The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (45. sayfa)

-
-
Artı olarak Final fantasy 7 remake de örnek gösterilebilir hocam. Remake dediğin böyle oyunlardır. Bunlar maviden laciverte boyayıp önümüze sunmuşlar sadece başkada bir şey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pcye gelsese oynasak be görsellere bakıp iç geçiriyoruz şu sıralar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Part 2 de en sevdiğim şey ekstra uğraşılmış animasyonlardı. Part 1 hala eski animasyonlarla kalas gibi koşan Joel un olması beni resmen hayal kırıklığına uğrattı. Onun dışında Part 2nin grafiklerini PS5 de deneyimlemek güzel. Fakat maalesef bu oyun Part 2 kadar uğraşılmış bir oyun değil. Ve 70 doları hak etmiyor. Remastered ı oynayan adam Remake oynamadı diye bişey kaybetmez.
Part 2 hala gelmiş geçmiş en iyi ve en çok emek harcanmış oyundur.
-
Remake ve fiyat burda büyük pay sahibi. Remake diyorsun ama yeniliğe dair kırıntılar var sonra tam fiyat istiyorsun, 2013 teki taş gibi temelleri olan grafikleride zamının öteside iyi olan oyuna son jenerasyon grafik ekliyorsun ve yenilik olarak sadece etraf daha çok parçalanıp kırılıyor. Remake bu demekse vay halimize :)
Dostlar, level dergisini internetten toplu siparis gecebilicegim bir site onerebilir misiniz? Studyodan bir iki kiside bir kopya istedi arsivlik. Duzgun paketleyen, guzenilir bir site varsa geceyim siparis geciktirmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Naughty Dog MetaHuman teknolojisine kafa tutacak belli ki. :) Ellerinde sihirli bir değnek varmış gibi. Kendi motorlarını her defasında daha da geliştiriyorlar.
Bakalım yeni IP'lerinde bu görsel seviye nasıl olacak.
-
Multisini çok merak ediyorum
Çeviridir :
Bu, animasyonu yeniden yapmaktan sorumlu olduğum son büyük sahne. Benim görevim vücut animasyonu üzerinde çalışmaktı. Buradaki yüz animasyonlarının çoğu diğer animatörler tarafından yapıldı, ben küçük bir cila yaptım. Oyundaki her sahneye çok sayıda animatör katkıda bulunur. 👍
Robert Morrisontwitter
“This is the last major scene I was in charge of remaking the animation for. My task was working on the body animation. Most of the facial animation here was done by other animators, I did minor polish. Numerous animators contribute to every scene in the game. 👍#TheLastofUsPartI”https://twitter.com/RobertAnim8er/status/1566469937551523840 -
Tlou2 nin umarım üstüne daha da çokkoysunlar sonra mükemmel bir şey çıksın ortaya
-
WOW
TheFourthFocus | ⌚🎒twitter
“Joel + his gear = 200 lbs (90.7 kg)⏲️ #TheLastofUsPartI | @Naughty_Dog”https://twitter.com/TheFourthFocus/status/1566435309759471616 -
Üstündeki silahlar 50kg gelir aslında
-
-
kısacası part 1 68 gb iken part 2 98gb
burdan belli oluyor yani
part 2 nin part 2 olarak kalmasını istemişler part 1 önceki nesil gibi bırakmak istediklerini anlıyorum yeniliklerini az kullanmışlar yani
Bu şekilde mantık yürütülmez hocam. TLOU Part 1 grafik kalitesiyle zaten 100 GB'ı rahatlıkla aşar. PS5'te kraken sıkıştırma teknolojisi kullanılarak oyun boyutu küçültülüyor. Anca bu kadar olmuş
Edit : Horizon da 98 GB falan düşün yani kraken olmasa boyutlar ne kadar olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 5 Eylül 2022; 1:22:1 > -
kraken hm
onu pek bilmiyorum ama ben kutulu kullandığımdan yazıyorum bluray disk 2 adet var part 2 de
part 1 de bir adet bluray disk var
bunda nasıl sıkışacak koca 100 gb tek diske?
Boyutları aynı hocam dijital de olsa diskli de olsa. Tek diskin yetmediği yerde iki disk kullanıyorlardı büyük boyutlu oyunlarda ama PS4 neslinde yanlış hatırlamıyorsam HDD'den de yardım alıyorardı oyunu çalıştırırken. Şimdi SSD kullanıldığı için tek diskle yükleme yeterli oluyor sanırım. Mesela Horizon Forbidden West 98 GB idi ama PS5'te tek disk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X