Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

2.0 yama geldi mi arkadaşlar?

Evet.
  • Bomba gibi geldi hem de.

Arenayı bu kadar başarılı beklemiyordum (ve acımasız )
    Dün gece benim kelleyi koltuğumun altına verip durdular.
    Dark mode ve hardda Arena gerçekten zorluyor. İyi puan almak isterseniz daha da zorluyor. Ne kadar çabuk bitirdiğinizge göre daha çok puan alıyorsunuz. Bu da hızlı oynamaya itiyor sizi ama düşmanlar pek bi acımasız
    Seyirci, siz güzel hareket yaptıkça çoşuyor, arada Maximus ve Spartacus diye bağıran saflar çıkıyor :) Yaptığınız şekilli öldürmeler ekstra puan getiriyor. (Uçurumdan atma, sersemlemiş adamı kesme, ard arda çok çabuk 2 adamı kesme)
    Savaş sistemini düzeltmiş olmalarıda daha bir zevkli olmasını sağlamış oyunun, Gerard her hareketinize anında tepki veriyor artık. Böyle olmasa Arena hayaldi zaten :)
    Hafta sonu adam gibi skor yapmak için kasarım, geceki hezimetleri iş gününü yorgunluğuna veriyorum

Dark Modda Elflerden tarafa bir oyuna başladım bakalım yeni questler, yeni silahlar nasıl.

bu arada patch 750 küsür MB ve ben direkt kendi serverlarından indiridim çok stabil değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    bu arada patch 750 küsür MB ve ben direkt kendi serverlarından indiridim çok stabil değildi.

Evet, kendi serverları biraz dengesizdi, bir yükseliyor, bir çıkıyordu. Bende iptal ettim ve buradan çektim. 900 ile stabil indi.
  • Üstteki postu değiştirmeme izin vermiyor...
    Neyse Arena hakkında bir işi şey daha yazayım.
    Oyundan farklı save etmek yok, 1. seviye ve üst baş rezalet başlıyoruz.
    Her savaşta bir seviye kazanıyoruz ve bize ,aralarından bir tane seçebileceğimiz, 3 adet ödül gösteriyor. Bu ödüller her maç için 5-6 adet, random olarak gelen 3ünden birini seçebiliyoruz.
    Her türlü potion, bomba, tuzak ve yağı alabileceğimiz bir dükkan mevcut. Gereksiz eşyalarıda buraya satabiliyoruz.

3 tane yanımız alabileceğimiz paralı asker var,
    Okçu bir dwarf 250 altın, çok kuvvetli değil daha çok dikkat dağıtmaya yarıyor,
    Ağır zırhlı bir şovalye 500 altın, yakın dövüşte gayet kuvvetli etrafı sarılmadıkça kolay kolay düşmüyor.
    Daş büyücü hatun 1000 altın, param yetmedi alamadım yanıma ama pek bir kendini beğenmiş ve Arenada karşınıza çıkan büyücülerin baya kuvvetli olduğunu var sayarsak bu teyzeninde kuvvetli olduğunu düşünüyorum.

4 tane zorluk seviyesi var, seçtiğiniz seviyeye göre puan ve para alıyorsunuz. Her maç sonunda gelen sabit puanlar dışında, maçı ne kadar çabuk bitirdiğinize göre de puan kazanıyorsunuz.
    İşin zorlayan kısmıda bu, çabuk bitirmeye çalışırsanız, dikkatsizce davranıp biraz dayak yiyorsunuz. (Benim gibi, tecrübe ile sabit )
    Stilli öldürürseniz ekstra puanlar geliyor. Aşağıya atma(bir taraf uçurum) ya da adam sersemlemişken tek hamleyle kesme gibi.

Etrafınızı sarmalarına izin vermeyin, okçular büyücüler varsa önceliği onlara verin. Markette 2 adet place of power var biri yakın dövüş öteki büyülerimiz için dövüşlerden önce yenileyin mutlaka.
    Ve düşmanları küçümsemeyin alan daracık, 3-4 saniyede yatıyorsunuz sırttan hasar almaya başladığınızda.

Eklenti: 102. sıradayım şu anhttp://www.thewitcher.com/forum/arena/ nick:cyberarmy

Gençken benim de mi bu kadar boş zamanım vardı... Adam 244.818 puan yapmış he maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Eylül 2011; 10:57:45 >
  • Arkadaşlar b.gün oyunu orjinal alacağım Steam'den... Oyunu aldıktan ve kurduktan sonra Steam bütün patchleri otomatik olarak yapacaktır değil mi? 2.0 patchi olsun daha başka düzeltmeler yapıldıysa onlar olsun...
  • Steam en son halini verir sana :)
    Ben kendi sitesi GoG dan aldım oyun kendisi başlarken bakıyor zaten patch var mı diye. Varsa otomatik patch.
  • Dün gece Steam'da yaptı patch'i ama 1.2 gb yükledi heralde Steam sorunlarından 500 mb daha koydu üstüne. İyi artık 9 gb çekmiyor patch çıktığında. Bir ara girip bakıcam arenaya çok merak ettim.
  • Bu yamayı yüklemeden önce diğer yamaları yüklememize gerek var mı? Çünkü bazı sitelerdeki açıklamalarda 1.3 to 2.0 diyor.
  • Arenanın ilk 2 maçı :) Dark modda elaman iyi de oynuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Amx5OkuYiBU&feature=player_embedded
  • arkadaşlar bu ARENA moduna nasıl ve nerden giriyoruz bi anlatabilirmisiniz ?
  • 2.0 yaması canavar gibi olmuş. arena felan denemedim ama optimizasyon ile dövüş sistemi hassasiyetinde ciddi iyileştirmeler var. hele aa ile ssao hiç açamazdım, hatta onları açmadan bile az çok kasardı şimdi eski ayarlarıma ek olarak onları da aktifleştirdim hem görüntü cam gibi oldu hem de oyun eskisine göre ciddi anlamda akıcı hale geldi. gözlerinden öpüyorum cdprojekt çalışanlarının
  • Evet opt da çoşmuş, resmen ubersampling açık oynayabildim :) FPS 20lere düştü ama akıcılık kaybolmadı.

Dragon age 2 ve EA/Bioware e bir zahmet kapak olsun bu patch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Ekim 2011; 10:10:23 >
  • 2.0 yamasını kullanmak için orjinal mi lazım
  • 2.0'ı kurdum ama exe hatası veriyo şimdi. İlacı var mı beyler acaba
  • orjinal'e felan gerek yok 2.0 için. oyunda zaten 1.35 ile kopya koruması kaldırılmıştı yanılmıyorsam illegal dosyalarla hiç uğraşmadan doğrudan yükleyebilirsiniz.
  • Gönül ister ki orjinal alabileyim ama öğrenciyiz
  • Off.. 2.0 oyunu bozdu şimdi exe hatası veriyo exception processing message c0000139 parameters ...... bi yardım beyler allah rızası için
  • oyunu bitireli çok oldu ama 2.0 çıkınca bir daha oynama isteği geldi,
    combat çok akıcı ve güzel olmuş diyorlar, birde ben parry riposte filan çok yapardım şimdi enerji yerine hasar alınıyormuş parry yapınca sanırım?
    Bu arada ben de GoG dan alanlardanım. Tüm para yapımcıya gitsin istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 1 Ekim 2011; 21:17:28 >
  • Combat müthiş akıcı. Bir kere bile eski kararsız halini yaşamadı Gerard 2.0 dan sonra. Sırf bu yüzden İnsanede oynamamıştım. Şu an Dark Mode da yardırıyorum :) Dark setler ve silahlar hoş olmuş. Set olmadan silahını kullanırsanız canınız gidiyor yavaş yavaş.

Parry şöyle olmuş, eğer dolu Vigor barın varsa parry yapınca çok az hasar alıyorsun ama bar gidiyor.
    Yok bütün vigor boşsa gene parry yapabiliyorsun ama yarı yarıya hasar alıyor eleman ama bunuda azaltan yetenekler/silahlar var.

Dark modda yeni görevlerde var bence oynamaya değer baştan. Biraz zorluyor tabi :)

Letho yerleri süpürdü mesela dün gece benle.

GoG cuyum ben de :) GoG da eski oyunlarda var hem de çok ucuz fiyata ve yeni Windowslara uyumlu, Planescape Torment bilem var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Ekim 2011; 10:39:01 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.