Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark mode ile save yoktu değil mi? yoksa var mı DoA bitsin başlayacam hemen .
  • Dark mode da var, ölürsen saveden devam edebiliyorsun.
    İnsanede de save var ama ölürsen gidiyor hepsi :(
  • gog.com'dan satın alan var mı oyunu ? download nasıl oluyor. pc'yi kapatıp acınca kaldıgı yerden devam edıyor mu download'a?? birde imzamda yazılan özelliklere sahip masaüstü bilgisayarım full grafik oynatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 2 Ekim 2011; 18:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Combat müthiş akıcı. Bir kere bile eski kararsız halini yaşamadı Gerard 2.0 dan sonra. Sırf bu yüzden İnsanede oynamamıştım. Şu an Dark Mode da yardırıyorum :) Dark setler ve silahlar hoş olmuş. Set olmadan silahını kullanırsanız canınız gidiyor yavaş yavaş.

Parry şöyle olmuş, eğer dolu Vigor barın varsa parry yapınca çok az hasar alıyorsun ama bar gidiyor.
    Yok bütün vigor boşsa gene parry yapabiliyorsun ama yarı yarıya hasar alıyor eleman ama bunuda azaltan yetenekler/silahlar var.

Dark modda yeni görevlerde var bence oynamaya değer baştan. Biraz zorluyor tabi :)

Letho yerleri süpürdü mesela dün gece benle.

GoG cuyum ben de :) GoG da eski oyunlarda var hem de çok ucuz fiyata ve yeni Windowslara uyumlu, Planescape Torment bilem var :)

Zaman bulunca o zaman bir Roche tarafıyla bitiriyim ben dark yapayım da zorlasın iyice bir.

GoG da bir iki gün önce bedava güzel bi adventure verdiler.
  • Arkadaşlar ben oyunu kasıyor diye silmiştim pc öyle ahım şahım değil core2duo 2 ghz 2gb ram hd2660 pro idi sanırım ekran kartı kasıyor laptopa yükledim daha iyi ekran kartı vs olmasına rağmen orada da kastı. Acaba bunun için çözüm var mı yoksa bilgisayar mı kaldırmıyor oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar ben oyunu kasıyor diye silmiştim pc öyle ahım şahım değil core2duo 2 ghz 2gb ram hd2660 pro idi sanırım ekran kartı kasıyor laptopa yükledim daha iyi ekran kartı vs olmasına rağmen orada da kastı. Acaba bunun için çözüm var mı yoksa bilgisayar mı kaldırmıyor oyunu?

Witcher 2 iyi sistemin olmazsa düzgün performans alabileceğin bir oyun değil. Crysis gibi biraz. Adam gibi sistem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Gönül ister ki orjinal alabileyim ama öğrenciyiz

öğrencilik lafı herkesin ağzına sakız olmuş... bu işlerin öğrencilikle alakası yok, niyeti olan adam her türlü orjinal alır... ara sıra indirime giriyor uygun fiyata, o zaman rahatça alınabilir. çoğumuz indirimlerden alıyoruz zaten oyunlarımızı.
  • ben türkçe yamayı beklediğimden oyunu oynamamıştım ama 2.0 la arena geldi orda takılıyodum. 40 ıncı dövüşe kadar geldim. çok hoş bi mod olmuş ama 38 den sonra level alamadım. bide bi kapı var açılmıyo büyücü kadının yanındaki kapı.orayı açan varmı ?
    normal oyundada level sınırı 38 mi ?
  • Normal oyunda 35 sınır, Arenada da öyledir diye tahmin ediyorum,
    Ben 42 ye kadar geldim ama levelime dikkat etmedim. Gerçi oyundaki kadar skill alabilmiştim gene.
    O kapı şimdilik açılmıyor, arena yeni eklentiler gelirse diye koydular bence.
  • sağol siberarmi yine bir sorumun cevabıda senin tarafından yanıtlandı :) teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar ben oyunu kasıyor diye silmiştim pc öyle ahım şahım değil core2duo 2 ghz 2gb ram hd2660 pro idi sanırım ekran kartı kasıyor laptopa yükledim daha iyi ekran kartı vs olmasına rağmen orada da kastı. Acaba bunun için çözüm var mı yoksa bilgisayar mı kaldırmıyor oyunu?

Witcher 2 iyi sistemin olmazsa düzgün performans alabileceğin bir oyun değil. Crysis gibi biraz. Adam gibi sistem lazım.

Vallahi bir oyun içinde sistem yenilenmez bana yeter zaten çok fazla vaktim olmuyor oyun oynamaya. Çok oyun duygularım kabarırsa gider bir xbox alırım takılırım
  • arkadaşlar oyunun 2.0 yaması steamda indirilmeye sunuldumu ona göre oyunu indirecem 2.0 yamasını bekliyorum oyunun indirmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

arkadaşlar oyunun 2.0 yaması steamda indirilmeye sunuldumu ona göre oyunu indirecem 2.0 yamasını bekliyorum oyunun indirmek için :)

Arka sayfaya yazmıştım 2.0 Steam'da çıktı. İndirebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Dün gece Steam'da yaptı patch'i ama 1.2 gb yükledi heralde Steam sorunlarından 500 mb daha koydu üstüne.
  • oyuna tekrardan başladım patch v2 çıkınca şimdi oyunun ortalarındayım.save dosyalarının kaydedildiği yerden önceki saveleri sildim.witcher 3 geldiğinde oyun sonunda kadar yaptığım tüm saveler mi gerekli yoksa en son save dosyası yeterli mi?
  • En sonda ki saveleri sakla yeter

Ejderha ve Letho ile ilgili karar verdikten sonra bir savei vardı galiba oyunun.
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunun 2.0 yaması steamda indirilmeye sunuldumu ona göre oyunu indirecem 2.0 yamasını bekliyorum oyunun indirmek için :)

quote:

Dün gece Steam'da yaptı patch'i ama 1.2 gb yükledi heralde Steam sorunlarından 500 mb daha koydu üstüne.

tşk saşha indirdim oyunu ama patch 2.0 indirmedi sonra oyunun içerik dosyalarını dogrula dedim 1.2 gb boyutunda bir yama indirmeye başladı yamanın boyutu bumu 1.2 gb yoksa eksikmi
  • Taksol - 23.189.226
  • Hile kullanıyormuş çoğu, trainer kullanıp yapabiliyorsun puanları... Dark seviyesinde açıyorlar ölümsüzlük, max damage oh.
    Dikkate ederseniz youtube videoları falan yok hiç yüksek skorluların.
    Easy de bile bir tur geçtikten sonra(belli bir yerden sonra aynı waveler geliyor ama daha kalabalık ya da çok daha güçlü) oyun zorlaşıyor,
    üstünüzdeki gear ne olursa olsun 5 ayrı yönden Fire Golemler charge edince dümdüz oluyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tşk saşha indirdim oyunu ama patch 2.0 indirmedi sonra oyunun içerik dosyalarını dogrula dedim 1.2 gb boyutunda bir yama indirmeye başladı yamanın boyutu bumu 1.2 gb yoksa eksikmi

Evet yamanın boyutu 1.2 gb.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yamanın boyutu 1.2 gb.

tşk şimdi türkçe yama eksik sadece onuda bekleyecez
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.