Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk witcher, şu an goodoldgames'te 5 dolar. Oynamayanlar, ikinci oyundan başlayıp ilk oyuna da göz atmak isteyenler, ilk oyunu özlemiş olanlar, içinden bir şeyler almak gelenler kaçırmasın.
    Oyunun yanında verilen ufak wallpaper, avatar, soundtrack, takvim gibi bonuslar da işin cabası.
    http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher
  • nihayet 2.0 yaması ile ben de iorveth tarafından bitirebildim..

oyunu 2 defa bitirdim ve ikisinde de letho'yu öldürmeye elim gitmedi (iri olduğu için tırstığımdan değil ). anlattıklarını detaylıca dinledim, amaçlarının kuzey krallıklarında kaos yaratmak olduğunu ve güney'in işgali gerçekleştireceğini, sile ile nasıl tanıştıklarını ve onu nasıl kullandığını, sile'nın da mala bağlamış bi şekilde floatsam'a gelişi, letho'nun henselt'a suikast girişimini vs her detayın üstünden daha iyi geçtim ve oyunu ilk bitirdiğimden çok daha iyi anladım. ayrıca ilk bitirdiğimde (roche tarafında) ejderha'nın saskia olduğunu bilmiyordum, bilsem öldürmezdim o yinilesi şirin saskia hatununu). 3. oyunda gerald güneye gidecek galiba ve imparatorlukta yennefer da bizi bekliyor olacak, senaryonun tüm parçaları yerine oturmuş olacak..

ayrıca oyunu iorveth tarafından oynamak kesinlikle daha eğlenceli. iorveth zaten kral karaktermiş ilk oynadığımda uyuz olmuştum ama sonradan iyice ısındım. zeki, doğru yargı yapan, terorist ama delikanlı bir karakter. dwarflar eğlenceli zaten aralarında aşırı komik diyaloglar geçiyor. philippa'nın saskia'yı zehirlendikten sonra iyileştirirken öpmesi ile yanımdaki dwarf'ın en sevdiğim büyü lesbomancy demesi kopardı hele ) 3. oyunda keşke iorveth de olsa diyeceğim ama iorveth bu oyunda komunitesine pontar valley'de yer açmak için çabaladı.. triss olacaktır muhtemelen 3. oyunda olmaması ayıp zati.

benim anlamadığım o gerald'ı yennifer'ın dirilttiği wild hunt ayaklanması sırasında "başka dünyadan gelen elf'ler ve onların wrath'leri" olayı. yani o başka bir dünyadan gelen elfler (kimse de çağırmamış onlar kendileri yollarını bulmuş bıdı bıdı) o zaman mı geldiler (wild hunt sırasında) ve sonra gittiler mi.. sanırım bu da 3. oyunda cevaplanacak..

şimdi 1. oyuna tekrar dalıp tüm parçaları bi birleştireyim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 15 Ekim 2011; 20:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

nihayet 2.0 yaması ile ben de iorveth tarafından bitirebildim..

oyunu 2 defa bitirdim ve ikisinde de letho'yu öldürmeye elim gitmedi (iri olduğu için tırstığımdan değil ). anlattıklarını detaylıca dinledim, amaçlarının kuzey krallıklarında kaos yaratmak olduğunu ve güney'in işgali gerçekleştireceğini, sile ile nasıl tanıştıklarını ve onu nasıl kullandığını, sile'nın da mala bağlamış bi şekilde floatsam'a gelişi, letho'nun henselt'a suikast girişimini vs her detayın üstünden daha iyi geçtim ve oyunu ilk bitirdiğimden çok daha iyi anladım. ayrıca ilk bitirdiğimde (roche tarafında) ejderha'nın saskia olduğunu bilmiyordum, bilsem öldürmezdim o yinilesi şirin saskia hatununu). 3. oyunda gerald güneye gidecek galiba ve imparatorlukta yennefer da bizi bekliyor olacak, senaryonun tüm parçaları yerine oturmuş olacak..

ayrıca oyunu iorveth tarafından oynamak kesinlikle daha eğlenceli. iorveth zaten kral karaktermiş ilk oynadığımda uyuz olmuştum ama sonradan iyice ısındım. zeki, doğru yargı yapan, terorist ama delikanlı bir karakter. dwarflar eğlenceli zaten aralarında aşırı komik diyaloglar geçiyor. philippa'nın saskia'yı zehirlendikten sonra iyileştirirken öpmesi ile yanımdaki dwarf'ın en sevdiğim büyü lesbomancy demesi kopardı hele ) 3. oyunda keşke iorveth de olsa diyeceğim ama iorveth bu oyunda komunitesine pontar valley'de yer açmak için çabaladı.. triss olacaktır muhtemelen 3. oyunda olmaması ayıp zati.

benim anlamadığım o gerald'ı yennifer'ın dirilttiği wild hunt ayaklanması sırasında "başka dünyadan gelen elf'ler ve onların wrath'leri" olayı. yani o başka bir dünyadan gelen elfler (kimse de çağırmamış onlar kendileri yollarını bulmuş bıdı bıdı) o zaman mı geldiler (wild hunt sırasında) ve sonra gittiler mi.. sanırım bu da 3. oyunda cevaplanacak..

şimdi 1. oyuna tekrar dalıp tüm parçaları bi birleştireyim bakalım

Tebrikler

Letho yu öldürmeyi geçekten bende hiç istemiyorum kral adam ve senle en ufak bir problemi yok , sadece Dark modda bakalım bu sefer nasıl dövüşeceğiz diye denedim bir kere, karakterim hayvan gibi olduğu için çok zorlanmadım.
    İoverth harbi baba adam ama aynı zamanda baya bir başına buyruk, özellikle başta kılıcı vermeyip sonra onu seçersen baya bir zorluyor seni.
    Saskiayı büyüden kurtarıp bitirmişsindir bir kez de umarım, o diyalog baya bir iyi, hatta Gerard bir yerde sulanıyor, Saskia da Dwarfları çekici bulduğunu elfleri ise çirkin bulduğunu söylüyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 30 Ekim 2011; 12:04:42 >
  • Merhaba arkadaşlar witcher 2 yi kurdum ama konuşma ve menüde felan mouse hareketeri çok yavaş olayı çözemedim gerald ın hareketleri normal, oyun esnasında bi yavaşlık yok idare eder ama menü ve dialoglarda nerdeyse metni bile zor seçebiliyorum birşeyler yanlışmı sistemmi kaldırmıyor anlamadım. yardımcı olabilecek olan varı?
  • Merhaba arkadaşlar witcher 2 yi kurdum ama konuşma ve menüde felan mouse hareketeri çok yavaş olayı çözemedim gerald ın hareketleri normal, oyun esnasında bi yavaşlık yok idare eder ama menü ve dialoglarda nerdeyse metni bile zor seçebiliyorum birşeyler yanlışmı sistemmi kaldırmıyor anlamadım. yardımcı olabilecek olan varı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm06

Merhaba arkadaşlar witcher 2 yi kurdum ama konuşma ve menüde felan mouse hareketeri çok yavaş olayı çözemedim gerald ın hareketleri normal, oyun esnasında bi yavaşlık yok idare eder ama menü ve dialoglarda nerdeyse metni bile zor seçebiliyorum birşeyler yanlışmı sistemmi kaldırmıyor anlamadım. yardımcı olabilecek olan varı?

firewall ayarlarını kontrol et blokluyor olabilir. olmazsa google'dan "witcher 2 menu lag" diye araştırma yap belki bir çözüm bulursun
  • pardon yaa sistem bakım aşamasında felan çıkmıştı bende iki-üç kere post yaptım hepsi gelmiş :)
  • kitap olayına şöyle bir göz attım 2 kitap var ikiside amazonda mevcut acaba burdan alsam gümrükte felan sorun çıkmaz değilmi?

söz konusu kitapların linki -
    The Last Wish http://www.amazon.co.uk/Last-Wish-Andrzej-Sapkowski/dp/0575082445/ref=lh_ni_t_mi
    Blood of elves http://www.amazon.co.uk/Blood-Elves-Andrzej-Sapkowski/dp/0575084847/ref=lh_ni_t_mi

keşke türkçe çeviriside olsaydı ama ingilizcede okuruz napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 31 Ekim 2011; 22:37:32 >
  • Kayran görevinde - mongoose potion hazırlamak için gerekli malzemeleri bulamıyorum. Nerden alabilirim yada nerde bulabilirim yardımcı olabilicek varmı ?
  • Suratlar kötü, jest ve mimik yok, vücut hareketleri her ruh hali için aynı...
    Bu problemler ilk oyunda da vardı. İnsanlar resmen ruhsuz. Dragon Age: Origins'deki "Tranquil" gibi herkes.

Ayrıca toplu bir şekilde bir yayınevini istek yağmuruna tutarsak belki TR'ye çevirirler kitapları.
  • Bi alayımda bakayım oyun nasıl ? mış ...
  • Oyunu oynamayı çoktan bıraktım, benim için ilk oyunun yanından dahi geçemez, grafiklerin süper über olmasının hiçbir önemi yok. Bence ilk oyunun çok fazla gölgesinde kalmıştır, bu oyunu grafiklerin iyi olmasının iyi oyun olduğunu sanan, yeni nesil oyuncular sevecektir ama hardcore tabir edilen oyuncular için sadece tadımlık bir çerez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Oyunu oynamayı çoktan bıraktım, benim için ilk oyunun yanından dahi geçemez, grafiklerin süper über olmasının hiçbir önemi yok. Bence ilk oyunun çok fazla gölgesinde kalmıştır, bu oyunu grafiklerin iyi olmasının iyi oyun olduğunu sanan, yeni nesil oyuncular sevecektir ama hardcore tabir edilen oyuncular için sadece tadımlık bir çerez.

hardcore oyuncular için çerezlik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Oyunu oynamayı çoktan bıraktım, benim için ilk oyunun yanından dahi geçemez, grafiklerin süper über olmasının hiçbir önemi yok. Bence ilk oyunun çok fazla gölgesinde kalmıştır, bu oyunu grafiklerin iyi olmasının iyi oyun olduğunu sanan, yeni nesil oyuncular sevecektir ama hardcore tabir edilen oyuncular için sadece tadımlık bir çerez.

ben hikayesi için oynadım bırakmadım ama geri kalanında haklısın. hele o konsolize ui yok mu uyuz oldum ona.
  • konuyu görünce tekrar oynayasım geldi
  • Ben pek sevemedim ...
  • Oyun bence güzel ama güzel bir ryo değil güzel bir aksiyon ryo. İlk oyunda kılıç hareketleri bile değişiyordu bunda hep aynı.Dark modeda da zırhları koymuşlar son bölümdekini gebersen alamazsın o kadar pahalı. Bence eğlenceli bir oyun ama ilk oyuna bakılırsa mass effect serisindeki gibi yapmışlar. Aksiyona kaymış ve oyun kısalmış ama hala iyi. Sadece ryodan kısmışlar ki kısmasalar çok daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.