B

Yüzbaşı
30 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
herkese merhaba,

windows 8.1 format atmadan önce görev çubuğunda ne kadar program açık olursa olsun üst üste diziliyordu.format attıktan sonra yan yana önizleme şeklinde görünüyor.baya araştırdım yolunu bulamadım bilen arkadaşlar formattan önceki haline çevirmemde yardımcı olursa sevinirim.

formattan önceki üst üste dizilim resmi
https://i.hizliresim.com/6Dz4Gv.jpg

formattan sonraki yanyana önizlemeli dizilim resmi
https://i.hizliresim.com/DOvLqv.jpg

Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar telefonda cevir sesi yok internette yok şuanda.ama ben cep telefonumdan numarayı aradigimda çalıyor.tabi sabit telefona elektrik gitmediğinden duyulmuyor.bu durumda arızanın kaynağını ogrenebilirmiyiz kablodanmi yoksa başka nedendenmidir diye.gerci kablolarida yeni degistirttik elektrikciye.benim korkum yanlismi bagladi acaba diye.adam kutudan gelen kabloya bakti elektrik ölçüm cihaziyla.burda elektrik yok tt araman lazim ben kutudan anlamam dedi.bir tek benim internetim kesik suan apartmanda.birde sabit hat kullanmadan internet kullanabilirmiyiz.boyle bir alternatif varmı çünkü biktim bu ttnetten.dsmart kullanicisiyim yinede sorun olduğunda TT yonlendiriyorlar.TT tekel olduğundan isi pek sallamiyor.
Yardımcı olanlara şimdiden tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar.Paypal üyeliğimde şuan 100tl falan bir para var.Steam hesabıma paypaldaki bu paradan para aktarmak istiyorum.5$ deneme yaptım.paypal hesabımdan para eksilmiyor paypal hesabıma kayıtlı olan kredi kartımdan parayı kesiyor.şimdi ben zaten kredi kartıyla alışveriş yapmak istesem yapabiliyorum steamdan.Direk paypal hesabımdaki parayı aktarabilirmiyim böyle birşey yapabiliyorsam nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler..
mrb arkadaşlar.dün gece item alım satım konusunada yazdığım witching hour satıyordum sadece bidden.577mdi arkadaşımla anlaştım son dakikasında (04:45) 650m basarım gelirse gelir gelmezse senin işin görülsün hesabı yaptı tamam dedim bende saat 01:00 gibi çıktım oyundan.ben çıktığımdan 1 saat sonra oyun gitmiş telefonla uyandırdı baktım hakkatten gitmiş.dedim oyun geldiğinde heralde kalan saatleri yememişlerdir item duruyodur basarsın dedim.baktımki oyun geldi item satılmış.herzaman böyle alışverişler yapsam şanstır deyip geçicemde 10m'nin hesabını yapan biri olarak büyük zarardayım zaten nerdeyse bütün bidçiler son 5dakikaya saklıyor kendini son 5dakikaya 10m gelen item o 5dakkada ederine göre 50-100 çıkıyor.konuyu açmamdaki amaç ingilizcem çok iyi değil bana yardımcı olmak isteyen varsa en azından sitem etmek için blizzard'a ticket atıcam.özel mesajdan şu konuyla ilgili bir yazı yazıp bana gönderebilirmi? şimdiden teşekkürler.

item buydu

Biliyorum toplu bir konumuz var item alım satım yapmak için.lakin gözden kaçmasını istemediğim ve aciliyeti olduğu için kendim konu açmak zorunda kaldım.

Fiyatlar:
1.İk=20m
inna temp=60M
resistli Gloves=475m
Resistsiz=60m
echo=80m
2.ik=125m
pantol=ahtan satılmış.

borcum 100mdir ahta bu itemler şuan mevcuttur lakin fiyatları bu konuya göre fazladır(%15) muhabbetinden dolayı.pm atabilirsiniz.Battletag BitiriM#2913

Herkese iyi geceler.Samsung galaxy mini2 kullanıcısıyım.Geçenlerde menüyü düzenleyeyim dedim klasöre topladım bütün menüdeki kullanmadığım içerikleri.Lakin 2 saat önce kaç kontürüm kaldığına bakmak için telefonu elime aldım telefonun numaraları girdiğim dalgası kaybolmuş.2 saattir arıyorum bulamadım.dokunmatik ekran olduğu için şimdi birisini aramak istesem onuda yapamıyorum.klasörede baktım orayada gitmemiş bunu yeniden yaratma şansımız varmıdır bilenler yardımcı olabilirmi.şimdiden teşekkürler.
İyi günler.Leptop'umun ekran kartı nvidia gt520 1gb ekran kartı olması lazım dxdiagta ve özellikler/gelişmiş ayarlarda intel graphics 3000 falan yazıyor.Tam çözemedim bu bilgisayarda olması gereken 1gb nvidia ekran kartı yokmu.Leptopların paylaşımlı falan ekran kartlarından anlamıyorum.Anlatacak biri varsa teşekkürler.Yardımınızı bekliyorum.
Evet beyler soru basit.Hangi oyunu bitirdiginiz halde yinede basinda gunler,haftalar hatta aylar gecirdiniz.Buraya yazalim.ilk ben basliyorum

1-Diablo 2

Sizde yazin cevabi birlikte bulalim :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 310
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.746 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.