Yüzbaşı
02 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar öğrenci evimde kullandığım Digitürk decoderimi çanak hariç memlekete götürmeyi düşünüyorum 1 aylığına . Orda normal uydu alıcısı ve çanağı kullanıyorlar. Digitürk decoderi ona bağlasam sorunsuz çalışır mı acaba ?
Arkadaşlar 1.83m boyunda 68 kiloyum. 10 gün önce spora başladım. Kilo almak istiyorum ama yıllardır ortalama 70 kilo civarlarındayım alamıyorum. 10-12 kilo almak istiyorum ideal kilomun 80 civarlarında olduğunu düşünüyorum. Besin takviyesi olarak kilo almak için ne önerirsiniz ? Karbonhidrat tozlarının daha uygun olacağını duydum. Ama tecrübeli arkadaşlardan yine de bilgi almak istiyorum, protein tozu mu tüketmeliyim karbonhidrat mı ? Ve ürün önerilerinizi de bekliyorum çok fahiş fiyat olmadıktan sonra ideal ve verimli ürünleri önerirseniz sevinirim.
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış olduysa kablolar için ayrı bölüm varsa kusuruma bakmayın. Notebook'um için Hdmi kablo arıyorum evdeki TV ye bağlayacağım.

http://www.sanalmarketim.com/slink-slh055--hdmihdmi-kablo-altin-uclu-v14-3d-5-metre/p_56668/ bu kabloyu buldum ama emin olamadım nasıldır ? Sizin önerileriniz olursa bekliyorum..Özellikle Teknosa ve Vatan'dan önerecekleriniz daha iyi olur direk mağazadan alırım.. Fiyat maksimum 40-50 olmak üzere.. Birde ben bu hdmi girişi çeşitlerini de bilmiyorum hiç. Linki attığım kablonun girişini benim cihazınkine benzettim, TVde de aynı giriş var. Sanırım doğrudur girişleri bu şekildedir
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim için açtım konuyu. 1996 Eylül doğumlu bu hafta askerlik yoklama kağıdı gelmiş. Liseyi bitirdi şuan dershane olmadığı için özel bir kursta sınava hazırlanıyor. Askerlik tecili için bu özel kursların verebileceği bir belge var mı ? Kursa sorduk ama biz bilmiyoruz kimseye böyle bi belge vermedik veremiyoruz falan demişler biraz acemiler belliki veriliyorsa bile haberleri bilgileri yok. 2 sene tecil hakkını boşa harcamaması için başka bir tecil etme yolu var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bu aralar oynayacak oyun bulamıyorum. Gta 5,The Witcher 3 Far Cry 3-4,Shadow Of Mordor, Dying Light, BF4, CS GO, FIFA-PES serileri ve MGS Ground Zones oyunlarını oynadım .Bunların dışında hem grafikleri hem oynanışı iyi olan sürükleyici bi oyun bakıyorum. Yeni çıkan Mad Max ve MGS Phantom Pain pek tatmin edici durmuyor. Önerilerinizi bekliyorum ben ve oyun arayışında olan herkes için faydalı bir konu olur umarım..
Arkadaşlar FIFA15 de 200 civarlarında fps almam gerekirken 140-130 larda alıyorum ve görüntüde tearing denilen yırtılmalar oluyor . Herşey full ayarda 1080p de. Fps yi 60 a sabitlediğimde ise oyun akıcı oluyor ama pozisyon aralarında fps 30 lara düşüyor. sorun oluşturmuyor yine de bu durum ancak aklıma takıldı neden böyle ? Ekran kartımda bir problem mi var acaba. Başka oyunlarda bir sorun yok Battlefield 4 50-65 fps arası, Dying Light yine 45-60 arası normal değerlerde oynuyorum. Yanımda adam 880m ile 190 fps oynuyor FIFA yı benim cihaz böyle yapınca şaşırdım
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir freedos laptop aldım. Cihazda kullanmak için bir de 129 tl ye öğrenciler için indirimde olan w 8.1 pro key satın aldım. o cihazda etkinleştirdim sorunsuz yükledim. ama cihaz arızalı çıktı ve değişim yapıp yeni cihaz aldım. onu da o şekilde windows kurulu olarak geri yolladım. yeni cihazıma w 8.1 pro yu kurdum o aynı key ile. kurulumda herhangi bi aksaklık ve uyarı olmadı. ama bilgisayarım bölümünde windows 8.1 pro etkinleştirilemedi, etkinleştirme sınırı aşıldı vs gibi birşey yazıyor. Ne yapabilirim bu durumda ? 1 hafta önce para verip aldığım key çöp mü olacak
Arkadaşlar cihaz bugün geldi freedos olarak gönderilmiş. Windows satın aldım iso indiriyorum usb ye boot edip kuracağım. Ama UEFI mi kurmalıyım normal mi ? Ve UEFI nin de iki seçeneği var mbr ve gmt sanırım hangisi olmalı ? Windows kurma işlemi tamamlandıktan sonra bios ile ilgili birşey yapmam gerekli mi ? Yanlış birşey yapmak istemiyorum acele edip
Arkadaşlar n11 de Tulpar t7 2.6.1 3900 tl ye 100 tl indirimle alınıyor kart limitim de 4300 olan modele yetmediği için bunu almayı düşünüyorum. 750 gb bana yetecektir ama aralarında okuma yazma hızları olarak çok fark var mı önbellekleri 32-16 mb bunlar ne anlama gelir sizce fırsatım varken alayım mı 3900 e ?
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 ay önce sol baldırımın iç kısmına 4-4.5 cm kadar bıçak girdi ve çıktı. ağır bir yaraydi ve acil müdahele edildi dikiş atıldı 10 gün sonra dikişler alındı ve yürümeye de başladım 4-5. günden sonra. Yara da 2 haftada tamamen iyileşti fakat dikişin izi hala duruyor kızarıklık şeklinde aynı alındığı şekilde bir iz var. aslında çok önemli değil bu benim için ama sporcuyum basketbol oynuyorum . belki izi küçültmek veya rengini ten rengine yakın bir hale getirmek için bir krem vs vardır..ayrıca bir korkum var kesik olduğu günden beri hiç spor yapmadım korkuyorum derin bir kesik olduğu için atardamarda bir kesik olabilir mi diye şüpheye düşmüştük ilk kesildiği zaman. şimdi de acaba spor yapıp baskı yapsam damarda kanama gibi birşey olabilir mi..hergün 5 km yol yürüyen birisiyim 1 aydır sürekli yürüyorum şu zamana kadar bir sıkıntı oluşturmadı ama ziplama hareketinin oluşturacağı ani basınçla bi aksilik olur diye korkuyorum..düşüncelerinizi mantıklı şekilde yazarsanız sevinirim git doktora sor gibi şeyler yazacaklar lütfen hiç yorum yapmasın
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.050
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 18.398 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 360 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.