Merhaba,
İlk kez ps5 satın aldım. Henüz kutusunu açmadan önce ps store'da indirim oldugunu fark edip bir üyelik açarak oyun satın almak istedim. Ancak kayıt olmaya çalıştığımda mail, şifre vs hiçbir adımda hata almamama rağmen son sayfada "kabul et ve hesap oluştur" a bastıgımda "Hesap oluşturulamıyor" hatası veriyor. Ne yapmam gerek?

Merhaba,
Yaklaşık 10 yıldır lenovo z570 kullanıyorum. Ekran kartı garantisi bitmeye yakın yanmıştı, o zamandan beri oyun oynamıyorum. Çoğunlukla bir şeyler izlemek için ve browsing için kullanacak olsam da witcher3 gibi oyunları merak ediyorum. Yeni alacağım bilgisayar gaming pc ler gibi kocaman olsun istemiyorum ama almışken oyun da oynayabilmek isterim. Bu anlamda öneriniz var mı?
piyasayı çok takip etmesem de MSI ların güzel bir ünü var gibi geliyor. Alacağım laptop ekran kartı modeli minimum ne olmalı mesela?
Yurtdışından iphone almak halen avantajlı mı?
Selamlar,
Dolar kurlarının artması ve ülkede kayıt ücretinin 2000tl olması sonrası halen Almanya'dan iphone 12 getirmek daha ucuza geliyor mu? Yakın zamanda alan birisi varsa kaça denk geldiğini söyleyebilir mi? Almanya'daki iphone fiyatlarını nasıl öğrenebilirim? iphone 12 aldıracak olursam Türkiye'de garantisinin sayılması için hangi seriyi almak gerekiyor?
Apple Watch 3 alınır mı?
Merhaba,
Cogunlukla spor sırasında kullanılacak apple watch 3 almayı düşünüyorum, çok geri kalmış bir model midir? Kullanımda sorun yaşar mıyım?
Not: iphone x ile kullanacağım.
Telefonum şarjdayken ani şarj düşüşü yaşıyor
|
Arka planda çalan youtube uygulaması?
|
10 günlük iphone 7'de ısınma sorunu!
|
Saklama alanından ios 11.2.5 i silersem ne olur?
|
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.897
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 962)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0