Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark mode haşin olmuş, vur kaç şeklinde oynuyorum bol bol sign kullanarak..
  • Akşam oyunu tekrar kurup (Format kurbanı) 2.0 'ı ateşliyelim, o inerkende DA2 takılırız. Bu arada performansta bir gelişme var mı peki 2.0 'da?
  • performansta bi gelişme yok sanırım ben hissetmedim bi değişim.
    oyunu ilk olarak roche un yanında bitirmiştim şimdi scoia'tael in yanında oynamaya başladım yeni karakterler oyuna dahil oluyomuş.benim gibi witcher 3 e hangi save ile başlamayı karar weremeyenler hem roche ile hem de scoia'teal ile bitirip karar wermesi daha mantıklı olur
    he bide blasphemer's armor dark mode da çok kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 4 Ekim 2011; 17:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

dark mode haşin olmuş, vur kaç şeklinde oynuyorum bol bol sign kullanarak..

Yav haşin haşin olmasına da,
    Dark Mode setleri yaptığın an çoşuyorsun, biraz uğraştırıyor gerçi ama resmen ezici üstünlük.
    Üstüne alchemye gittim iyice abardı. Berserk neymiş öyle O.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

dark mode haşin olmuş, vur kaç şeklinde oynuyorum bol bol sign kullanarak..

Yav haşin haşin olmasına da,
    Dark Mode setleri yaptığın an çoşuyorsun, biraz uğraştırıyor gerçi ama resmen ezici üstünlük.
    Üstüne alchemye gittim iyice abardı. Berserk neymiş öyle O.O

ben daha chapter 1'deki köye yeni geldim. setleri tamamlamaya daha çok var sanırım. şu an iyi zorlanıyorum, skillerde de alchemy gitmeyi düşünüyorum dur bakalım, kılıç skillerinden grup saldırısını açarım geri kalan alchemy akar
  • arenada yeri sallayan golemler çok uyuz ya sarsıntıdan hiç ama hiç bişey görünmüyo resmen ezbere ketim
    bu arada aklıma şöyle bişey geldi.bu oyunda mod yapımı olsaydı eğer arena modu spartacus e çok güzel uyarlanırdı aslında :) hep öyle bi oyun istemiştim.
    küçük arenalarda kötü silahlarla başlanarak hayvan felan keserek gelişip günün birinde büyük arenalarda ihtişamlı zırh ve silahlarla en korkunç gladyatörlerle mücadele edebileceğimiz bi rpg oyunu.tabi arenanın dışındada farklı görevler felan çok güzel olurdu ama ahh yokki öyle bi oyun
  • O köydeki dwarf demirciden alabilirsin Dark Set diagramlarını, biraz tuzludur ama :)
  • İlginç, formattan sonra auto-update çalışmadı. Login olamıyorum. Şifre yanlış diyip duruyor, halbuki hem GOG'un hemde Witcher 2'nin sitesinden kontrol ettim doğru. Şifremi unuttum butonuyla yeni şifre istemide yaptım defalarca ama bir türlü mail gelmedi :/ Akşam deniyeyim tekrar, çok merak ettim bu Dark Mod'u ve Arena'yı. Dark Mod için sıfırdan başlıcam zaten.
  • yeni gelen zırh we silahların tek kötü yanı kullanırken etrafın kararması
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

arenada yeri sallayan golemler çok uyuz ya sarsıntıdan hiç ama hiç bişey görünmüyo resmen ezbere ketim
    bu arada aklıma şöyle bişey geldi.bu oyunda mod yapımı olsaydı eğer arena modu spartacus e çok güzel uyarlanırdı aslında :) hep öyle bi oyun istemiştim.
    küçük arenalarda kötü silahlarla başlanarak hayvan felan keserek gelişip günün birinde büyük arenalarda ihtişamlı zırh ve silahlarla en korkunç gladyatörlerle mücadele edebileceğimiz bi rpg oyunu.tabi arenanın dışındada farklı görevler felan çok güzel olurdu ama ahh yokki öyle bi oyun

Arenada arada sırada bağrıyorlar "Spartacus, Maximus" diye :) Ama en iyi " I want to have your babies.(Senden çocuk doğurmak istiyorum!)" diye bağıran ADAMDIé

Dark Setleri kullanınca ekranın karaması benide sinir ettiydi ilk başta ama sonra alıştım, ışık oyunları çok güzel oluyor o modda ve gerçekten de lanetli bir silah kullanıyor gibi hissediyorsun.
    Bazı combatlarda da ortam daha güzel görünüyor (mesela Kayran)

İnternette modlar vardı o olayı kapatan, çok rahatsız ettiyse onları denemeni öneririm.

Bu arada adamın bir Dark Mode da 2,5 (evet iki buçuk) 3 saat arası bitirmiş oyunu, hatta oha diyip inanmayanlar için steamden de bitirmiş tekrar. Kafayı yemiş gibi oynuyor ve acayip kısa yollar bulmuş.
    CE kazandı bu sayede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu arada adamın bir Dark Mode da 2,5 (evet iki buçuk) 3 saat arası bitirmiş oyunu, hatta oha diyip inanmayanlar için steamden de bitirmiş tekrar. Kafayı yemiş gibi oynuyor ve acayip kısa yollar bulmuş.
    CE kazandı bu sayede :)

İlk gördüğüm zaman bende şaşırmıştım. Diyecek pek birşey yok, helal olsun.
  • Baldurs Gate 2 yi 23 dakika da mı ne bitirmişler...
    Manyakların toplandığı site var ;

http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html

Maşallah. MGS 4 ü bir buçuk saatte bitirmişler...

• Dostlar tekrar selam;

Şu an witcher 1 chapter 1 kısmındayım outskirts of Vizima mıydı neydi :) ve en son Abigaili Haren den Odo dan v.s gibi köylülerden korudum ve beasti öldürmeye gittim ve karşıma dev bir köpek çıktı sadece o olsa iyi bir de çevresinde bir sürü köpekçik. Hem swallow, hem Cat blizzard hem de endurance getiren potion içmeme rağmen köpeğin 4\1 canını bile alamıyorum! anında götürüyor! Var mı bunun bir yolu çok fena canım sıkıldı bildiğiniz gibi değil :)
  • Spectral oil varsa ondan sür silaha, Beastte Aard kullan, Silver sword group stili ile etraftaki diğerlerini temizle, sıkışmamaya çalış.
    Abigaile çok yüklenmelerine izin verme.

Ufakları temizleyince pek problem olmaz koca it.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

Dostlar tekrar selam;

Şu an witcher 1 chapter 1 kısmındayım outskirts of Vizima mıydı neydi :) ve en son Abigaili Haren den Odo dan v.s gibi köylülerden korudum ve beasti öldürmeye gittim ve karşıma dev bir köpek çıktı sadece o olsa iyi bir de çevresinde bir sürü köpekçik. Hem swallow, hem Cat blizzard hem de endurance getiren potion içmeme rağmen köpeğin 4\1 canını bile alamıyorum! anında götürüyor! Var mı bunun bir yolu çok fena canım sıkıldı bildiğiniz gibi değil :)

öncelikle cat orada işe yaramaz boşa içme zehirlenirsin. sonra gümüş kılıcın seçili olduğuna emin ol. grup seçeneği ile diğer köpekleri öldür ardına büyük köpeğe giriş.. ben de öldüremiyordum taa ilk oynadığımda sonra baktım çelik kılıçla dalıyormuşum
  • Arkadaşlar oyunu Steam'den almıştım. Nihayet de indirmesi tamamlandı ve bütün patchlerini yaparak 2.0 sürümü oldu. Önceden sordugumda İ3 330M İşlemci, 4 GB DDR3 Ram ve 5650 Ekran kartı ile Normal-High arası akıcı bir şekilde oynanabilir denilmişti. Bugün ilk girdiğim Tutorials kısmında ince ayar yapmadan 1600*900 cözünürlükte normalde kasım kasım kasıldı bilgisayar. Bazen ciddi anlamda FPS düşüşü oluyor. Sebebini bilen var mı? Yoksa gayet normal mi?

Edit:Ayrıca Arena'ya giriyorum. Normal zorlukta ilk 2 macı gectim ve puan kazandım fakat bir daha ki girişimde puanlarım sıfırlanmış ve bastan basladı. Nasıl kaldığım yerden devam edeceğim bu Arena Mod'da. Quicksave tuşu da calışmıyor. Eğer bir yükleme yoksa cok ayıp etmişler. Ne anladım ben bu işten. Zaten günde 1-2 saat oyun oynayabilen biriyim. Günlük 30 dakika ancak sıkılıncaya kadar bu moda ayıracaktım. Neyse bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 6 Ekim 2011; 22:46:16 >
  • quote:

quote:

Dostlar tekrar selam;

öncelikle cat orada işe yaramaz boşa içme zehirlenirsin. sonra gümüş kılıcın seçili olduğuna emin ol. grup seçeneği ile diğer köpekleri öldür ardına büyük köpeğe giriş.. ben de öldüremiyordum taa ilk oynadığımda sonra baktım çelik kılıçla dalıyormuşum

silver kılıç alamıyorum ki?! ondan sonra araştırdım chapter 2 nin başında gümüş kılıç ancak alınabiliyormuş? çevrede ki köpekçikler önemli olmuyor onlar gidiyor ama bir ısırık attı mı koca it yerim de bi kaç saniye öyle kalıyorum orada zaten baya götürüyorlar! bir de hard da oynuyoruz off başka fikirler bekliyorum veya cevaplar:)
  • Bu arada Abigail ile ilgili bir görevde daha doğrusu görev esnasında konuşmam da silver kılıç yapabileceğimi ve onun akabinde aşağıdakileri söyleme lütfunda bulundu...

'' you'll need Naezan salt, Ginatz's Acid, wine stone and Lard. I can sell you these ingredients. ''

fakat arkadaş Lard diye bir şey satmıyordu ve bende hiç bir yerde bulamadım?!
  • quote:

Bu arada Abigail ile ilgili bir görevde daha doğrusu görev esnasında konuşmam da silver kılıç yapabileceğimi ve onun akabinde aşağıdakileri söyleme lütfunda bulundu...

'' you'll need Naezan salt, Ginatz's Acid, wine stone and Lard. I can sell you these ingredients. ''

lard'ın ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama araştırman lazım. chapter 1'de baya yaratık kesiyorduk ve gümüş kılıç kullanıyorduk diye hatırlıyorum, chapter 2 ile alakası yok. etrafı didik didik et ve lard ne ise onu bul bence. hatta quest item diye hatırlıyorum onları, gümüş kılıç yapman için quest olabilir.
  • quote:

quote:

Bu arada Abigail ile ilgili bir görevde daha doğrusu görev esnasında konuşmam da silver kılıç yapabileceğimi ve onun akabinde aşağıdakileri söyleme lütfunda bulundu...

lard'ın ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama araştırman lazım. chapter 1'de baya yaratık kesiyorduk ve gümüş kılıç kullanıyorduk diye hatırlıyorum, chapter 2 ile alakası yok. etrafı didik didik et ve lard ne ise onu bul bence. hatta quest item diye hatırlıyorum onları, gümüş kılıç yapman için quest olabilir.

maalesef hocam yanlış hatırlıyorsun bir çok yerli-yabancı site de araştırdım herkes temcit pilavı gibi aynı şeyi söylüyor chapter 2 nin başlangıcında veriyor gümüş kılıcı ondan önce alamıyoruz diye... Köpek 50 kere öldürdü beni valla sıkıldım :( keşke DA da ki gibi zorluk seviyesini anlık değiştirebilsen :)
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.