Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: High Dragon

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

Bu arada Abigail ile ilgili bir görevde daha doğrusu görev esnasında konuşmam da silver kılıç yapabileceğimi ve onun akabinde aşağıdakileri söyleme lütfunda bulundu...

'' you'll need Naezan salt, Ginatz's Acid, wine stone and Lard. I can sell you these ingredients. ''

fakat arkadaş Lard diye bir şey satmıyordu ve bende hiç bir yerde bulamadım?!

lard'ın ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama araştırman lazım. chapter 1'de baya yaratık kesiyorduk ve gümüş kılıç kullanıyorduk diye hatırlıyorum, chapter 2 ile alakası yok. etrafı didik didik et ve lard ne ise onu bul bence. hatta quest item diye hatırlıyorum onları, gümüş kılıç yapman için quest olabilir.

maalesef hocam yanlış hatırlıyorsun bir çok yerli-yabancı site de araştırdım herkes temcit pilavı gibi aynı şeyi söylüyor chapter 2 nin başlangıcında veriyor gümüş kılıcı ondan önce alamıyoruz diye... Köpek 50 kere öldürdü beni valla sıkıldım :( keşke DA da ki gibi zorluk seviyesini anlık değiştirebilsen :)

o zaman hile felan yap orayı geç. chapter 2'de gümüş kılıcı aldıktan sonra zaten rahat edersin yaratıklara karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar oyunu Steam'den almıştım. Nihayet de indirmesi tamamlandı ve bütün patchlerini yaparak 2.0 sürümü oldu. Önceden sordugumda İ3 330M İşlemci, 4 GB DDR3 Ram ve 5650 Ekran kartı ile Normal-High arası akıcı bir şekilde oynanabilir denilmişti. Bugün ilk girdiğim Tutorials kısmında ince ayar yapmadan 1600*900 cözünürlükte normalde kasım kasım kasıldı bilgisayar. Bazen ciddi anlamda FPS düşüşü oluyor. Sebebini bilen var mı? Yoksa gayet normal mi?

Edit:Ayrıca Arena'ya giriyorum. Normal zorlukta ilk 2 macı gectim ve puan kazandım fakat bir daha ki girişimde puanlarım sıfırlanmış ve bastan basladı. Nasıl kaldığım yerden devam edeceğim bu Arena Mod'da. Quicksave tuşu da calışmıyor. Eğer bir yükleme yoksa cok ayıp etmişler. Ne anladım ben bu işten. Zaten günde 1-2 saat oyun oynayabilen biriyim. Günlük 30 dakika ancak sıkılıncaya kadar bu moda ayıracaktım. Neyse bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

Arkadaşlar şunun cözümünü bilen biri el atabilir mi? Bir de bu sistem de bu kadar kasılma normal mi?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu Steam'den almıştım. Nihayet de indirmesi tamamlandı ve bütün patchlerini yaparak 2.0 sürümü oldu. Önceden sordugumda İ3 330M İşlemci, 4 GB DDR3 Ram ve 5650 Ekran kartı ile Normal-High arası akıcı bir şekilde oynanabilir denilmişti. Bugün ilk girdiğim Tutorials kısmında ince ayar yapmadan 1600*900 cözünürlükte normalde kasım kasım kasıldı bilgisayar. Bazen ciddi anlamda FPS düşüşü oluyor. Sebebini bilen var mı? Yoksa gayet normal mi?

Edit:Ayrıca Arena'ya giriyorum. Normal zorlukta ilk 2 macı gectim ve puan kazandım fakat bir daha ki girişimde puanlarım sıfırlanmış ve bastan basladı. Nasıl kaldığım yerden devam edeceğim bu Arena Mod'da. Quicksave tuşu da calışmıyor. Eğer bir yükleme yoksa cok ayıp etmişler. Ne anladım ben bu işten. Zaten günde 1-2 saat oyun oynayabilen biriyim. Günlük 30 dakika ancak sıkılıncaya kadar bu moda ayıracaktım. Neyse bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

Arkadaşlar şunun cözümünü bilen biri el atabilir mi? Bir de bu sistem de bu kadar kasılma normal mi?

hocam oyun muazzam bir görsellik vaat ediyor ve buna bağlı olarak sistemleri gerçek anlamda çok kastırıyor. sen çözünürlüğü düşür, ayarlardan motion blur ve ubersampling'in kapalı olduğuna emin ol geri kalan ayarları da deneme yanılma yoluyla bulursun zaten. o ayarları kapatsan bile oyun harika görünüyor o yüzden hiç kafanı yorma, ubersampling gibi ayarlar uçuk sistemler için genelde o yüzden sıkıntıya düşmeni gerektirecek bir durum yok. dediklerimi yaparsan oyun içinde kasılmaların sadece köy meydanlarında vs aksiyonun olmadığı yerlerde olacaktır ki o da fazla olmayacaktır. görevleri yaptığın ormanlarda, harabelerde vb yerlerde kasılmalar zaten 2.0 versiyonundan önce bile yoktu.

arena moduyla ilgili olarak versiyonumu 2.0 yapmama rağmen bir bilgim yok çünkü şu anda oyunu dark modda bitirmek için kasmaktayım.
  • türkçe yama çıksada şu oyunu sindire sindire oynasam
  • arena her seferinde yeniden başlıyo.ana menüye döndünmü baştan başlar.gameboyda tetris mantığı gibi.save yok yani
  • quote:

quote:

ubersampling açıksa çok kasar kapatıp dene bi
  • Dungeon Siege III'ü az önce bitirdim. Ara vermeden witcher 2'ye başlıyım dedim. herşey çok guzel başlamıştı aslında kral , ortaçağ ambiyansı falan ama chapter 1 den sonra bozdu :D ilerde yine kaleler , lordlar falan gelicek mi karşıma? fazla spoiler vermeden yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

Dungeon Siege III'ü az önce bitirdim. Ara vermeden witcher 2'ye başlıyım dedim. herşey çok guzel başlamıştı aslında kral , ortaçağ ambiyansı falan ama chapter 1 den sonra bozdu :D ilerde yine kaleler , lordlar falan gelicek mi karşıma? fazla spoiler vermeden yazarsanız sevinirim.

evet. ileride seçimlerine göre farklı farklı lordlar ve kaleler ile yoluna devam edeceksin. :) umarım fazla bir spoiler içermiyordur :)
  • Cevap veren "Wildlove" "AdrianGordon" ve "mumak" nickli arkadaşa teşekkür ederim. Biraz daha azalttım grafik ayarlarını ve şu anda akıcı sayılır. Grafik delisi biri olmadığım için (Yer kaplamalarına bakıp tartışan tiplerden değilim) benim gözüme hala muhteşem görünüyor.
  • quote:

Cevap veren "Wildlove" "AdrianGordon" ve "mumak" nickli arkadaşa teşekkür ederim. Biraz daha azalttım grafik ayarlarını ve şu anda akıcı sayılır. Grafik delisi biri olmadığım için (Yer kaplamalarına bakıp tartışan tiplerden değilim) benim gözüme hala muhteşem görünüyor.

harbiden muhteşem. hatta benim kötü sistemde medium ayarlarda oynuyorum, lüks olarak aa ve ssao açık (2.0 yaması olmasa rüyamda açardım onları da) oyun şu ana kadar gördüğüm en sağlam grafiklere sahip. dokular, bitki örtüsü, ağaçlar, karakterler her ayrıntısı sanki el ile çizilmiş gibi (belki de öyledir tam bilmiyorum) ve görsel anlamda el emeği göz nuru olduğunu sonuna kadar belli ediyor oyun... ayrıca ben de asla grafik delisi olmadım ama bu oyunun görselliği harbiden etkiliyor adamı..
  • arkadaşlar bende witcher 2 blackbox var bunun üstüne 2.0 ı yükleyebilirmiyim bide kasma sorunu gidiyormu bu patchla
  • bende hangi versiyon vardı unuttum yahu nerden bakıcam ona ? :)

edit : 2.0 yamasından hiç bişe anlamadım ben oyunda bazı yerlerde halen stuterring var malesef , ultra ayarlarda 6850 cf ile 60 fps nin altına düşen yerler olabiliyor , şukadar detaylı oyuna yağ gibi akacak bir grafik motoru uydurmak çok mu zor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Ekim 2011; 20:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bende hangi versiyon vardı unuttum yahu nerden bakıcam ona ? :)

edit : 2.0 yamasından hiç bişe anlamadım ben oyunda bazı yerlerde halen stuterring var malesef , ultra ayarlarda 6850 cf ile 60 fps nin altına düşen yerler olabiliyor , şukadar detaylı oyuna yağ gibi akacak bir grafik motoru uydurmak çok mu zor arkadaş

gtx 590 4.4 ghz 24 gb ram var bende bile kasıyor üzülme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

arkadaşlar bende witcher 2 blackbox var bunun üstüne 2.0 ı yükleyebilirmiyim bide kasma sorunu gidiyormu bu patchla

bende aynı şeyi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyn77

quote:

biz değil oyunu yapanlar üzülsün bence , two worlds 2 nin çok daha şahane grafiklerle harika optimize yaptığını bir görseler mesela :)
  • witcher ın sadece 2 kitabımı war?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gnyn77

quote:

biz değil oyunu yapanlar üzülsün bence , two worlds 2 nin çok daha şahane grafiklerle harika optimize yaptığını bir görseler mesela :)

two worlds 2, daha şahane görselliği var ha

grafik olarak şu anda dx11 ultra yamasıyla crysis 2 ve witcher 2 en iyi oyunlar. two worlds'un görselliği o kadar yavan ki bir oyunun sahip olabileceği en dandik atmosferi önüne sunuyor. ubersampling'i kapat ve oyununa devam et fazla kasıyorsa, tek sana özgü bir durum değil..
  • wildlove @ sakin ol istersen :) two worlds 2 nin neyi yavan anlayamadım , görsellik açısından witcher 2 ye göre çok daha hoş geldi bana açıkcası , yağ gibi akmasıda cabası

bumu über grafik arkadaş ya :)
  • @evohan yanlış anlama da sırf kötü bi manzara açı aramışın gibime geliyor.

• gerçekten ben witcher 2 nin grafiklerini pek beğenmedim en azından per. sorunlarına göre bakarsak yetersiz , ss ide önceden almıştım o ışık çok rahatsız ediyordu
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.