Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.276
Cevap
21
Favori
340.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MDV

    Dövüş mekanizimlerini değiştiren bir tek combat Rebalance modu var bildiğim kadarı ile
    http://witcher2.nexusmods.com/mods/635/?

    oan baktımda sadece deli gibi kendi etrafında dönme olayı eklenmiş sanki , güzel bir şeye benzemiyor
  • Enhanced edition mu normal mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qabRiéL

    Arkadaşlar mouse+klavye ile mi daha iyi olur yoksa gamepadle mi?

    Mouse+Klavye ikilisini tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mü'min

    Enhanced edition mu normal mi sizce?

    Normal diye bir şey yok. Şimdiki tüm sürümler Enhanced edition. Eskiden normal sürümünü almışsanız ücretsiz olarak enhanced edition'a yükselte biliyorsunuz
  • Merhaba arkadaşlar, yaşadığım bir probleme bulduğum çözümü sizlerle paylaşayım:

    Oyun özellikle yükleme anlarında(save ederken) masaüstüne atıyorsa, başlat menüsünden "command" yazıp aşağıdaki parametreyi girin:

    bcdedit /set IncreaseUserVa 3072

    (32 bit windows 7 nin ram sınırını kaldırıyor anladığım kadarıyla.) Benim problemim çözüldü bu yolla. Hepinize iyi oyunlar...

    Not: Değişikliği geri almak için ise:

    bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa

    yazmanız yeterli...
  • Arkadaşlar sistem özelliklerim i5-3210M , GTX 660M /2 GB , 8 GB ram. Neden Geforce Experince böyle diyor anlamadım oyunu high da açtım hafif kasıyordu en iyi hangi ayarlarda oynayabilirim default deyince en düşüğe çekiyor sistemimin daha iyi ayarlarda oynatması lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

    Ben bu oyunu indirdim. (Öğrenci olduğum için alabilecek param yok malesef.) hangi yamaları yüklemem gerekir. nasıl başlamalıyım oyuna?

    ugrasma hıc steam ındırımde 5 dolardı wıtcher 2 alabılırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynoun

    Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var The Witcher 2: Assassins Of Kings ile

    Enhanced Edition arasındaki fark nedir?

    Enhanced Edition a başladım oyun sanki ortadan başlamış gibi geldi bana, tamam önceki oyunlar var ama çok fazla keskin bir giriş olmuş gibi.

    muzık cd sı var harıtası var stratejı guide var bıde altyazılarda turkce secenegı var
  • Enhanced Edition'ın farkı nedir tam olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

    Enhanced Edition'ın farkı nedir tam olarak?


    • [b]The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition[/b] 

      3. Bölüme ana hikaye ile bağlantılı ve ek 4 saatlik oynanış sunan iki adet görev eklenmiştir.

      1) Zambaklar ve Engerekler

      Kral Foltest’in sarayındaki nedimelerden Brigida Papebrock, Vernon Roche tarafından görevlendirilmişti. Görevi – iki en güçlü Temeryalı soyluyu baştan çıkarmak ve aynı zamanda öldürülen hükümdarın çocuklarına göz kulak olmaktı. Bu esnada Brigida, Boussy’nin ölümünün ardındaki gizemi keşfetmiş ve böylece sakıncalı bir tanık ve avlanan bir hayvan haline gelmişti. Boussy’den kurtulmak isteyen kimdi? Kont Maravel ile Baron Kimbolt bu işin içinde miydi? Foltest’in son erkek varisi hakkındaki gerçek, bu karakterlerin ördüğü karmaşık entrika ve suçlama ağının içinde bir yerlerde gizliydi.

      2) Loc Muinne’nin Sırları

      Efsunger onu doğrudan, kadim Vran medeniyetinin çöküşünün ardındaki sırrı keşfettiği iddia edilen gizemli büyücü Aep Dearhenna’nın laboratuvarına götürebilecek sahire Cynthia ile yeniden bir araya gelmişti. Efsunger, Philippa Eilhart’ın bizzat kendisini kandırmayı başarmış ve kendini genç, hırslı bir Nilfgaard ajanı olarak tanıtmış sahire ile bir kez daha çalışmaya cesaret edecek miydi? Nilfgaardlı Gizli Servisi Loc Muinne’nin altındaki mağaralarda ne bulmayı ümit ediyordu? Aep Dearhenna gerçekte keşfettiği neydi? Efsunger ve Cynthia bu keşif gezisine çıkmaları halinde, şehrin altındaki canavar dolu ve bubi tuzaklı koridorlarda pekçok güçlük ile yüzleşecekti.
      b. Yeni Geçiş Sinematikleri. Bu kısa oyun içi filmler tamamlandıktan sonra her bir bölümün özetini vermekte ve takip eden bölüm için pürüzsüz bir geçiş sağlamaktadır. Ayrıca oyuncuları oyun dünyasında şu anda bulundukları coğrafi konum hakkında bilgilendirmek için tasarlanmışlardır.

      c. Son Tablolar. Yordamsal olarak bir araya getirilmiş kısa filmlerden oluşan bu sahne dizgeleri oyuncunun oyun içinde yaptığı seçimlerin özetini vermektedir. Filmler oyunun seviye, karakter ve varlıklarından oluşturulmuştur ve çeşitli efektler ile kamera açılarını kullanmaktadır. Toplamda 12 film oyuncunun seçimleri tarafından belirlenmiş oyun dünyasının alternatif durumlarını betimlemektedir. Oyunu tamamladığında oyuncular, kendi oynayışına göre farklı şekilde dizilmiş beş adet 30 saniyelik filmlerle aldıkları ana oyun içi kararların çoğunu görecektir. Canlı koro kullanılarak kayıt edilmiş original bir müzik eşliğinde ‘Son Tablolar’ oyun bitirildiğinde 2’30”lik bir oyun özeti sunmaktadır.

      d. Yeni Film – ‘Efsungerler’. The Witcher dünyasına yeni giren oyuncular için tasarlanmış olan bu film, The Witcher 2’deki ‘Anımsama’ ve ‘Hatıralar’ ile aynı tarzda hazırlanmış, Flash ile canlandırılmış el çizimi 2D görüntülerden oluşmaktadır. Film efsungerlerin ayrıntılı bir tasvirini sunmaktadır.

      e. Yeni Oyun İntrosu. Yönetmenliğini BAFTA Ödülü sahibi ve Akademi Ödülü adayı Tomasz Bagiński’nin yaptığı bu 3,5 dakikalık, önceden renderlenmiş sinematikler(CG), The Witcher 2 başlamadan kısa bir süre önce gerçekleşmiş önemli tarihsel olaylardan biri olan Kral Demavend’e yapılan suikasti anlatmaktadır.

      f. Yeni Oyun Outrosu. Bu yeni 1,5 dakikalık oyun motoru tarafından renderlenen ara sahne oyunun sonunda ortaya çıkmaktadır ve gelecek olanlar hakkında oyuncuyu heyecanlandırmak için hazırlanmıştır. Sıradan bir adam bir Nilfgaardlı ordusunun yürüyüş için toplandığına tanık olmaktadır. Yoğun ileri işleme gerektiren ve orjinal mekan, ışıklandırma ve varlıkları içeren bu yüksek kaliteli film heyecanlı bir şekilde biten hikayenin devamından kesitler sunmakta, oyuncularda the Witcher serisinin bir sonraki oyununa ilişkin beklenti yaratmaktadır.

      g. Yeni Yerler. Bölüm 3’teki önemli yeni görevler için yepyeni mekanlar yaratılmıştır. Bu yerler arasında Loc Muinne’nin altındaki bir yeraltı odaları sistemi ile ılıman bir iğne yapraklı ormanı çevrelenmiş kadim şehri çevreleyen dağların içinde gizli bir mağara geçidi bulunmaktadır.

      h. Ek Ara Sahneler. On bir yeni renderlenmiş ara sahne, oyun içindeki olayları zenginleştirmek için çeşitli bağlantı noktalarına eklenmiştir. Yeni bir hareket yakalama animasyon sistemi kullanılarak yaratılmış olan bu ek kısımlar, Geralt farklı bir yerdeyken Loc Muinne’de cereyan eden olayları anlatan 3 adet oyun motorunca renderlenmiş ara sahne içermektedir. Her bir film, yoğun ileri işleme gerektiren 3 tamamıyla canlandırılmış ve renderlenmiş sahnelerden oluşmaktadır.

      i. Dolby* Digital Desteği. Oyun, Dolby® Digital çevresel ses ile sunulmaktadır. S/PDIF digital ses kablosu kullanarak PC'nizi Dolby Digital Live teknolojisi ile Dolby Digital çözücülü bir ses sistemine bağlayın. Oynanış esnasında Dolby Digital ses alarak çevresel sesin heyecanını yaşamak için PC'nizin ayarlarının doğru yapıldığından emin olun.

      Tüm bunlara ek olarak The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, Version 2.0. altında önceden eklenmiş olan tüm özellikleri içermektedir.

      1. Arena

      ‘Arena’ The Witcher 2’nin ana macerası ve anlatımından ayrı, yeni bir oynanış modudur. Bu modda Rivialı Geralt, Kuzey Krallıkları’nın bir köşesindeki isimsiz bir kasabada bulunan bir gladyatör arenasında çeşitli düşmanlarla ölümüne düello yapmaktadır. Altın ve değerli eşyalar kazanmanın yanında oyuncular ayrıca galibiyetlerinden puanlar kazanmaktadır. Kazanmış oldukları bu puan toplamını daha sonra çevrimiçi olarak yayınlayabilir ve böylece başarılarını dünya çapında diğer kan sporu meraklıları ile karşılaştırabilirler. Geralt arenada hem düşman hem de müttefikler ile karşılaşabilir. Bu müttefikleri, en zorlu çarpışmalarında kendisine yardımcı olmaları için bir ücret karşılığında işe alabilir. Toplam puanınızı forumda yayınlayabilmeniz için foruma kayıt olmanız ve bir hesaba sahip olmanız gerekmektedir! Hesabınızı doğrudan oyun başlatıcısından ya da www.thewitcher.com sitesine girerek oluşturabilir ve kayıt olabilirsiniz. Daha sonra başlatıcı aracılığıyla oturum açabilirsiniz. ÖNEMLİ: Karakterinin niteliklerini ve istatistiklerini değiştirmek için mod kullanan oyuncular Arena’da kazandıkları toplam puanı sunucuda yayınlayamayacaktır. Bu rekabet ortamını bozma ya da karakter başarılarında kişileri yanıltma teşebbüslerini engellemek için gerekli bir uyarıdır.

      2. Eğitim

      Oyun eğitimi, oyuncuların bir dizi oyun mekaniklerini ve işlevleri nasıl kullanacaklarını öğrendikleri, kısa bir macera biçiminde sunulmaktadır. Oyuncular oyunun ana karakteri Rivialı Geralt rolüne bürünerek, Ironfordlu Bolton adındaki yaralı bir şovalyeyi kurtarmakta, bu esnada da oyun kontrollerini ve dövüş ile simyanın temellerini öğrenmektedir. Eğitim kısmı oyunculara bir dizi küçük görevde rehberlik ederken oyuncu bu öğrenme aşamasını gerçekleştirmektedir. Tamamlandığında oyuncunun sergilediği becerilere dayanarak eğitim oyuncuya, oyuncunun The Witcher 2’nin ana macerasına atılmak için seçmek zorunda olduğu bir zorluk seviyesi önermektedir.

      3. Koyu Zorluk Seviyesi

      ‘Koyu’ zorluğu, oynanış açısından en çetin zorluk seviyesidir. Bu zorluk seviyesi altında her bir düşman oyuncu için önemli bir mücadele arz etmektedir. Zorluk barını yükseltmesine ek olarak bu modül, Günlük’te ayrıntılarıyla anlatılan karanlık bir efsane ile bağlantılı çeşitli yeni ekipman/eşya takımlarını da içermektedir. Tüm parçaları toplanıp kuşanıldığında Kafir’in, Yeminbozan’ın ve Kardeşkatili’nin zırh takımları savaşta oyuncuya büyük üstünlük sağlamaktadır. Takımların içine dahil olan kılıçlar rakibin Can’ını azaltırken bunu efsungerinkine ilave etmektedir. Ancak lanetli olmaları dolayısıyla zırh takımları eksik parçayla giyildiği taktirde kılıçlar hiçbir yarar sağlamamakta ve zırh takımları Geralt’ın Can’ını emmektedir.


      [b]The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Düzeltmeler/Değişiklikler (17 Nisan 2012)[/b]

      1. Oyun artık Dolby Digital teknolojisini desteklemektedir.
      2. Başlatıcı artık DLCleri açıp kapatan bir seçenek içermektedir.
      3. Oyuna çeşitli hayvanlar eklenmiştir.
      4. Bölüm 3’e yeni kurtadam zafer hatırası eklenmiştir.
      5. Yeni, rastgele dağıtılmış kılıçlar eklenmiştir.
      6. Geralt artırılmış Enerji’ye sahip olduğunda Savuşturma ve İşaretler geliştirilmiştir.
      7. Savuşturma hatası düzeltilmiştir. Oyuncular artık 0 hasarlık savuşturma yapamamaktadır.
      8. Quen İşareti etkisi önemli ölçüde azaltılmıştır. Artık bir yada iki vuruşta yok olmaktadır.
      9. Artık patron savaşları sırasında adrenalin yüklenmemektedir.
      10. Kılıç vuruşundan hemen sonra kullanıldığında Igni’nin hiç hasar vermemesi hatası düzeltilmiştir.
      11. ‘Uzmanlık: İksirler’ kabiliyetinin 2. seviyedeki iksirler_zaman_bonusu değerindeki hata düzeltilmiştir.
      12. ‘Kudret Üzerinde Kontrol’ kabiliyetinin tanımı düzeltilmiştir.
      13. ‘Simyacı’ kabiliyetinin hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      14. ‘Amplifikasyon’ kabiliyetinin 2. leveldeki hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      15. ‘Enerji Akışı’ kabiliyetinin 2. leveldeki hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      16. ‘Kudret Üzerinde Kontrol’ kabiliyetinin 2. leveldeki hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      17. ‘Sentez’ kabiliyetinin 2. leveldeki hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      18. ‘Savaş Dirayeti’ kabiliyetinin hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      19. Bozördek iksirinin hatalı tanımı düzeltilmiştir.
      20. 2.levelde ‘Konum’ kabiliyeti artık sıfır tarafından geri döndürülmüş verilen hasarı katlamaktadır.
      21. ‘Anafor’ kabiliyetinin hatalı hasar hesaplaması düzeltilmiştir.
      22. Düşman tarafından saldırıldığında yuvarlanırken hasar alınmaması ve kıvılcım efekti düzeltilmiştir.
      23. Axii İşareti golemler üzerinde kullanıldığında çıkan hatalı bildirim düzeltilmiştir.
      24. 3. Bölüm’deki oyun dengesini düzeltmek için NPClere yeni istatistikler eklenmiştir.
      25. Dövüş sonrası NPC davranışı düzeltilmiştir.
      26. Bomba atarken oyun kaydedildiğindeki hatalı oyun davranışı düzeltilmiştir.
      27. Yumruk dövüşlerinden hedef işaretleyicisi ve düşman isimleri kaldırılmıştır.
      28. Mahakamlı Rün Sihili kılıcı artık TW1 oyun kayıtlarından Yeni Oyun’a aktarılmaktadır.
      29. Nekkerler üzerindeki bez bebek efekti düzeltilmiştir.
      30. Toksisite seviyesi %100’deyken iksir tüketilmesine izin verilmesi hatası düzeltilmiştir.
      31. Küfiblisleri üzerinde gerçekleştirilen bitiriciler artık ilave silah eklememektedir.
      32. Kedi iksirinin etkisi artık diyalog bölümlerinde ve ara sahnelerde ortadan kalkmaktadır.
      33. Herhangi bir sahne başlamadan önce oyuncuya verilen her türlü kritik etki iptal olmaktadır.
      34. Günebakan İşareti’ni kullanırken giysinin alışılmadık davranışı düzeltilmiştir.
      35. Zar Pokeri mini-oyununda küçük düzeltmeler yapılmıştır.
      36. Dövüşler sırasında NPClerin yaptığı sataşma davranışında küçük düzeltmeler yapılmıştır.
      37. Mini-haritalarda çeşitli düzeltmeler yapılmıştır.
      38. Birkaç kamera çakışması düzeltilmiştir.
      39. ‘Gizlilik’ modu müziği artık kaydedilmekte ve oyun tekrar yüklendiğinde yeniden ortaya çıkmaktadır.
      40. Çevre harmanlamasında küçük düzeltmeler yapılmıştır.
      41. Karakter ışıklandırmasında çeşitli düzeltmeler yapılmıştır.
      42. Diyalog bölümlerindeki çeşitli kamera açıları düzeltilmiştir.
      43. ‘Kan Laneti’ görevindeki diyalog kamerası düzeltilmiştir.
      44. Çeşitli mekanlar, dekorasyonlar, yürüme kafesleri ve engelleyiciler düzeltilmiştir.
      45. Roche’nin çadırındaki yürüme kafesi düzeltilmiştir.
      46. 3. Bölüm kanalizasyonlarındaki yürüme kafesi düzeltilmiştir.
      47. 3. Bölüm’de Roche’yi izlerken yürüme kafesi düzeltilmiştir.
      48. Loc Muinne ana meydanındaki yürüme kafesi düzeltilmiştir.
      49. 3. Bölüm’deki Nilfgaard kampı yakınlarındaki yürüme kafesi düzeltilmiştir.
      50. 3. Bölüm’deki çadır çatısı çarpışmaları düzeltilmiştir.
      51. Flotsam’daki kasabın evinin içindeki çarpışmalar düzeltilmiştir.
      52. Roche’nin gemisi üzerindeki çarpışmalar düzeltilmiştir.
      53. 2. Bölüm’deki geminin üzerindeki sandık çarpışması düzeltilmiştir.
      54. Flotsam ana kapısındaki bozuk poster düzeltilmiştir.
      55. Temeryalı bayrak çarpışması düzeltilmiştir.
      56. Giriş’teki uçan kafesler düzeltilmiştir.
      57. 3. Bölüm’deki yanıp sönen ağaçlar düzeltilmiştir.
      58. Draug yeri üzerindeki otların yanıp sönmesi düzeltilmiştir.
      59. Yanan Gül Tarikatı kampının içinde bulunan kayanın üzerindeki düşük detaylı doku düzeltilmiştir.
      60. 3. Bölüm’deki Vahşi Av grafikleri düzeltilmiştir.
      61. Meditasyon panelindeki saat düzeltilmiştir.
      62. Kullanıcı arabirimindeki Meditasyon sırasındaki bozuk doku düzeltilmiştir.
      63. Envanter’deki küçük dürbün ikonu düzeltilmiştir.
      64. Loc Muinne’deki Sonuç’a büyücülerin filaması eklenmiştir.
      65. 3. Bölüm’e Nilfgaardlı bayrakları eklenmiştir.
      66. Sonuç’taki büyü için yeni efektler eklenmiştir.
      67. Flotsam’daki ticaret tezgahları düzeltilmiştir, artık gece vakti kapanmaktadırlar.
      68. Giriş’teki ara sahnede Geralt’ın kafası düzeltilmiştir.
      69. Golemin yüz ifadesi düzeltilmiştir.
      70. Golemin bedeni üzerindeki bez bebek efekti düzeltilmiştir.
      71. 2. Bölüm’deki ara sahnede Saskia’nın sesinde meydana gelen bozulmalar düzeltilmiştir.
      72. Ara sahne seslerinde çeşitli düzeltmeler yapılmıştır.
      73. Ara sahne ses senkronizasyonu düzeltilmiştir.
      74. 3. Bölüm ara sahnelerindeki eksik sesler eklenmiştir.
      75. Sonuç’taki ses ve müzik dengesi düzeltilmiştir.
      76. Sonuç’taki müzik çalınması sorunları düzeltilmiştir.
      77. 3. Bölüm’de bulunan kanalizasyonlardaki yankı düzeltilmiştir.
      78. Büyücü ışınlanmasının ses efekti düzeltilmiştir.
      79. 3. Bölüm’de bulunan amfitiyatrodaki kalabalık düzeltilmiştir.
      80. Artık 3. Bölüm’deki ejderha patron dövüşü esnasında ateş Quen İşareti’ni ortadan kaldırmaktadır.
      81. 3. Bölüm’deki ejderhanın hedeflemesi düzeltilmiştir.
      82. Sile’ın 3. Bölüm’deki megaskopuyla etkileşim düzeltilmiştir.
      83. Kayran artık dövüşün sonunda daha az taş atmaktadır.
      84. 1. Bölüm’de Letho ile savaştan sonra artık sandık yağmalanabilir.
      85. 3. Bölüm’deki Redanya askerleri artık düzgün biçimde oluşmaktadır.
      86. Loc Muinne’de Geralt’ın ölüm sahnesi için ara nokta düzeltilmiştir.
      87. Geralt’ın envanterinde bulunmadığı halde Dethmold’a bir mızrak başına sahip olduğunu söylediği durum düzeltilmiştir.
      88. Artık Anezka ile ormanda yürürken oyun kaydedilebilmektedir.
      89. 1. Bölüm’deki yaralı elf sorgulanırken Triss artık sürekli büyü yapmaktadır.
      90. Shilard artık Assire’a gösterirken elinde Triss heykelciğini tutmaktadır.
      91. 3. Bölüm’de surların üzerinde askerlere karşı yapılan dövüş esnasında Roche’nin hareketlerindeki engeller düzeltilmiştir.
      92. 2. Bölüm’ün ‘Komplo’ görevindeki engelleyici düzeltilmiştir.
      93. Dethmold’un büyü kitabı düzeltilmiştir, böylece artık Envanter’de ‘Görev Eşyası’ kategorisi altında görünmektedir.
      94. Dethmold’un sandığına ganimet eklenmiştir.
      95. 3. Bölüm’ün diyalog kısımlarındaki Letho’nun el ve kol hareketleri düzeltilmiştir.
      96. Birkaç tane tutarsız Günlük kaydı düzeltilmiştir.
      97. Heyulaların isimlerinin görüntülenmesi düzeltilmiştir.
      98. 3. Bölüm’de Madalyon kullanırken kapıların üzerindeki aydınlatma efekti düzeltilmiştir.
      99. Giriş’te toplanan eşyalar artık 1. Bölüm’ün açılışında doğru boşluklarda görünmektedir.
      100. 3. Bölüm’deki muhafazalarda bulunan ganimetler düzeltilmiştir.
      101. ‘Esc Menüsü’ne erişilemediği durumlar düzeltilmiştir.
      102. Oyunun kayıt işlevinde ve ilgili menülerde çeşitli düzeltmeler yapılmıştır.
      103. Çeşitli yerelleştirme geliştirmeleri yapılmıştır.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDV -- 16 Temmuz 2013; 1:48:34 >
  • arkadaşlar ben belgelerimdeki save dosyasına girince hiçbirşey yok gözüküyor bomboş ama oyuna girdiğimde save dosyalarını görüyorum ve oynayabiliyorum?save dosyalarım nerede olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selkêt

    Arkadaşlar sistem özelliklerim i5-3210M , GTX 660M /2 GB , 8 GB ram. Neden Geforce Experince böyle diyor anlamadım oyunu high da açtım hafif kasıyordu en iyi hangi ayarlarda oynayabilirim default deyince en düşüğe çekiyor sistemimin daha iyi ayarlarda oynatması lazım






    Aynı sistem (i7) aynısı bende de var . Normalde high ayarda 30 fps + oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu modları indirebileceğimiz sağlam bir site var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -berkay-


    quote:

    Orijinalden alıntı: Selkêt

    Arkadaşlar sistem özelliklerim i5-3210M , GTX 660M /2 GB , 8 GB ram. Neden Geforce Experince böyle diyor anlamadım oyunu high da açtım hafif kasıyordu en iyi hangi ayarlarda oynayabilirim default deyince en düşüğe çekiyor sistemimin daha iyi ayarlarda oynatması lazım






    Aynı sistem (i7) aynısı bende de var . Normalde high ayarda 30 fps + oynuyorum.

    Aynen aga ben de çözünürlüğü az düşürdüm şu an akıcı oynanıyor , notebook kartı olduğundan tanımıyor galiba
  • bu oyun sürükleyici mi ? Silah çeşitliliği fazla değil galiba skyrim oynadım en son ama sıktı artık bu oyun sarar mı ?
  • Beyler oyunu bir kez bitermem üzerine bu sefer koyu modda açtım ancak karakter geliştirmesi yapamıyorum seviye atlama rağmen.6. seviye oldum Flostsam'dayım ancak yeteneklere puan veremiyorum bunun sebebi nedir zorluk seviyesimi?
  • Yeteneklere puan verme işi değişti. ctrl tuşuna basıp meditation (bomba/iksir yaptığımız kısım) seçeneğinden, karakter sekmesini seçeceksiniz ancak böyle puan veriliyor artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Comandante04

    Yeteneklere puan verme işi değişti. ctrl tuşuna basıp meditation (bomba/iksir yaptığımız kısım) seçeneğinden, karakter sekmesini seçeceksiniz ancak böyle puan veriliyor artık.

    Teşekkür ederim sorun çözüldü.
  • Korsanı varken 2 kere bitirdim, oyun ucuzlayınca geçen hafta aldım artık kaç kere bitiririm bilemiyorum.
    Oyunu korsan oynarken içimde bir huzursuzluk vardı şimdi vicdanen çok rahatım, çünkü bu oyun herşeyi hakediyor.

    Senaryosu ve atmosferi müthiş,
    inşallah witcher 3 resmi olarak türkçe çıkarsa hemen orjinalini alacam.
  • Spoiler verimim ama oyun ilk başlarda sıkıcı gidiyor sonradan iyi coşuyor.. RPG sevmeyen arkadaşlar biraz sabretsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 25 Temmuz 2013; 20:34:33 >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.