Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.654
Cevap
196
Favori
949.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

GTX 780 sahipleri FPS konusunda bilgilendirebilir mi? Nasil performans aliyorsunuz?

+1

Hairworks açıkken high da kasıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutunun içinden çıkan ekstra şeylerin süresi var mı? Yani 1 ay sonra da kutunun içinde olacak mı o parçalar şimdi mi almak lazım?

• dün ilk çıkışıyla birlikte 1,5 saat oynamıştım ardından sabah da oynayayım dedim ama 25-30 dk sonra pc kapandı ve bi daha açılmadı kafayı yiycem ilk etapta elektirik gitti sandım ama elektiriğin var oldugunu anladığımda tekrar açmaya çalıştım makineyi bir tepki vermedi sonra tüm bağlantıları söküp kasayı açtım ekran kartını cıkartıp tekrar açmaya çalıştım yine tepki vermedi anakart pilini çıkardım bekledim taktım yine bir tepki vermedi psu mu yaktı anakartı mı yaktı anlamadım ama sadece işlemcimde oc vardı ve sıcaklık değerleri normaldi şubat ayında toplamıştım sistemi tüm parçaları söktüm kutusuna koydum yarın servise vericem anakart ve psu işlemciyide versem mi acep

sisteme gelecek olursak

intel 4690k 4.6 ghz de çalışıyordu 1.230v ile
    msi 970 ekran kartı
    Msi gaming 5 anakart
    8 gb gskill 1600 mhz ram
    650 w corsair vs güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Mayıs 2015; 19:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperentok

Forum da Türkçe yama kampanyası başlatalım, baskı oluşturalım, gerekirse maddi katkıda bulunalım. Bu oyun yarım yamalak ingilizce ile hiç tat vermeyecek.

Zamanında Venom filan baskı uygulamıştı bir sonuç alınmadı maalesef. Şimdi ne olur bilmiyorum resmi olmasa bile bir yama yapılmalı bu oyuna.. Bu tarz oyunları kendi dilinde oynamak gibisi yok. Önceden TechnoGame den ümitliydim bu konuda ama onlarda Oyun çeviri gibi resmi yamalara yöneldiler. Kısacası onlardanda AAA kalitede oyunlar beklenmemeli artık. Onlarda bitti gibi, o büyüklükte bir çeviri grubu da yok şuan bu oyuna el atacak.. Tek umut forumda bağımsız gruplar oluşturulması ya da ufak bir ihtimalde olsa resmi yama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 19 Mayıs 2015; 18:07:27 >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    PSU ölmüş gibi geldi bana. İmkanın varsa başka bir tane takıp dene.

• Oyunda grafikler hakikaten rezalet. Kimse kusura bakmasın ama yıl olmuş 2015, gerçekçilik hissinin oyunlarda grafiksel açıdan tavan yaptığı bir dönemde bu kadar kötü grafik ve animasyon beklemiyordum açıkçası. Üstüne üstlük bu kadar kötü grafiğe rağmen bu kadar büyük bir optimizasyon sorunu olması ve fps değerlerinin yerlerde sürünmesi de hayal kırıklığı. Oyunun tek iyi yanı dövüş sisteminin iyi olması ve çeşitliliğe sahip olması. Onun dışında oyundaki seslendirmeler falan da kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 19 Mayıs 2015; 18:06:25 >
  • oyun efsane olmuş, hele 100 saat olması

• quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

Beyler Oyun Şuanda Türkçe Değil Değilmi ? Senaryo Ve Olayları Felan Anlamıyacağım İçin Almak İstemiyorum.

O kadar anlaşılmayacak bir şey yok. Kesin oynamalısın kaçırma bunu oyun güzel olmuş. Ciri bile yeterli sebep oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Arkadasımın abısı cevırmenlık yapıyor.. Bır kıtabı ne kadar zamanda cevırdıgını bılıyorum... MJalıyetınıde bılıyorum. 5 kısının 2- 3 ayda kolaylıkla basından kalkabılecegı bır ıs. Ayrıca tahmın ettıgınız gıbı delı paralar donmuyor bu ıste. Ayrıca oyunlarda genelde testlerı para vermeden yaptırıyorlar.. Dıyelımkı para versınler malıyetı ne tutarkı turkce dıl secenegını test etmek??

Kitap çevirmekle böyle bir oyunu çevirmek aynı şey değil, sapla samanı karıştırmayın. Kitaplarda satırlar derli toplu halde bulunuyor, program arayüzleri hele hele de RPG oyunlarının arayüzleri çok karmaşık bir durumdalar, puzzle parçaları gibi bir araya getirmen gerekiyor. Üstelik çoğu zaman satırın bir bilgi mesajı mı ilk ağızdan ya da 3. ağızdan söylenen konuşma cümlesi mi bilmiyorsun, konuşanın kim olduğunu bilmiyorsun. Çeviri geçen konuşmaya göre düşünülüp değerlendirilmesi gerekiyor mana konuşmanın genelinden çıkıyor, tek bir kelime veya cümleden değil, parçaları bir araya getirmenin zor olduğu bir çalışmada doğru manayı bulman zaman alıyor. Ayrıca düz cümlelerden oluşmuyor, bol bol formüle edilmiş kodları kelimelere çevireceğin şeyler söz konusu, hem de oldukça fazla sayıda bu tür yapılar. satırlar birden farklı yerden okunup tek bir cümleyi oluşturuyor. Hem çeviri süreci hem de test süreci bu bakımdan oldukça zahmetli ve uzun sürüyor. Bu oyunu da öyle 5 kişiyle kısa bir sürede çevirmen mümkün değil. Belki normal bir çevirmen sadece kitaplar kısmını çevirebilir sizin öngördüğünüz süre içerisinde. Ama içeriğin sonu gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Mayıs 2015; 18:13:10 >

• Dvd sürücüm olmadığı için yanımdaki yedek pcye yükleyip(onda sürücü var) oradan da aynı ağ üzerinden asıl bilgisayarıma dosyaları atmayı düşünmüştüm ve buraya da yazmıştım. Bugün kargo geldikten sonra sorunsuz bir şekilde yükledim ve ağ üzerinden asıl pcye attım ancak galaxyden dosyaları import ettiğimde installation failed hatası veriyordu. Patchi manuel atmaya çalıştığımda da oyun klasör/dosyalarını bulamıyor hatası veriyordu. Bir çok dizine kopyaladım ve denedim ancak sonuç değişmedi. Biraz araştırdım ancak böyle hata alan çok kullanıcı bulamadım. Bende el mahkum gogdan indirmek zorundaydım. Kotayı aştığım için 3mbit internet ile 27gb dosyayı indirmek gözümde büyüyordu neyse ki bu Superonline'ın turbo buton olayı aklıma geldi ve 4,90 tlye 100mbit interneti çektim. 25dk gibi bir sürede oyunu indirdim. Hızır gibi yetişti şu olay valla.

• Joe Duplantier kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem ana konudan gidip oyunu bitirmeyin hemen. Yan görevler oldukça güzel. Bolca loot yapın, cradt yapın. Oyun kolaylaşıyor böylece. Oyundan alınan zevk de artıyor.
  • programmer1 kullanıcısına yanıt
    Witcher 1-witcher 2 yi oynamış biri olarak biraz haksız buldum eleştirilerini.Adamların nerden geldiklerini bilmek gerek.Grafikler biraz daha pastelleşse dragon age inquisition a benziyecekmiş.Skyrim in havası bana daha guzel gelıyor hele karakterlerin oyun içinde kalıplı durması.Witcher 3 biraz da kickstarter projesınde olan orta çağ oynuna benzıyor adını unuttum.Neyse witcher 1 ilk çıktıgında sıkıntılıydı ama gelen patchler le düzeltildi hd5570 le herşey açık oynadım.Witcher 2 nin grafikleri de muhtesemdı ama o da sorunlu çıkış yaptı. gt5xx serisi dizüstü bilgisayarda über ayar dısında hersey acık oynadım.Hayatımda ilk deda bir oyunu önsipariş ettim o da witcher 3.Bu adamlara guvenım tam bu sıkıntıları aşarlar.Aşmazlarsa canları sağolsu.Watchdogs a verdıgım 1.8 dolar daha çok içimi acıtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer1

Oyunda grafikler hakikaten rezalet. Kimse kusura bakmasın ama yıl olmuş 2015, gerçekçilik hissinin oyunlarda grafiksel açıdan tavan yaptığı bir dönemde bu kadar kötü grafik ve animasyon beklemiyordum açıkçası. Üstüne üstlük bu kadar kötü grafiğe rağmen bu kadar büyük bir optimizasyon sorunu olması ve fps değerlerinin yerlerde sürünmesi de hayal kırıklığı. Oyunun tek iyi yanı dövüş sisteminin iyi olması ve çeşitliliğe sahip olması. Onun dışında oyundaki seslendirmeler falan da kötü.

Sistem özellikleriniz nedir?
  • KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    4.90 tl ye 100mbit internet dediğiniz ney hocam nasıl oluyor o biz de yapalım Muhtemelen 1 günlük paket falandır herhalde ama o da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

GTX 780 sahipleri FPS konusunda bilgilendirebilir mi? Nasil performans aliyorsunuz?

Yabancı sitelerden takip ediyorum, gtx 760 kullanıcısı olarak.

Gördüğüm şu, nvidia driver politikaları ile kepler mimarisini öldürmek için ısrarlı çabalarına devam ediyor. Gtx 960 -hani o gtx 770 kadar bile değil dediğimiz kart var ya- Gtx 780'den daha iyi performans gösteriyor bu yüzden oyunda.

Bu durumu beklemiyordum şahsen, her ne kadar AMD-Nvidia arasında hayatım boyu gidip gelsem de, birbirlerine karşı dengeli bir rekabet izlediklerini düşünsem de bir sonraki ekran kartımın AMD olacağı bu olaylar silsilesi üzerine neredeyse kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 19 Mayıs 2015; 18:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

4 oyun dvdsi, 1 tane de soundtrack diski var.

Kurduktan sonra kaç gB indirme yapıyor

Tam hatırlamıyorum ama çok değildi, 75 mb falandı galiba.
  • Oyun müthiş olmuş saç hariç her şey ultra da oynuyorum. Bu arada o saç ayarı nedir öyle ya yalnız bu girifin avı zorlayacak gibi beni ne iksirci buldum nede doğru düzgün iksir yapabildim.
  • Oyunu kutulu aldım ama şuan yükleyemiyorum içinden çıkan kodu GOG'a nasıl ekleyebilirim DVD'den kurmadan indirip oynamak istiyorum da?
  • Oyun inventory deyken kitleniyor bazen o kadar topladığım eşya gezme vs boşuna gidiyor kafayı yiyecem resmen
  • arkadaşlar oyunu gog tan aktif ettim ama oyuna giremiyorum

neden bekliyorum anlamış değilim
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.