Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Oyun süper ama bir bölüme geldiğimde kasma başladı neden acaba

o bendede oldu benim sistemde bile kasıyor yahu nvidia kullananların durumu nasıl arkadaşlar bi haber verin amd kartlar mı yapıyor bunu sadece

herşey full de kaç fps alıyorsun acaba? ubersampling de açıkken ?

17-22 fps gibi bişiyler oynanmıyor yani uber açıkken kapalı iken bir süre sonra bir bölümden sonra kasma başlıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o bendede oldu benim sistemde bile kasıyor yahu nvidia kullananların durumu nasıl arkadaşlar bi haber verin amd kartlar mı yapıyor bunu sadece

17-22 fps gibi bişiyler oynanmıyor yani uber açıkken kapalı iken bir süre sonra bir bölümden sonra kasma başlıyor

15 bazen 12'ye kadar düşüyor bazen de 20'lerin üstüne çıkıyor yani aşağı yukarı bende de aynı bazen kastığı belli oluyor ama diğer oyunlardaki kadar kötü değil oyun motorundan kaynaklanıyor ki rahatsız etmiyor.. diğer herhangi bir oyunda bu fps'ye asla tahammül edilemezken sanki 30 fps'ymiş gibi geliyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

15 bazen 12'ye kadar düşüyor bazen de 20'lerin üstüne çıkıyor yani aşağı yukarı bende de aynı bazen kastığı belli oluyor ama diğer oyunlardaki kadar kötü değil oyun motorundan kaynaklanıyor ki rahatsız etmiyor.. diğer herhangi bir oyunda bu fps'ye asla tahammül edilemezken sanki 30 fps'ymiş gibi geliyor..

http://www.techspot.com/review/405-the-witcher-2-performance/page3.html

590 ın yaptığı ortada 580 slı neler yapar kim bilir 6990a şuan sövüyorum almıcaktım bu kartı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

590 ın yaptığı ortada 580 slı neler yapar kim bilir 6990a şuan sövüyorum almıcaktım bu kartı

battlefield 3 'de de benzer bir performans olabilir..

yanlız witcher 2 gerçekten çok dolu bir oyun yani crysis2'den black opsdan diğer türevlerine kadar 2011 yılı yapıtlarını çatır çatır harcayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum..

sen gtx 580 sli yap bence gigabyte'ın şu superclocklu olanlarından diyeceğim de.. dolar kuru aldı başını gitti şu dönem bir şey almak sazanlık olur..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

battlefield 3 'de de benzer bir performans olabilir..

yanlız witcher 2 gerçekten çok dolu bir oyun yani crysis2'den black opsdan diğer türevlerine kadar 2011 yılı yapıtlarını çatır çatır harcayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum..

sen gtx 580 sli yap bence gigabyte'ın şu superclocklu olanlarından diyeceğim de.. dolar kuru aldı başını gitti şu dönem bir şey almak sazanlık olur..

demirciylen bi konuşuyım 6990 ı para vererek takaslar bi 590 alırım
  • heh, heh, heh boşuna nvidia almadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

İlk oyunu oynamadan direk 2.'ye başlasam olmaz mı ?

Sorun olmaz, hikaye bakımından çok aşırı derecede bağlantı yok.
  • Arkadaşlar size önemli bir sorum var. Benim gibi RPG hastası ve yaklaşık 6 aydır asker olan bir kişiye bu oyun ilaç gibi gelecektir. Steam'de şu an indirim de oldugunu gördüm ve orjinal almaya ve bu kücük firmaya destek cıkmaya karar verdim. Sorum ise benim İ3 işlemcili 4 GB DDR3 Ramlı 5650 ekran kartlı bilgisayarımda 1600*900 cözünürlükte nasıl bir verim alırım. En yüksek de olmasa da medium-high arası bir ayarda akıcı oynayabilir miyim? Cevap evet ise düşünmeden alacağım da orjinalini
  • witcher 2 ye witcher ın neutral,scoia'tael yada order save i ile başlayan oldumu?ben order ile başladım roche ile dewam ettim.mesela scoia'tael save i ile başlasaydım neler olurdu diye merak ediyom.scoia tael veya neutral save ile başlayıp bitirenler warsa söylerlermi neler olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar size önemli bir sorum var. Benim gibi RPG hastası ve yaklaşık 6 aydır asker olan bir kişiye bu oyun ilaç gibi gelecektir. Steam'de şu an indirim de oldugunu gördüm ve orjinal almaya ve bu kücük firmaya destek cıkmaya karar verdim. Sorum ise benim İ3 işlemcili 4 GB DDR3 Ramlı 5650 ekran kartlı bilgisayarımda 1600*900 cözünürlükte nasıl bir verim alırım. En yüksek de olmasa da medium-high arası bir ayarda akıcı oynayabilir miyim? Cevap evet ise düşünmeden alacağım da orjinalini

Sorun olmaz. uber'i açmadıktan sonra medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsin. İşin ilginç tarafı fps düşük gözükse bile akıcılık kaybolmuyor. Bu arada steam'deki indirim hala devam ediyor. Anlaşılan indirim süresini uzatmışlar. Ayın 29 'undan sonra da gog'da indirim başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

witcher 2 ye witcher ın neutral,scoia'tael yada order save i ile başlayan oldumu?ben order ile başladım roche ile dewam ettim.mesela scoia'tael save i ile başlasaydım neler olurdu diye merak ediyom.scoia tael veya neutral save ile başlayıp bitirenler warsa söylerlermi neler olduğunu

Hocam söylersek hevesi kaçar. :) Bence tekrar oynayıp birde farklı yönde giderek bitir yada save dosyalarını bulup ikinci oyunu tekrar oyna derim :) Ama kısaca şunu söyleyim, bazı dialoglar değişiyor ve bazı kesim (order taraftarları) tarafından sevilmiyorsun.
  • Şu an patchliyor 2.0ı bakalım arena nasıl :)
  • Oyunu yeni zorluk seviyesinde bitirip oyun sonundaki mesajı SS alıp CDP'e gönderen ilk kişi Collector's Edition kazanıcak. Tabi yabancılar kasmıştır şimdiye kadar. Benim daha Steam patchlemedi oyunu.
  • bakalım nasıl olmuş umarım ufak tefekde olsa bir iyileştirme yapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 29 Eylül 2011; 22:46:26 >
  • kaç chapter var arkadaşlar ben 3. geçtim oyunu hemen bitirmek istemiyorum :) baştanda aynı oyunu bi daha oynamak sıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: defro

kaç chapter var arkadaşlar ben 3. geçtim oyunu hemen bitirmek istemiyorum :) baştanda aynı oyunu bi daha oynamak sıkar

3 chapter var. Ve üzgünüm ki en kısa chapter 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

bakalım nasıl olmuş umarım ufak tefekde olsa bir iyileştirme yapılmıştır

Combat süper akıcı olmuş. Tuşa bastıktan sonra bazen aval aval bakma olayı kalmamış.

Dark moda başlamadım daha ama arenada baya bir dayak yedim. 2500 puanla anca ilk 70e girdim :( Oda daha insanlar patchlemediği içindir :)

Arena gayet başarılı ve hiç de kolay değil. Benim gibi direkt gaza gelip Dark ta başlamayın.

O dark modda bitirme olayı olmuştur bence ya da çok yakındır. Arenada 120.000 puan yapmış 1. "No-lifer" bu arkadaş için bulunmuş bir kelime. Ama helal olsun 120k ya ulaşmak zor :)
  • desene bitirdik oyunu. bi daha baslıyınca cevapları farklı verirsek yine aynı senaryoylamı gidiyoruz?
  • quote:

desene bitirdik oyunu. bi daha baslıyınca cevapları farklı verirsek yine aynı senaryoylamı gidiyoruz?

Yok ilk bölümde ki seçimine göre oyun değişiyor baya. Elfler- İnsanlar diye 2 ayrı senaryo var diyebiliriz, üstüne 2 ve 3 bölümdeki bazı olaylarda gidişatı baya değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

desene bitirdik oyunu. bi daha baslıyınca cevapları farklı verirsek yine aynı senaryoylamı gidiyoruz?

Yok ilk bölümde ki seçimine göre oyun değişiyor baya. Elfler- İnsanlar diye 2 ayrı senaryo var diyebiliriz, üstüne 2 ve 3 bölümdeki bazı olaylarda gidişatı baya değiştiriyor.

gecenin 3 suan bitirdim oyunu. dragonu yenmek cok zor arkadas hard da 2 saattir onla ugrasıyorum. benden bu kadar türkçe olana kadar daha da oynmam
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.