Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçmişimi hatırlamak için hatıra gülü görevindeydim triss le bi yere geldik haydutlar saldırdı öldürdük hatıra gülünü aldım Triss' e verdim s
    onra içeri girdik işi pişirdiler beraber duş aldılar geraltla birbirlerine sözler verdiler vs sonra bitti .
    devamı yok görev nereye gideceğimi söylemıyor napıcağımı söylemıyor kaldık böyle ortada napıcaz burda ? Triss , vernon roche ve cüceyle konuştum geçmişi hatırlamayla ilgili bi şey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

Oyunu bitireli çok ama aklıma takılan bir bölüm var.
    2. bölümde demirci ustası cücenin birini kaçırıyorlar evini araştırıp birşeyler buluyoruz sonra adamın çırağı bize onu bul gibi birşey diyor. ama ben adamı bulamadım bilgi de bulamadım. o adama ne ouyor onu merak ettim.

Hocam o Baltimore rüyası bölümüydü sanırım . Orda maden gibi biryer var şehir çıkışında (Uçan şeylerin olduğu adlarını tam hatırlamıyorum) Orda gizli bir kapı buluyoruz . Orada o adamın yardımcıları var biz tabi Baltimore onların öldürdüğünü öğrenince bize para filan teklif ediyorlar ama ben reddedip hepsini öldürdüm

ben çok aradım bunları ama hiç bilgiye ulaşamamıştım. Ben olayı wild huntla ilgili sanmıştım merak ediyordum.
  • beyler

Kayranı öldürmek için hangi iksirleri içecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

beyler

Galiba mongos iksiriydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

beyler

Galiba mongos iksiriydi hocam

hocam onu içtimde yetersiz. 2 çarpıyo öldürüyo beni güçlenmem lazım
  • slm arkadaşlar steam indirimiyle bende bu oyunu aldım.lakin bir sorum var 1. oyunu oynamadım.türkçe olmadığı için almayıda düşünmüyorum.direk 2. oyundan başlasam hikayede çok boşluklar olurmu.dakika başı 1. oyunla bağlantı kurmaz umarım oyun.
  • ya beyler kayranın canı 3te 1ine indiriyom sonra ölüyorum yahu napıcam
  • quote:

ya beyler kayranın canı 3te 1ine indiriyom sonra ölüyorum yahu napıcam

youtube'a the witcher 2 kayran falan yaz izle fikir edinirsin.Mongos sadece onun sana attığı zehiri engelliyor.Kırbaçlarından kaçacaksın sonra o kolunu kaldırdığı yere tuzak büyüsü yapacan kolunu indirdiğinde tuzağa yakalanacak sende gidip keseceksin.3 tane kolunu falan kesince zaten gösteriyor ne yapman lazım
  • Kan Laneti bölümünde takıldım.

3 tane eşya bulmam gerekiyormuş. 2 sini buldum. 3.sü için söylendiği yere gidiyorum hiç bir şey yok ?

Ne yapmam gerekiyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

ya beyler kayranın canı 3te 1ine indiriyom sonra ölüyorum yahu napıcam

youtube'a the witcher 2 kayran falan yaz izle fikir edinirsin.Mongos sadece onun sana attığı zehiri engelliyor.Kırbaçlarından kaçacaksın sonra o kolunu kaldırdığı yere tuzak büyüsü yapacan kolunu indirdiğinde tuzağa yakalanacak sende gidip keseceksin.3 tane kolunu falan kesince zaten gösteriyor ne yapman lazım

geçtim çok şükür. :) karakter gelişimlermide tamamladım. 6 tane yeteneğim varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Kan Laneti bölümünde takıldım.

3 tane eşya bulmam gerekiyormuş. 2 sini buldum. 3.sü için söylendiği yere gidiyorum hiç bir şey yok ?

hangisi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Kan Laneti bölümünde takıldım.

hangisi kaldı

Dun sancağının peleriniyle mızrağın başını aldım.

Uzun süredir de oynamıyordum. Oyundan kopmuşum doğru eşyalar mı bilemedim :)
  • Arkadaşlar oyunda epey ilerledim. Fakat artık oyun kasmaya başladı sistemim karşılıyor oyunu en başta böyle bir sorunum yoktu ama şimdi her savaş bölümünde oyun aşırı derecede kasmaya başlıyor, grafikleri en aşağıya aldım hala kasıyor çözümü var mı ?
  • FCR modu bugün veya yarın çıkması lazım. Witcher3'ün savaş sistemini yapan eleman witcher 2 içinde full combat rebalance adlı bir yama yayınlayacak, oyun tekrar yeni bir deneyim gibi hissettirecek..
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    Unutmuştum iyi oldu hatırlattığın, Witcher 1 i de elden geçirdiydi bu eleman yanlış hatırlamıyorsam.
  • FCR modu çıktı

http://redkit.cdprojektred.com/index.php?c=mod&m=show&p=77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 20 Haziran 2013; 19:08:08 >
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Ama serverları çöktü CDPR iyi hoş da şu DL zamanlarında server olayında sınıfta kalıyor hep :) Başka sitelere de yükleseler sorun olmaz aslında.
  • arkadaşlar ben iorvelt 'in yolundan gittim.şu anda nefret sembolüne kadar geldim.ama nefret sembolünün altında olayların gelişmesini bekle diyor. Denemediğim şey kalmadı ne yapıcam?

.yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1137 -- 24 Haziran 2013; 19:56:18 >
  • Nasıl bir optimizasyon var bu oyunda. Sistemim:

i5 3570k 3.4 GHz

4 GB RAM

9800 GT 1 GB

Ekran kartı çok iyi değil ama BF3 gibi çoğu oyunu orta-yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. Sadece bu oyunda sorun var. En düşük ayarlarda 25-30 FPS ama takılma var oyunda. Sanki 15 FPS ile oynuyormuşum gibi.

Performans arttırma yöntem(ler)i var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 26 Haziran 2013; 0:41:58 >
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.