniz gibi çokta yer kaplamıyorlar hatta hiç kaplamıyorlar sanırım ama emin değilim. Taşıma sınırını da at yarışları sayesinde 90'a çıkardım kafam rahat.

Ben seviyemin yettiği yan görevlerden gidiyorum, ana senaryoyu ilerletmemek adına ve bu tarz oyunlarda her türlü görevi yapma huyum vardır fakat Gwent Card görevlerini yapamayacağım sanırım, zaten normalde de hiç bir kart oyununa kafam basmaz burada da durumum öyle Baron'u bile 5 denemede yenebildim.

• Bu tarz RPG oyunlarını hep en zor seviyede oynamayı alışkanlık edindim. Bir boss mucadelesinde bossun hareketlerini öğrenene kadar 10 defa da ölsem, canı çok az kaldığında tek yiyip ölsemde bana daha çok zevk veriyor. Zaten genelde oyunun başlarını bir şekilde geçebilirsiniz, karakter güçleneceği için zorluk seviyesi ilk baştaki gibi zor gelmeyecek. Tabi normal bir yaratığa bile bodoslama dalınca affetmiyor oyun.

• Daha yeniyim 3. seviye oldum , witcher 2 ile baglantılı oldugunu bilmiyordum sizce 3 'ü hiç oynamadan serinin başındanmı başlamalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu tarz RPG oyunlarını hep en zor seviyede oynamayı alışkanlık edindim. Bir boss mucadelesinde bossun hareketlerini öğrenene kadar 10 defa da ölsem, canı çok az kaldığında tek yiyip ölsemde bana daha çok zevk veriyor. Zaten genelde oyunun başlarını bir şekilde geçebilirsiniz, karakter güçleneceği için zorluk seviyesi ilk baştaki gibi zor gelmeyecek. Tabi normal bir yaratığa bile bodoslama dalınca affetmiyor oyun.

iyi güzelde şöyle bir saçmalık var yalnız.en zorda oynasan bile canınmı az oyunu kolaya al meditasyon yap canın fullensin sonra en zora tekrar al.

oyuna girdiğimiz zaman o seçeneği kapatmaları lazım ana menüde değiştirebilelim sadece.10 saniyesini almıyor yani adamın denedim şimdi

bende en zorda oynuyorum en güzel yanıda seni taktiksel dövüşmeye zorluyor öbür türlü hurra gir kes biç zevki kaçıyor oyunun.

• 1.5 ile farkettiğim şeylerden biri klavye de istediğimiz atamayı rahatça yapıyoruz. Witcher sezgileri artık çeşitli renklerde olmuş. Nesneye göre rengi var o güzel olmuş. Npc ler de çok daha çeşitli alchemy veya craft materyalleri var. En basitinden runestone bulamıyordum eskiden..

• Arkadaşlar ilk oynadığım da bir görevin sonunda 10 level çelik kılıç kazanmıştım. Heykel vardı onun üzerinden almışım. Şekli baya güzel. O görevi bilen var mi

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.